Show menuHide menu
Henrikleth.com

Aktive konferenceoplevelser

Henrikleth.com tilbyder en række inspirerende motionsoplevelser, som I kan kombinere jeres møde med.

Planlægger du en mødedag eller konference, så kan vi varmt anbefale at kombinere din mødedag med en række af vores nye motiverende konferenceoplevelser, der løfter dagen og styrker sammenholdet. Vi bidrager med både rådgivning og levering, hvor vi sammen med jer skræddersyer en fantastisk mødedag for jeres ansatte.

I Henrikleth.com ønsker vi at bevæge og inspirere vores kunder med det bedste fra flere verdener. Mere end nogen siden før er det blevet vigtigt for vores fysiske og mentale velbefindende, at fællesskab og bevægelse bliver tænkt ind i både vores privat- og arbejdsliv.

Sammen med DGI Byen tilbyder vi fremtidens møde- og konferencegæster et ekstra element af bevægende oplevelser, der styrker jeres læringsudbytte, arbejdsglæde og mentale overskud.

Læs flere feedback og evalueringer fra tidligere kunder voresgæstebog


Instruktørerne i Henrikleth.com kan tilpasse alle events, så de passer ind i en konferencekontekst, hvor deltagernes forudsætninger er vidt forskellige. I planlægningen sammen med jer, finder vi det helt rigtige indhold og aktivitetsniveau.

Aktivitetsniveau:

🥊 Super let (primært oplæg + teamwork tilsat enkelte aktive øvelser)
🥊🥊
Let (opløftende mix mellem oplæg, øvelser og enkelt pift af puls)
🥊🥊🥊
Let til middel (pulsen kommer op, men alle kan være med)
🥊🥊🥊🥊
Middel (teamwork, korte oplæg og let træning) - omklædning anbefales
🥊🥊🥊🥊🥊
Frisk (udfordrer alle kan klares af de fleste - et aktivt event med god energi, puls og let fysisk træning) - omklædning anbefales


Med målet om at sætte arbejdsglæde, sundhed, samhørighed og en glad krop på dagsordenen i Danmark, har vi i Henrikleth.com samlet et team af de bedste undervisere inden for forskellige motionsgenrer og har udviklet en række konferenceevents med krop, grin og bevægelsesglæden i centrum.

Alle 6 konferenceevents bruger velkendte træningsarter som løftestang til noget større end blot træning. Efter konferencen går I derfra med fornyet energi, viden og værktøjer, der kan bidrage til sundhed, trivsel, overskud og arbejdsglæde i hverdagen.

Alle events i DGI Byen er skabt med fokus på at gøre dagen til noget helt særligt og som alle ser positivt tilbage på. Indhold og niveau er naturligvis udvalgt, så alle får succes uanset fysisk form, alder og træningsmæssige præferencer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og håber, at I får lyst til at høre mere om vores 6 nye aktive konferenceevents.

Konferenceglæde med Esther Baltzer

Konferenceglæde handler om at I en aktiv session med Esther får gode oplevelser sammen og får inspiration til sunde øvelser der styrke din core, mave og ryg. Udover at give jer et skønt indslag på en krævende mødedag, vil Esther på dette firmaevent formidle øvelser, viden og træningsmetoder der kan give jer lyst til at komme igang med flere aktive oplevelser.
Pil til højre

Teamspirit og arbejdsglæde med Henrik Leth

Fantastisk underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, succes og arbejdsglæde, hvor alle kan være med.
Pil til højre

Free your mind - Yoga & Meditation med Mikael Møller

Start eller slut jeres mødedag af med dette event, der giver et mentalt frirum og slipper tankerne fri.
Pil til højre

"Happy Work Muscles" - funktionel kontorfitness med Henrik Leth & TEAM

Til dette event bliver I introduceret for simple, men effektive øvelser, som kan modvirke noget af det fysiske slid, der er ved stillesiddende kontorarbejde.
Pil til højre

Dans dig glad med Esther Baltzer

Efter en kort opvarmning præsenterer vi en enkelt koreografi til musik, som man ikke kan sidde stille til.  Motion og bevægelse booster alle vores kognitive funktioner på få minutter, og ønsker I at bevare et højt niveau af energi og engagement og stimulere det gode humør i løbet af dagen, kan et underholdende dansebreak være det element, der løfter oplevelsen og deltagernes læringsudbytte. 
Pil til højre

Bold Fitness med Thomas Kjærbye

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent som startskud på en indholdsrig mødedag.
Pil til højre

Billeder fra vores events

Det siger vores kunder

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Kære Henrik.

Vi var alle meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at teamet var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.

Camilla Kinch Jensen, Senior Director, Investor Relations
Novozymes A/S

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.


På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.


Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.


Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Danielle Ruben, Fuldmægtig
KLIMA-, ENERGI-OG BYGNINGSMINISTERIET

Tak for endnu et kanon arrangement på Sørup Herregård!

Vores kursister har været overordentlig tilfredse - selvom de bliver bedt om at møde op kl. 07.00 om morgen til en hemmelig aktivitet.


Dit arrangement løfter hele formiddagen - snakken går og begejstringen lyser ud af kursisterne!


Ligeledes din coachende pointer under selve træningen forfiner dit set-up og det giver vores kursister noget positivt at tænke over.


Vi i Arbejdernes Landsbank har været super tilfredse for vores samarbejde i 2013 og 2014 og vores kursister har ligefrem glædet sig til at komme op om morgen og give den gas i fællesskab med deres kollegaer.


Super set-up!

Bo Sachmann

Bo Sachmann, Projektchef
Arbejdernes Landsbank