Show menuHide menu
Henrikleth.com

Konferenceglæde med Esther Baltzer

Konferenceglæde - redskaber og inspiration med Esther, der booster humør, din form og træningsmotivation.

Motion og bevægelse booster alle vores kognitive funktioner på få minutter. Ønsker I at bevare et højt niveau af energi og engagement, samt stimulere det gode humør i løbet af dagen, kan et underholdende bevægelseselement være det, der løfter oplevelsen og deltagernes læringsudbytte.

Få inspiration til træningen i fællesskab

Med et stort smil, den bedste musik og hyggelige øvelser vil Esther på dette aktive firmaevent formidle øvelser, viden og træningsmetoder, der sigter mod, at du kommer i gang med træning eller får inspiration til dine nuværende aktiviteter. Eventet er perfekt for jer, der er nysgerrige på funktionel træning, og som har brug en livfuld oplevelse sammen før, under eller efter mødedagen.

Alle mennesker får det godt af at bevæge sig dagligt og alsidigt. Ofte har vi dog med alderen glemt, hvor dejligt det føles at få pulsen op og mærke musklerne i vores krop. Esther giver jer glæden og lysten tilbage og for jer, der allerede er igang, kan I læne jer tilbage og få nye ideer til jeres egen træning. Vi gennemgår basisteknikker inden for funktionel træning, som booster humør og giver alle en taknemmelig krop. Dette er naturligvis tilpasset en firmakontekst og er ikke et decideret træningsevent.

Tilpas tiden til jeres mødedag: Da tiden kan være knap på en mødedag og gevinsten ved motion og bevægelse  kan opnås ved blot 20 minutters aktivitet, har vi valgt at tilbyde vores events i 3 forskellinge længder. Vælg imellem 20, 40 eller 60 minutter.

-  20 min : Et perfekt break på en lang dag, der giver inspiration og energi. Efter en kort opvarmning får I de bedste øvelser til at arbejde kroppen godt igennem og få god energi til resten af dagen.

- 40 min: En skøn ”pause”, der giver fornyet energi samt større gå-på-mod til træning fremover. Efter en kort opvarmning får I de bedste øvelser til at arbejde kroppen godt igennem og få god energi til resten af dagen. Her bruger Esther ekstra tid på den rette teknik, som gør, at I får endnu mere ud af øvelserne og give alternativer til begyndere, såvel som udfordringer til den øvede.

- 60 min: Kom hjem med motivation og en privat træningsplan. Her får I både trænet de bedste øvelser, gennemgået teknik og hvad disse øvelser kan gøre for jer. Med Esthers bedste fifs, dos and don'ts afsluttes eventet med at lave jeres egen lille træningsplan hvor deltagerne selv er hovedforfattere. Med en motiverende tilgang inspirerer Esther til en plan, der er realistisk og kan holde fremover.

Tid: 20-60 minutter

Vælg tidspunkt på dagen: I kan vælge at lægge eventet som en kickstart på dagen, en brain-booster om formiddagen eller om eftermiddagen som afrunding på konferencedagen.

Lokation: Indendørs eller udendørs

Omklædning: Alle vores events kan udføres i almindelig tøj. Ved 60 minutter anbefaler vi, at I har en skiftetrøje med.

Intensitet:

🥊 Super let
🥊🥊 Let

🥊🥊🥊 Let til middel

🥊🥊🥊🥊 Middel

🥊🥊🥊🥊🥊 Frisk

Priser: Opstart: 3500 kr. Herefter 240 kr. pr. deltager. Prisen indeholder koordinering, brug af udstyr og transport. Alle priser er eks. moms.

* Levering af events uden for København tillægges 1500 kr. Levering Fyn & Jylland + 3000 kr.

Ved booking skal I vælge tid samt intensitet. I kan vælge at placere jeres
event som opstart, før frokost eller som afslutning på dagen.

Om instruktøren: Esther Baltzerer en entusiastisk person, der brænder for at give sin glæde ved motion og bevægelse videre til andre. Med stort personligt engagement motiverer hun såvel grupper som den enkelte deltager i at nå nye mål og glæde overfor bevægelse. Hun er professionel og resultatorienteret med erfaringer og kompetencer inden for dans, løb, holdundervisning og fitness. Gennem de sidste 20 år har Esther guidet, coachet, motiveret, inspireret og trænet mange forskellige personer til at nå deres mål. Hun stiftede Løbeskolen.dk i 2013 og har siden da hjulpet danskere på vej mod mere sundhed og bedre løb. Med baggrund og erfaring i at undervise med en dybere teoretisk tilgang, er hun meget opmærksom på, hvordan man motiverer, og hvordan man på bedste vis kan føre andre til endnu bedre resultater.

Billeder fra vores events

Det siger vores kunder

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Henrik Leth og hans team medvirkede d. 6. oktober på Canon Danmarks Engagementdag for hele virksomheden. Henrik Leth stod for en super sjov og fysisk krævende bokseaktivitet, som virkeligt fik deltagerne op på tæerne og skabte god energi. Aktiviteten komplementerede på perfekt vis dagens øvrige indslag, som handlede om Motivation og arbejdsglæde og Mindfulness og søvn. Til sidst havde Henrik Leth arrangeret en yoga afstressnings-seance, som satte et perfekt punktum for dagen.

Else-Marie Westh, Marketingschef
Canon

Vi havde en fantastisk teamdag med Henrik Leth og hans team i oktober måned. Henrik skabte en helt speciel stemning med hans gode energi og dejlige humør. Der var fokus på vinderkultur, samt hvordan vi samler energi og bevarer det høje niveau. Alle kunne være med og fik meget ud af dagen, som vi sluttede af med Yoga. Vi gik på weekend med en fantastisk følelse i kroppen og startede mandag morgen med en high five. Flere blev inspireret til at komme igang med at træne igen og prioritere det i hverdagen.

Gitte Justesen Bay, 1st Sales Project Manager
By Malene Birger A/S

Efter flere år med bowling, gokart og lignende, trængte vi til at prøve noget nyt og anderledes. Det skulle dog stadig være noget, som alle i afdelingen kunne være med til, da afdelingen både består af mænd og kvinder og næsten aldersgrupper.

I den forbindelse fandt vi Henrik Leth, som tilbød et arrangement bestående af yoga, dans og boksning/kickboksning.

Det var et FANTASTISK arrangement! Vi grinte, vi svedte, ogvi lærte en masse om kroppen, os selv og kollegaerne! Henrik forstod at koordinere programmet, således at vi blev udfordret, men alligevel kunne være med til trods for dårlig form, knæskader m.v.  - og vigtigst af alt -han gjorde udfordringerne sjove! Vi var godt ømme i musklerne bagefter -men ømme på den fede måde!

Hans peptalk/coaching under udstrækningen fik os til at tro på, at vi kan alt, hvis vi virkelig vil! Vi gik derfra i meget opløftet stemning.

Kurt Mørk, Senior rådgiver
Udenrigsministeriet