Show menuHide menu
Henrikleth.com

Aktive Konferenceoplevelser

Henrikleth.com tilbyder en række inspirerende motionsoplevelser, som I kan kombinere jeres møde med.

Planlægger du en mødedag eller konference? Så kan vi anbefale at kombinere din mødedag med en række af vores nye motiverende motionsoplevelser, der løfter dagen og styrker sammenholdet. Vi bidrager med både rådgivning og levering, hvor vi sammen skræddersyer en fantastisk dag for jeres ansatte.

I Henrikleth.com ønsker vi at bevæge og inspirere vores kunder med det bedste fra flere verdener. Mere end nogen siden før er det blevet vigtigt for vores fysiske og mentale velbefindende at fællesskab og bevægelse bliver tænkt ind i vores arbejdsliv.

Vi er derfor gået sammen med bla. DGI-byen og en række andre konferencecentre, hvor vi tilbyder fremtidens møde- og konferencegæster et ekstra element af bevægende oplevelser, der styrker jeres læringsudbytte, arbejdsglæde og mentale overskud.

Med målet om at sætte sundhed, samhørighed og en glad krop på dagsordenen
i Danmark, har Henrik samlet et team af de bedste undervisere inden for forskellige motionsgenrer og har udviklet en række konferenceevents med krop, grin og bevægelsesglæden i centrum. Alle 6 konferenceevents bruger velkendte træningsarter som løftestang til noget større end blot træning. I går derfra med fornyet energi, viden og værktøjer, der kan bidrage til sundhed, trivsel, overskud og arbejdsglæde i hverdagen.

Alle events i DGI-byen er skabt med fokus på at gøre dagen til noget helt særligt og som alle ser positivt tilbage på. Indhold og niveau er naturlivis udvalgt så alle får succes uanset fysisk form, alder og træningsmæssige præferencer.

I denne særlige tid med Covid-19 har vi et skarpt fokus på, at alle aktiviter kan gennemføres uden tæt kontakt og at øvelserne er corona venlige således, at vi træner med afstand, spritter af og overholder alle gældende retningslinjer fra DBU, DIF og sundhedsstyrrelsen.

Alle elementer med tæt fysisk kontakt er derfor udtaget og vi har fokus på at skabe en særdeles sundhedsforsvarlig version af vores samtlige aktiviteter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og håber I får lyst til at høre mere om vores 6
nye aktive konferenceevents.

Det siger vores kunder

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

 
Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Kære Henrik.

Vi var alle meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at teamet var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.

 
Camilla Kinch Jensen, Senior Director, Investor Relations
Novozymes A/S

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.


På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.


Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.


Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

 
Danielle Ruben, Fuldmægtig
KLIMA-, ENERGI-OG BYGNINGSMINISTERIET

Tak for endnu et kanon arrangement på Sørup Herregård!

Vores kursister har været overordentlig tilfredse - selvom de bliver bedt om at møde op kl. 07.00 om morgen til en hemmelig aktivitet.


Dit arrangement løfter hele formiddagen - snakken går og begejstringen lyser ud af kursisterne!


Ligeledes din coachende pointer under selve træningen forfiner dit set-up og det giver vores kursister noget positivt at tænke over.


Vi i Arbejdernes Landsbank har været super tilfredse for vores samarbejde i 2013 og 2014 og vores kursister har ligefrem glædet sig til at komme op om morgen og give den gas i fællesskab med deres kollegaer.


Super set-up!

Bo Sachmann

 
Bo Sachmann, Projektchef
Arbejdernes Landsbank

Billeder fra vores events

Dans dig glad med Esther Baltzer

Efter en kort opvarmning præsenter vi en enkelt koreografi til musik, som man ikke kan sidde stille til.  Motion og bevægelse booster alle vores kognitive funktioner, og ønsker I at bevare et højt niveau af energi og engagement og stimulere det gode humør i løbet af dagen, kan et underholdende dansebreak være det element, der løfter oplevelsen og deltagernes læringsudbytte. 
Pil til højre

Free your mind - Yoga & Meditation med Mikael Møller

Start eller slut jeres mødedag af med dette event, der giver et mentalt frirum og slipper tankerne fri. Mikael guider jer igennem enkle øvelser, der er baseret på traditionel yoga, hvor der er fokus på at slappe af og give styrke - både mentalt, fysisk og emotionelt.
Pil til højre

Teamspirit og arbejdsglæde med Henrik Leth

Fantastisk, underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, succes og arbejdsglæde, og alle kan være med. Eventet er meget mere end træning, og I kan glæde jer til en hænderne over hovedoplevelse, hvor alle går hjem med følelsen af at have opnået noget særligt. 
Pil til højre

Bold Fitness med Thomas Kjærbye

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent, som startskud på en indholdsrig mødedag. Tåhylere er ikke forbudt, og Thomas elsker at gøre fodbold til allemandseje og tilpasser øvelser og indhold med både teknisk og socialt fokus, så alle får spilleglæden i top.
Pil til højre

"Happy Work Muscles" - funktionel kontorfitness og træningsinspiration

Til dette event bliver I introduceret for simple, men effektive, øvelser, som kan modvirke noget af det fysiske slid, der er ved statisk kontorarbejde.
Pil til højre

Løbeteknik med Esther Baltzer

Alle kan lære at løbe og de fleste, der går i gang med løbetræning, der har det rette træningsprogram, bliver også rigtig glade for det. Esther vil på dette aktive firmaevent formidle øvelser, viden og træningsmetoder der sigter mod, at du kommer igang med løb eller får endnu mere ud af dit løb.
Pil til højre