Show menuHide menu
Henrikleth.com

Kickoffs & events med Henrik Leth

Book et sjovt og aktivt kickoff med et miks af motiverende oplevelser, der løfter fællesskabet og styrker samhørigheden. Alle får succes og går hjem med følelsen af at have opnået noget særligt - sammen.

Henrikleth.com tilbyder events og personaledage der booster:

  • Sundhed

  • Trivsel

  • Arbejdsglæde

  • Motivation og handlekraft

Boost trivsel og engagement på arbejdspladsen med aktive foredrag og workshops

Vi skræddersyr sammen indholdet, så oplevelsen passer til jeres arbejdsplads.

Boksetræning i DGI byen

Vi leverer både korte fyraftensoplæg og hele teambuildingdage.

Det siger vores kunder

Henrik Leth og hans team medvirkede d. 6. oktober på Canon Danmarks Engagementdag for hele virksomheden. Henrik Leth stod for en super sjov og fysisk krævende bokseaktivitet, som virkeligt fik deltagerne op på tæerne og skabte god energi. Aktiviteten komplementerede på perfekt vis dagens øvrige indslag, som handlede om Motivation og arbejdsglæde og Mindfulness og søvn. Til sidst havde Henrik Leth arrangeret en yoga afstressnings-seance, som satte et perfekt punktum for dagen.

Else-Marie Westh, Marketingschef
Canon

Henrik Leth har etableret langsigtet samarbejde med Humanic Group. Baggrunden for samarbejdet findes i følgende:

- Henriks altid professionelle og kvalificerede tilgang på dagen
- Henriks evne til at løfte energiniveauet og engagementet for de teams, som involveres på dagen

- Glade, imødekommende og pædagogiske tilgang til alle deltagere uanset alder og køn

- Høj deltagertilfredshed

Allan Hansen, CEO & Partner
Langelinie Pavillionen & Humanic

Vi havde en fantastisk teamdag med Henrik Leth og hans team i oktober måned. Henrik skabte en helt speciel stemning med hans gode energi og dejlige humør. Der var fokus på vinderkultur, samt hvordan vi samler energi og bevarer det høje niveau. Alle kunne være med og fik meget ud af dagen, som vi sluttede af med Yoga. Vi gik på weekend med en fantastisk følelse i kroppen og startede mandag morgen med en high five. Flere blev inspireret til at komme igang med at træne igen og prioritere det i hverdagen.

Gitte Justesen Bay, 1st Sales Project Manager
By Malene Birger A/S

Efter flere år med bowling, gokart og lignende, trængte vi til at prøve noget nyt og anderledes. Det skulle dog stadig være noget, som alle i afdelingen kunne være med til, da afdelingen både består af mænd og kvinder og næsten aldersgrupper.

I den forbindelse fandt vi Henrik Leth, som tilbød et arrangement bestående af yoga, dans og boksning/kickboksning.

Det var et FANTASTISK arrangement! Vi grinte, vi svedte, ogvi lærte en masse om kroppen, os selv og kollegaerne! Henrik forstod at koordinere programmet, således at vi blev udfordret, men alligevel kunne være med til trods for dårlig form, knæskader m.v.  - og vigtigst af alt -han gjorde udfordringerne sjove! Vi var godt ømme i musklerne bagefter -men ømme på den fede måde!

Hans peptalk/coaching under udstrækningen fik os til at tro på, at vi kan alt, hvis vi virkelig vil! Vi gik derfra i meget opløftet stemning.

Kurt Mørk, Senior rådgiver
Udenrigsministeriet

Fra andre events