Show menuHide menu
Henrikleth.com

Gæstebog

Vi har lavet events og teambuilding siden 2005.
Her i gæstebogen har vi samlet lidt feedbacks.

Det vil være en stor fornøjelse at lave noget for jer også.

Henrik Leth

Feedback fra firmaevents

Henrik Leth har etableret langsigtet samarbejde med Humanic Group. Baggrunden for samarbejdet findes i følgende:

- Henriks altid professionelle og kvalificerede tilgang på dagen
- Henriks evne til at løfte energiniveauet og engagementet for de teams, som involveres på dagen

- Glade, imødekommende og pædagogiske tilgang til alle deltagere uanset alder og køn

- Høj deltagertilfredshed

Allan Hansen, CEO & Partner
Langelinie Pavillionen & Humanic

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Tak for endnu et kanon arrangement på Sørup Herregård!

Vores kursister har været overordentlig tilfredse - selvom de bliver bedt om at møde op kl. 07.00 om morgen til en hemmelig aktivitet.


Dit arrangement løfter hele formiddagen - snakken går og begejstringen lyser ud af kursisterne!


Ligeledes din coachende pointer under selve træningen forfiner dit set-up og det giver vores kursister noget positivt at tænke over.


Vi i Arbejdernes Landsbank har været super tilfredse for vores samarbejde i 2013 og 2014 og vores kursister har ligefrem glædet sig til at komme op om morgen og give den gas i fællesskab med deres kollegaer.


Super set-up!

Bo Sachmann

Bo Sachmann, Projektchef
Arbejdernes Landsbank

Hej Henrik

Endnu en gang tak for den flotte indsats du og dit team leverede ved PensionDanmarks teambuilding i fredags. Der var kun rosende ord hele vejen rundt til teamet og valg af aktiviteter - så GODT GÅET!


Du ønskes en god aften.

Mia Jørgensen, Teamleder, HR
PensionDanmark

Feedback fra firmaevents

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.

På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.

Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.

Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Mange hilsner

Danielle Ruben, Fuldmægtig / Advisor
Klima,- Energi- og Forsyningsministeriet

Henrik Leth og hans team medvirkede d. 6. oktober på Canon Danmarks Engagementdag for hele virksomheden. Henrik Leth stod for en super sjov og fysisk krævende bokseaktivitet, som virkeligt fik deltagerne op på tæerne og skabte god energi. Aktiviteten komplementerede på perfekt vis dagens øvrige indslag, som handlede om Motivation og arbejdsglæde og Mindfulness og søvn. Til sidst havde Henrik Leth arrangeret en yoga afstressnings-seance, som satte et perfekt punktum for dagen.

Else-Marie Westh, Marketingschef
Canon

Henrik Leths teambuilding-arrangement har siden 2010 været en fast del af den introweekend, vi i Dansk HRM Forening afholder for de nye studerende på HRM-kandidaten på CBS. Eventet er altid weekendens højdepunkt, bl.a. fordi Henrik formår at udfordre og presse de studerende rent fysisk, samtidig med at drage paralleller til hvordan man kan motivere og forventningsafstemme med sig selv i forskellige situationer – under fysisk pres såvel som i studie- eller karrieremæssige valg.

I Dansk HRM Forening er vi glade for vores samarbejde med Henrik og kan kun anbefale andre at benytte Henrik, hvad end det drejer som om teambuilding, udvikling af samarbejde eller et motiverende indspark til arbejdspladsen.

Frederik Bech, Bestyrelsen
Dansk HRM Forening

Vi havde en fantastisk teamdag med Henrik Leth og hans team i oktober måned. Henrik skabte en helt speciel stemning med hans gode energi og dejlige humør. Der var fokus på vinderkultur, samt hvordan vi samler energi og bevarer det høje niveau. Alle kunne være med og fik meget ud af dagen, som vi sluttede af med Yoga. Vi gik på weekend med en fantastisk følelse i kroppen og startede mandag morgen med en high five. Flere blev inspireret til at komme igang med at træne igen og prioritere det i hverdagen.

Gitte Justesen Bay, 1st Sales Project Manager
By Malene Birger A/S

Billeder fra vores events

Feedback fra firmaevents

Mandag den 6. februar havde vi besøg af Henrik Leth fra Henrikleth.com.

Som nystartet institution havde vi brug for et fælles afsæt, når vi skulle til at tale om vores pædagogiske værdier.


Vi arbejdede på forskellige måder med øvelser, der skærpede vores opmærksomhed på vores hverdag.


Efterfølgende satte vi os sammen i de teams, vi arbejder i til dagligt og gav forskellige situationer i dagligdagen karakterer fra 1-10. Øvelsen gik herefter ud på at tage en situation, der lå på 5 eller derunder og snakke os frem til, hvad vi kunne gøre, for at den blev en 8'er eller højere. Det medførte, at vi i hvert team valgte et fokuspunkt at arbejde med henover den næste tid.


Reaktionerne fra personalet på disse øvelser har været utrolig positive. Vi var især glade for den stemning, Henrik fik skabt blandt os, om at tænke på "det, der virker" og for at Henrik rettede vores fokus på "hvad kan blive bedre".


Aftenen skulle slutte af med tre kvarters fitnessboksning, og her var der lidt skepsis at spore, inden vi gik i gang. Dog var Henrik meget opmærksom på dette, og vores udgangspunkt og træningen blev tilrettelagt derefter. Så snart musikken blev sat på, og opvarmningen var i gang, smed vi alle sammen hæmningerne, og der blev gået til den. Alle fik sved på panden, og grinede højlydt undervejs.


Under udstrækningen ville flere vide, om ikke vi kunne træne sammen igen, hvilket resulterede i, at afslutningen på vores pædagogiske dag den 3. marts blev en times "Come Back"-træning sammen med Henrik i fitness dk i Falkoner - dette var endnu en fantastisk oplevelse!


Vi vil gerne her i Trinbrættet sige TAK for en super lærerig og sjov aften i dit selskab! Dejligt med redskaber til at kigge efter det positive. :-)

Heidi Vick, Leder
Trinbrættet i Lyngby

Efter flere år med bowling, gokart og lignende, trængte vi til at prøve noget nyt og anderledes. Det skulle dog stadig være noget, som alle i afdelingen kunne være med til, da afdelingen både består af mænd og kvinder og næsten aldersgrupper.

I den forbindelse fandt vi Henrik Leth, som tilbød et arrangement bestående af yoga, dans og boksning/kickboksning.

Det var et FANTASTISK arrangement! Vi grinte, vi svedte, ogvi lærte en masse om kroppen, os selv og kollegaerne! Henrik forstod at koordinere programmet, således at vi blev udfordret, men alligevel kunne være med til trods for dårlig form, knæskader m.v.  - og vigtigst af alt -han gjorde udfordringerne sjove! Vi var godt ømme i musklerne bagefter -men ømme på den fede måde!

Hans peptalk/coaching under udstrækningen fik os til at tro på, at vi kan alt, hvis vi virkelig vil! Vi gik derfra i meget opløftet stemning.

Kurt Mørk, Senior rådgiver
Udenrigsministeriet

Jeg har ved flere lejligheder oplevet Henrik som formidler og coach til træningsbegivenheder med 50-100 tilhørere.

Henrik formår at tilpasse sine budskaber til tilhørerne så alle får maksimal fokus på bl.a. emner såsom motivation, teambuilding og performance.

Henrik leverer altid med højt energiniveau og smittende drive, hvilket har bevirket, at han altid har scoret topkarakterer i de mange evalueringer, som jeg har modtaget på ham gennem årene.

Jeg kan varmt anbefale Henrik som formidler, teambuilder og coach.

Peter Meno Høgh, Senior Recruiter
Radiometer

Feedback fra vores firmaevents

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger
fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik. :-)

Robert Abild, Filialdirektør
Arbejdernes Landsbank

Hej Henrik,
Selv tak! Det var en meget effektiv rystesammendag – lige hvad vi trængte til. Feedbacken har været overstrømmende positiv. 

Der var ikke noget at udsætte på det sproglige. Vi er mange indfødte i firmaet, som bare gør vores bedste på engelsk og du faldt på ingen måde igennem!

Det har været en fornøjelse og måske ses vi igen 😀

Henrik Hauge Thomsen, Head of Primary Structures Execution
Ørsted

Vi havde fornøjelsen af en teambuilding eftermiddag faciliteret af Henrik Leth. Med god energi, høj på motivation og godt humør tog han os igennem en aktiv boksetræning efterfulgt af en humørspredende musikquiz med en livespillende guitar solist.

Det hele blev holdt på et niveau hvor alle kunne være med, uden at det gik på kompromis med konkurrencelysten og vindermentaliteten. Vi forlod dagen i højt humør og har sidenhen modtaget stor ros for arrangementet fra deltagerne på dagen.

Dea Nordstrøm Ferré, Hospitality Large Account Admin
Elis

Billeder fra aktive ferier

Feedback fra aktive rejser

Fitnessrejser på Playitas - ROCKY BALBOA WEEK:

Til Apollo


Det er nu et par uger siden jeg kom hjem fra Rocky Balboa Week på Playitas. Denne ferie er blandt de absolut bedste jeg har været på. Måske endda lidt bedre end samme ferie sidste år, som nok ellers var den bedste til dato.


Alt sammen på grund af Henrik Leth's top professionelle indstilling til tingene og hyggelige væsen. I samme omgang skal René, Nanna og Tina, som var med som hjælpe instruktører også have ros....


Henriks store viden om sportscoaching og om praktisk afvikling af forskellige typer træningsevents er simpelt hen helt i top. Og måden som han kan ryste alle deltagerne sammen på, og få det hele til at fungere som et stort team, er helt unik. Endda selv om deltagerne havde forskellige sportslige forudsætninger. Og oven i alt dette, kan han altid finde på nye idéer, så hans events ikke bare ender som gentagelser af sig selv.

Faktisk har jeg slet ikke noget at sætte en finger på, og som ville kunne gøres bedre en anden gang, men dette tænkte jeg også sidste år, og blev alligevel endnu mere positivt overrasket i år.

Også ros til Apollo for at vælge de rigtige folk (Henrik) som samarbejdspartner for en rejse af denne type!

Jesper Juul Pedersen,

Kære Henrik og Apollo,

Vi er netop kommet hjem fra Kaya Side og vil gerne benytte lejlighede til at takke jer for en af de bedste ferier i mange år.

Der er mange faktorer som har spillet ind, blandt andet var hotellet nok det bedste Apollo hotel vi har prøvet. Maden, betjeningen, poolen og stranden var bare lige det bedre end f.eks. Playitas og Levante.

Det måske nok største plus er dog nok at vi igen fik mulighed for at træne med Henrik Leth.

Vi har gennem de sidste 15-20 år søgt efter ferie med lignende sportslige indhold. De første mange år gik til Club LaSanata, og efter vi fik børn faldt valget på jeres hoteller.

Den netop overståede ferie var som sagt den bedste af dem alle og faktisk så god at vi inden afrejsen fra Kaya Side forsøgte at booke næste ferie hos jer ud fra hvor Henrik Leth var arrangeret som træner.

Med dette håber vi at I vil fortsætte samarbejdet lang tid fremover og at Apollo måske endda udvider med yderligere dedikerede trænere.

Johan Doré,

Kære Henrik Leth,

Vi var afsted 2 voksne og vores dreng Johan på 9 år. Det var første gang i Tyrkiet og bestemt ikke sidste gang - fantastisk vejr, varmt og klart havvand, super service og god mad. Vi søger som regel efter ferier hvor vi kan være fysisk aktive og gerne noget for hele familien.


Det var derfor en glædelig overraskelse for os, da vi fandt ud af at du også skulle være på Kaya Side med dine træningsprogrammer! Det gjorde helt klart en forskel for vores ferieoplevelse.


Jeg var selv med til alle dine træningspas og vores dreng var med ca. halvdelen af dem også.


Du formår at lave et program som er fyldt af energi, sjove lege, alle bliver udfordret og får sved på panden både børn og voksne! Det er fedt at kunne være aktiv sammen med familien på den måde! Der er ingen tvivl om at vi næste gang når vi kigger efter feriemål vil holde øje med om du er med!


Tak for en god ferieoplevelse - håber vi ses en anden gang!

Trine, Johan og Henrik,

Feedback fra uddannelsessektoren

Det var et super fint forløb, hvor Henrik Leth gennem vekslen mellem hård, fysisk boksetræning og snak med eleverne, kom ind på emner som styrke, udholdenhed, tillid, mod, opbakning og holdning til tingene (også kropsholdning). Det er vigtigt at tale hinanden (og sig selv) op og ikke ned.

Disse emner som oftest kobles sammen med sport og fysisk træning, bliver overført til skole, kammeratskab, lektier og eksamener, hvor emnerne i høj grad også spiller en vigtig rolle.

Henrik gjorde eleverne opmærksomme på, at de har et valg hver dag: Hvad kan jeg gøre bedre i dag? At alt starter hos dem selv, hvis de skal have rykket nogle grænser.

Jesper Løndahl, Konstitueret afdelingsleder
Byskovskolen

Udskolingen på Tjørnegaardsskolen i Gentofte havde i april og maj besøg af Henrik Leth fra Skoleglæde.nu.

Han lavede et trivsels- og motionsevent på 2 timer, og det var en kæmpe succes. Henrik var en dygtig motivator, og med dunkende musik, discorøg og positive tilråb fik han skabt en perfekt ramme for et intenst forløb, hvor eleverne blev presset ud til grænsen af deres formåen.

Desuden havde Henrik indlagt en mental del, hvor han f.eks tog fat i, hvordan man motiverer sig selv i en eksamenssituation. Det fungerede også rigtig godt.

Alt i alt var Tjørnegaardsskolen utroligt tilfredse med forløbet, og vi har også udelukende fået positiv respons fra eleverne

Idrætslærerne i udskolingen,
Tjørnegårdsskolen

I foråret 2008 valgte vi lærere, at eleverne fra de tre 9. klasser skulle have en anderledes, social oplevelse inden eksamenslæsningen. Og da vi spurgte dem, om de havde lyst til at prøve at komme ud og bokse, var begejstringen stor - både hos pigerne og drengene!

Henrik Leth var imødekommende og sammensatte et program på 4-5 timer, der passede til os. Først var der den hårde fysiske træning og dernæst coaching. Begge forløb var meget succesfulde.

Eventet viste sig at være meget mere end bare en sjov træning. Under træningen, der var bygget op over 8 temaer, der alle relaterede sig til deres skolegang, skulle eleverne hele tiden fokusere på både at yde deres eget bedste, opmuntre hinanden og arbejde sammen. Sveden haglede af dem, men de var vilde med det og oplevede hver især, uanset grundform, at presse sig selv til det yderste.

Under coachingen blev der talt om at sætte sig et individuelt mål og om den mentale styrke, der er behov for under eksamenslæsningen. Det gik faktisk rent ind hos eleverne - alt det vi lærere havde plapret løs om mht. eksamenslæsning stod pludselig i et klarere lys, når eleverne kunne sammenligne det med den fysiske træning.

Om de så klarede eksamen bedre, er svært at sige. :-)

Lene Ingsø Laursen, Lærer
Skovgårdsskolen

Hej Henrik,

Tak for et godt arrangement med 7. og 8. årgang fra Gentofte Skole. Særligt hæfter jeg mig ved din evne til uafbrudt i knap halvanden time at holde ALLE i gang hele tiden. Aktiviteten var utrolig høj, der blev svedt, knoklet, pustet, prustet og smilet.

Mange elever, som ikke altid er de mest aktive, fik du virkelig ram på. Jeg hæftede mig ved flere elever, som efterfølgende ville have informationer om, hvor man kan få mere af den slags træning.

Jeg hæftede mig ved det, da det var nogle elever, som ikke normalt dyrker sport, og de så ud til virkelig at være motiverede for dette.

Jeg har talt med lærerne fra 7. årgang, og de var ligeledes meget imponerede over dit engagement og indholdet i eventet.

Det var ikke blot fysisk træning, men også mentaltræning. Vi kan ikke komme udenom, at flere af vores elever til tider kan have præstationsangst i skolen pga. karakterer, men jeg synes, du havde mange virkelig gode pointer, som jeg er fuldstændig sikker på, trængte ind.

Mikkel Christiansen, Idrætskoordinator
Gentofte Skole

Feedback fra uddannelsessektoren

Henrik har været samarbejdspartner og sparringspartner på en svær HF2 klasse. Han har arbejdet med at skabe motivation hos eleverne ved at give dem succesoplevelser, aktivere dem fysisk, arbejde med fællesskabsfølelsen og starte en refleksion over egne studievane. Henrik er en engageret foredragsholder der er god til at relatere til eleverne og giver energi til fællesskabet.
Henrik er både dygtig pædagogisk og fleksibel ift. ens ønsker og er særligt god til at nå ind til de elever der er allermest skoletrætte. De føler sig set!

Casper Georgsen Christiansen, HF-lærer
KBH Syd HF & VUC

Henrik Leth har i efteråret 2015 gennemført forløb omkring bevægelse i undervisningen på alle skoler i Albertslund Kommune. Vi startede planlægningsarbejdet i foråret og valget faldt på Henrik, pga. de erfaringer han havde fra andre skoler og på baggrund af det oplæg, han sendte til kommunen.

Henrik har gennemført en temadag på hver skole, hvor lærerne gennem aktive øvelser fik konkrete idéer til, hvordan de kan inddrage bevægelse i den almindelige undervisning. Derudover har alle pædagoger, der er tilknyttet skolerne, ligeledes været på kursus.


I planlægningsfasen var han forbi alle skolerne og havde møde med hver enkelt skoleleder, så skolen i fællesskab med Henrik kunne planlægge forløbet for netop deres skole.


Henrik har under hele forløbet rettet hans oplæg til, ift. de krav vi havde som kommune.


Ledere, lærere og pædagoger har alle været meget tilfredse med forløbet, hvilket man også kan læse i de mange positive evalueringsskemaer, der blev udfyldt på hver skole.


Albertslund kommune siger tak for et godt og spændende samarbejde og giver Henrik Leth vores bedste anbefalinger med på vejen.

Henriette Krag, Chef for Skoler og Uddannelse
Albertslund Kommune

Den 19. september 2018 havde vi Henrik Leth fra Skoleglæde.nu til at stå for et arrangement på tre timer med bevægelse i undervisning som omdrejningspunkt. Vi var i alt 130 medarbejdere der blev introduceret til brainbreaks, forskellige strukturer i undervisningen der understøtter læring, og ikke mindst øvelser på egen krop der gjorde oplevelserne sjove, vedkommende og lærerige. Henrik var særdeles dygtig til at få alle medarbejdere med gennem variation, humor og forskellige øvelser der kombinerede teori og praksis – der blev grint meget og tiden fløj af sted selvom det var sidst på eftermiddagen.

PÅ HF og VUC KBH SYD arbejder vi med voksne og det lykkedes skoleglæde.nu at tilpasse øvelserne til netop vores lærere og elever. Dette skete gennem konkrete lokale videosekvensener optaget på vores skole og med vores lærere/elever. Ved at tilpasse øvelserne til netop vores lærere og elever var medarbejderne meget glade for arrangementet. Fordi skoleglæde.nu var godt forberedte på opgaven, kunne lærerne lettere oversætte arrangementet til deres egen hverdag som praktikere på skolen. Flere lærere ytrede, at de alle ville gå i gang med at lave mere og bedre bevægelse i undervisningen med det samme!


Vi kan på det varmeste anbefale skoleglæde.nu til at sætte fokus på bevægelse i undervisningen på hvilken som helst skole.

Jacob Kjærgaard, Uddannelseschef
Kbh Syd - HF og VUC

1000 tak for en fed og inspirerende workshop, her følger vores feedback til dig.

HF & VUC Nordsjælland havde fornøjelsen af at have Henrik til at stå for en 3 timer lang workshop for vores AVU-undervisere, med særlig foks på arbejdsglæde og medarbejdertrivsel. Henrik fik indtaget scenen med sit nærvær og engagement i en fin kombination af teori og øvelser der talte direkte ind i en undervisers praksis. Henrik fik inddraget alle, så vi endte med et få en sjov, aktiv og meget vedrørende dag, som både gav stof til eftertanke og idéer til god undervisning. En fantastisk saltvandsindsprøjtning der fik skudt skoleåret godt i gang for vores undervisere.


Jeg vil helt sikkert have dig i baghovedet til fremtidige arrangementer.

Magdalena, Uddannelseskoordinator AVU
HF & VUC Nordsjælland

Feedback fra uddannelsessektoren

Vi har haft Skoleglæde.nu ude i flere omgange. Lærere og pædagoger skulle igennem en temadag, inden eleverne kom tilbage fra sommerferie, hvor vi blev inspirerede til at tage bevægelse med i undervisningen. Vi havde fire fantastisk sjove timer, der rystede os endnu mere sammen som personalegruppe.

Derefter gik et forløb med 8. klasse i gang. Inspirerende og sprudlende kom Henrik Leth ud og gav vores elever 4 timer med fuld fart, refleksion og målsætning.

Vi kom i gang med klassefitness-konceptet. Det er et super nemt materiale at gå til. På hjemmesiden kan man se instruktionsvideoer, som giver et sjovt og til tider hårdt break i timen. Der er klassefitness-kort, som med billeder og skrift fortæller, hvad man skal gøre. Hvor hårdt man vil have det, er der også taget hensyn til. Det rammer derfor både den stærke og den knapt så stærke elev.

Vores elever efterspørger selv at lave klassefitness. Når hjernen er ved at stå af, kommer kroppen til undsætning og beder om klassefitness. Det er sjovt og nemt at gå til og en klar anbefaling skal lyde herfra.

Peter Jensen,
Skovshoved Skole

I august 2020 blev Hampelandskolen og Toftehøjskolen fusioneret til Søhøjskolen. Alle vores elever fra 1. – 8. årgang, skulle dermed ud af deres oprindelige klasse og ind i en ny klasse, med elever fra begge skoler. I den forbindelse, kontaktede vi Henrik Leth fra skoleglæde.nu

Opgaven til Henrik og skoleglæde.nu, var at lave et kort introduktion på et læ-rermøde, og efterfølgende lave forskellige teambuildings øvelser for vores 20 klasser fra 1. – 8. årgang. Henrik Leth var ansvarlig for alle 20 forløb og til hver eneste gang, var han grundigt forberedt og kom med et stort engagement, som havde en positiv effekt for alle børnene. Efter teambuildings forløbet, har elever, lærer og pædagoger meldt positivt til-bage med et ønske om, at hyre skoleglæde.nu ved fremtidige arrangementer.Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik Leth fra skoleglæde.nu, hvis jeres skole har brug for et skud energi, inspiration eller bedre trivsel i jeres klasser.

Brian Dahlmann,
Søhøjskolen

Henrik fra Skoleglæde.nu har introduceret alle 5 bh. klasser på Langelinieskolen til motorik og trivselskonceptet Klassefitness- KIDS. Vi har de sidste 6 måneder brugt klassefitness - KIDS i klasserne som brain breakers i klasseundervisningen og i idrætsundervisningen, hvor mere plads var nødvendigt. Det har styrket koncentrationen, sammenholdet og fællesskabet at lave de mange motorikøvelser sammen, som ingen kendte på forhånd.

Især "fitness-historierne" har været populære, da genkendelsen over tid har gjort dem trygge i situationerne. Henrik er en levende, inspirerende og virkelig engageret formidler, der brænder for at udbrede trivsel gennem bevægelse i undervisningen på alle klassetrin.

Vi kan klart anbefale Henrik, hvis jeres skoler har brug for et boost i den aktive retning.

Børnehaveklasselederne,
Langelinieskolen

Trivsel- og motivationsforløb over 8 måneder med tre 8.kl.

Vi brugte Henrik Leth og skoleglæde.nu til vores 8.årgang. Vi havde tre 8.klasser, som på hver deres måde var ramt på trivslen og motivationen, på bagkant af corona. Gennem et længere forløb med ugentlige aktiviteter, lykkedes det at få bragt hovedparten af eleverne i trivsel igen. Kombinationen af fysisk aktivitet, dialoger og læringsøjeblikke med mental dybde, fik børnene, en efter en ,øjnene op for deres egen rolle i fællesskabet, såvel som i deres eget liv.

Vi står nu bedre rustet sammen med børnene, til at tage fat på 9.kl., hvor vi direkte kan bruge en række af de aktiviteter og øvelser som Henrik har lært både børn og voksne her.

Hvis man står med en årgang eller en klasse, hvor der skal skabes progression og aktivitet i forhold til trivsel og motivation, så vil jeg varmt anbefale at tage fat i Henrik Leth og skoleglæde.nu.

Mikkel Nielsen, Udskolingsleder
Hedegårdsskolen, Ballerup

Feedback fra coaching

Jeg har med stor tilfredshed brugt Henrik til sparring, coaching og personlig udvikling i forbindelse med mit job som direktør for YWC Sports. Henriks engagerede væsen og professionelle tilgang har hjulpet mig med at holde boldene i luften, kaste lidt flere op og få sat tanker og ideer i bokse og kasser, så der er plads til nye.

Der er ingen lette løsninger og tro ikke du går ikke fra første session og tænker "jeg er kureret". Tro i stedet på at brikkerne falder på plads for dig selv efter flere sessions - og vid samtidig at effekten er så mange gange stærkere.

Rigtig god fornøjelse!

Thomas Veje Olsen, Direktør YWC sports
IRONMAN COPENHAGEN

Henrik har i en periode fungeret som min personlige coach, hvor han har hjulpet mig med at opsætte mål og rette min opmærksomhed mod processen i at nå netop denne ønskede tilstand.

En stor tak skal lyde til Henrik, for at jeg har fået en endnu stærkere tro på, at alting kan lykkes med den rette motivation.

Rasmus Daugaard, tidl. professionel fodboldspiller,

Vi var alle 4 meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at drengene var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres
ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.

Camilla Kinch Jensen, Senior Director, Investor Relations
Novozymes