Show menuHide menu
Henrikleth.com

Teambooster - teamevent med sjov motionsboksning og fællesskab

Styrk arbejdsglæde og fællesskab med et motiverende teamevent.

Kickstart arbejdsglæde og fællesskab hele året rundt. Book et motiverende teamevent med Henrik Leth og få inspiration til arbejdsglæde gennem øvelser, der sikrer grin, glade kroppe og sejr til alle.

Henrik viser vejen til en glad kontorkrop, vinderkultur og handlekraft gennem funktionel træning, korte oplæg og teamwork.

Hele oplevelsen er pakket ind i Henriks firmaboxing-koncept krydret med sportspsykologiske strategier, vi kan bruge i hverdagen.

Henrik har med sine 20 års arbejde med coaching, udvikling og personlig træning tilegnet sig viden om, hvad der skaber forskellen mellem udbrændthed og bæredygtig motivation. I kan se frem til en sjov og inspirerende dag sammen.

Dagen indeholder ikke rocket science eller røgelsespinde - bare underholdende aktiviteter, samvær og relevante indsigter 🥊🏆👏


Del 1: Teamboosterevent 60 min:

  • Intro til sjov motionsboksetræning med fokus på vinderkultur og fællesskab, hvor alle kan være med.

  • Lær at træne som en ”champ”. Vi har store professionelle stående boksesække og alt det rigtige udstyr. Dagen indeholder ingen kamp, men masser af sjove makkerøvelser.

  • Vi skal ikke være ens. Oplev kraften ved at gøre det, vi er bedst til.

  • Mental sundhed - restitution som løftestang til handlekraft.

  • Teamwork - sammen kan vi mere, når vi sætter styrkerne i spil.

Eventet er naturligvis udviklet så alle får succes.

Del 2: Teamwork eller Balance som løftestang 45 min:

Brug dagen til at skærpe jeres fokus. I kan gå to veje:

1: Teambuilding: Vikanfortsætte med teambuilding hvor fokus er på teamwork og fællesskab eller I kan vælge workshoppen, som er en mere personlig oplevelse.

2: workshop: Henrik præsenterer værktøjer og udvalgte cases fra sit arbejde gennem 20 år med motivation og udvikling af ledere, sportsfolk og Hr. og Fru Danmark. Deltagerne guides gennem 2 fokusskabende øvelser med udgangspunkt i eget liv.

  • Fokus skaber resultater - intro til FLOW-diagram med individuelle øvelser

  • Overskud kan vi skabe over tid

  • Arbejdsglæde gennem brug af styrker og prioriteringer

  • Hvordan vi kan løfte os selv ved at justere det vigtigste først?

  • Bliv din egen træner - udvikling af 4 ugers energiboost-program.

Del 3: Meditation og Yoga 30-60 min:

I kan vælge at afslutte og belønne krop og sind med 1/2-1 times meditation, yoga og undervisning i mental sundhed - leveret af Mikael Kjærsgaard Møller. Mikael vil efter sit oplæg om meditation guide jer gennem elementer af yoga, stræk, åndedrætsøvlser og meditation. Det er alle øvelser, der kan anvendes som stressreducerende og energiopbyggende værktøjer i hverdagen.

Mikael er blandt landets bedste undervisere i yoga og meditation, han har boet og studeret yoga i Indien i mange år og har sit eget yogastudie på Frederiksberg.

Mental sundhed er afgørende for at kunne leve et godt liv og for, at vi kan holde i længden. Det er et scoop for os alle, at Mikael har sagt ja til at være med på Teambooster eventet. Her får I en oplevelse i verdensklasse med hjem.


Nye boksehandsker med hjem:

Alle deltagere kan få et sæt af vores helt nye boksehandsker med hjem efter arrangementet til 100 kr. pr sæt. Eventet leveres direkte til jeres arbejdsplads, og den aktive del kan afholdes udendørs med musik og udstyr fra vores fitnessbil.

Antal deltagere: Eventet er målrettet teams og afdelinger på op til 30 deltagere. Vi har gennem årene haft op til 150 deltagere med på eventet, men i denne tid, fokuserer vi på teams og afdelinger på max 30 deltagere. Se priser for større grupper herunder.

Tiden: Eventet kan tilpasses jeres program. I vælger, om I ønsker oplevelsen værende et 1, 2 eller 3 timers event. Sammen finder vi den rigtige balance i valg af indhold, intensitet, location og øvelser.

Priser ved teams op til 20 personer:

Del 1 - Event: 7.500 kr.

Del 2 - Workshop: 4.000 kr.

Del 3 - Meditation og yoga: 5.000 kr. Såfremt vejret er dårligt,
skal vi bruge et lokale med ro og god plads.

Samlet pris ved valg af alle 3 oplevelser: 12.500 kr.

Prisen indeholder undervisning af Henrik & Mikael, planlægning, koordinering, kørsel, opstilling af udstyr og fitnessbil. Alle priser er eks. moms.

*Kørsel uden for København + 25 km. tillægges 1000 kr. Kørsel til Fyn + 1500 kr. Kørsel til Jylland + 2000 kr.

Når I vil forsamles flere: Ring på T. 27 28 41 22

Sådan kan det gå

Hvad siger de seje kunder?

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Tak for endnu et kanon arrangement på Sørup Herregård!

Vores kursister har været overordentlig tilfredse - selvom de bliver bedt om at møde op kl. 07.00 om morgen til en hemmelig aktivitet.


Dit arrangement løfter hele formiddagen - snakken går og begejstringen lyser ud af kursisterne!


Ligeledes din coachende pointer under selve træningen forfiner dit set-up og det giver vores kursister noget positivt at tænke over.


Vi i Arbejdernes Landsbank har været super tilfredse for vores samarbejde i 2013 og 2014 og vores kursister har ligefrem glædet sig til at komme op om morgen og give den gas i fællesskab med deres kollegaer.


Super set-up!

Bo Sachmann

Bo Sachmann, Projektchef
Arbejdernes Landsbank

Kære Henrik.

Vi var alle meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at teamet var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.

Camilla Kinch Jensen, Senior Director, Investor Relations
Novozymes A/S

Vi havde en fantastisk teamdag med Henrik Leth og hans team i oktober måned. Henrik skabte en helt speciel stemning med hans gode energi og dejlige humør. Der var fokus på vinderkultur, samt hvordan vi samler energi og bevarer det høje niveau. Alle kunne være med og fik meget ud af dagen, som vi sluttede af med Yoga. Vi gik på weekend med en fantastisk følelse i kroppen og startede mandag morgen med en high five. Flere blev inspireret til at komme igang med at træne igen og prioritere det i hverdagen.

Gitte Justesen Bay, 1st Sales Project Manager
By Malene Birger A/S

Vil du høre nærmere?

Kontakt os hvis du vil høre mere. Ring til os på27 28 41 22eller send os en mail.

Skriv til os