Show menuHide menu
Henrikleth.com

Sundhedsdag

Sundhedsdagen sætter fokus på sundhed, livskvalitet og arbejdsglæde. Sammen med førende profiler inden for fysisk og mental sundhed blander vi dagen med viden og fysisk aktivitet, så alle går hjem med en taknemmelig krop, masser af motivation og spændende nye værktøjer.

En sundhedsdag inspirerer jeres ansatte til at øge deres arbejdsglæde og forbedre sundhed, kost og motion.

Vi arrangerer sundhedsdage, trivselsforløb og teambuildingarrangementer med inspiration og sunde oplevelser til alle typer virksomheder.

Vi arbejder entusiastisk og passioneret for at finde det ultimative match mellem jeres ansattes behov og ønsker og de mange muligheder, der er i forhold til at udvælge det rette indhold, program og lokation.

Sundhedsdagen kan planlægges i mange retninger. Måske ønsker I et særligt fokus på mental sundhed? Måske er APV'en ikke som I ønskede, hvor det vil være bedre at tænke i et forløb med fokus på arbejdsglæde og samarbejde? Måske skal det være et finurligt mix mellem foredrag, en workshop og et af vores populære firmaevents som afslutning.

Ønsker I at samle jeres ansatte om en aktiv dag med fokus på at styrke samhørighed og fællesskab i virksomheden, så lad os bidrage ved at lade Henrik Leth facilitere dagen med masser af nytænkning, godt humør og sans for detaljen.

Unikke virksomhedspakker og meningsfulde sundhedsforløb i samarbejde med OfficeFit

Vi er gået sammen med OfficeFit om at gøre danske arbejdspladser til et sundt, socialt og livfuldt sted at være. Med OfficeFits mange muligheder for at mindske sygefravær og styrke trivsel, sundhed og arbejdsglæde på samme tid, er det et helt perfekt match for os.

Sammen har vi udviklet en model med et mix af firmatræning, events, workshops og online forløb, der giver os mulighed for at skabe langsigtede positive forandringer i samarbejde med jeres ansatte. Her gør vi det, vi er bedst til, nemlig at motivere, kickstarte og fastholde teams og virksomheder i gode processer gennem sparring med ledelsen og undervisning af medarbejderne.

Kontakt Henrik for nærmere info.


Vil du høre nærmere?

Kontakt os hvis du vil høre mere. Ring til os på27 28 41 22eller send os en mail.

Skriv til os


Fra andre sundhedsdage


Det siger vores kunder

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger
fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik. :-)

Robert Abild, Filialdirektør
Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank

Hej Henrik

Endnu en gang tak for den flotte indsats du og dit team leverede ved PensionDanmarks teambuilding i fredags. Der var kun rosende ord hele vejen rundt til teamet og valg af aktiviteter - så GODT GÅET!


Du ønskes en god aften.

Mia Jørgensen, Teamleder, HR
PensionDanmark

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.

På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.

Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.

Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Mange hilsner

Danielle Ruben, Fuldmægtig / Advisor
Klima,- Energi- og Forsyningsministeriet

Vi havde fornøjelsen af en teambuilding eftermiddag faciliteret af Henrik Leth. Med god energi, høj på motivation og godt humør tog han os igennem en aktiv boksetræning efterfulgt af en humørspredende musikquiz med en livespillende guitar solist.

Det hele blev holdt på et niveau hvor alle kunne være med, uden at det gik på kompromis med konkurrencelysten og vindermentaliteten. Vi forlod dagen i højt humør og har sidenhen modtaget stor ros for arrangementet fra deltagerne på dagen.

Dea Nordstrøm Ferré, Hospitality Large Account Admin
Elis