Show menuHide menu
Henrikleth.com

Succes med CSR og FN’s verdensmål

Vi udvikler private og offentlige samarbejdsprojekter med fokus på FN´s Verdensmål. Vil I også bidrage og ændre verden til det bedre, så er vi måske jeres nye samarbejdspartner?

Vi udvikler privat-offentlige samarbejder med fokus på FN´s Verdensmål.

Henrik Leth har siden 2003 arbejdet med sundhed, arbejdsglæde og trivsel og grundlagde i 2014 organisationen Skoleglæde.nu med ambitionen om at arbejde forebyggende ved at bidrage til børn, unge og voksnes trivsel, læring og udvikling i uddannelsessektoren.

Det er blevet til platformenSkoleglæde.nu. Sammen med kommuner, skoler og virksomheder har vi skabt en lang række af succesfulde skoleindsatser. Vi har i denne CSR præsentation beskrevet en række af de fordele, I som virksomhed opnår ved at samarbejde med os:

Klik her og hent vores CSP præsentation

Samarbejdspartnere og kompetencer

Skolernes økonomi er ofte trængt, og derfor er der stor glæde at hente, når vi tilbyder skolerne økonomisk støtte til skolernes arbejde med sundhed og trivsel. Når vi kan sikre dem nye og opdaterede materialer, hjælpe lærerne og eleverne direkte på skolerne, så løfter vi motivationen, og når den indvirkning, vi ønsker.

Vi har samarbejdet med Apollo, BESTSELLER og PwC om at designe og udfolde CSR og marketingsindsatser, der bidrager til at løse væsentlige problemstillinger i samfundet. Vi har stor erfaring i følgende områder:

  • Udvikling af spil, materialer og digitale
    undervisningsmidler

  • Motivationsevents og elevforløb

  • Lærer-/forældrekurser og oplæg

  • Bootcamps og sommercamps

  • Aktive rejser og familieevents

Skal vi samarbejde?

Vi skræddersyer både små og store indsatser - lokalt og landsdækkende, og vi vil meget gerne i kontakt med virksomheder, der har noget på hjertet og som ønsker at bidrage til samme målgruppe som os. Er det jer?

Feedback, cases og evalueringer

En fælles mission

Vi kan ikke løfte opgaven alene uden hjælp fra seriøse samarbejdspartnere. Måske står I med et lignende behov for assistance til et seriøst projekt. Hvis dette er tilfældet, håber vi I får lyst til at booke et møde med os, så vi sammen kan afsøge mulighederne for et spændende og motiverende samarbejde.

Fra andre CSR projekter