Show menuHide menu
Henrikleth.com

Teamspirit og arbejdsglæde med Henrik Leth

Fantastisk, underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, succes og arbejdsglæde, og alle kan være med.

Fantastisk, underholdende firmakoncept udviklet af Henrik Leth. Eventet er løftestang til fællesskab, succes og arbejdsglæde, og alle kan være med. Eventet er meget mere end træning, og I kan glæde jer til en hænderne over hovedoplevelse, hvor alle går hjem med følelsen af at have opnået noget særligt.

Jab, jab og en lige højre! Krydr dagen med en underholdende motionsboksesession, hvor I lærer at koordinere slag, øver teknik og får sved på panden. Den bedste afslutning på en krævende mødedag.

Vi har pletpuder, boksehandsker, god musik og guider jer igennem et sjovt træningsevent, der får grin, energien og samhørigheden i top.

Tid: 30-60 minutter

Om instruktøren: Henrik Leth driver virksomhederne henrikleth.com & Skoleglæde.nu og har siden tiden som sergent i kamptropperne undervist danskerne i fysisk træning, coaching og udviklet teams i sportsklubber og virksomheder.

Henrik er en entusiastisk formidler, der forstår at samle store forsamlinger omkring målsætninger og skabe træningsglæde for alle. Derfor har han også i en årrække været tilknyttet DR i udviklingen af Morgengymnastikken på DR3.

Henriks træningsmæssige erfaringer og højdepunkter er 15 år med kickboksning, 15 år som motionsboksetræner samt optræningen i 2009-10 fra overvægtig pizzaspisende nybagt familiefar til 2 x Ironman i 2010 og 2011.