Show menuHide menu
Henrikleth.com

Dans dig glad med Esther Baltzer

Efter en kort opvarmning præsenter vi en enkelt koreografi til musik, som man ikke kan sidde stille til. 

Efter en kort opvarmning præsenter vi en enkelt koreografi til musik, som man ikke kan sidde stille til.

Motion og bevægelse booster alle vores kognitive funktioner, og ønsker I at bevare et højt niveau af energi og engagement og stimulere det gode humør i løbet af dagen, kan et underholdende dansebreak være det element, der løfter oplevelsen og deltagernes læringsudbytte.

Skiftetøj kan på et 45-60 min. event være en god ide, da det er svært ikke at få varmen, når man bevæger kroppen, men ikke et must. Vi afstemmer varighed og niveau, så I får den bedste oplevelse som muligt.

Ønsker I at placere et 20 min. dansebreak før frokost, vil indholdet blive tilpasset, så I ikke skal skifte tøj, men blot få kroppen og fællesskabet i spil på en hyggelig og vedkommende måde.

Vælger I derimod at give den lidt mere gas som opstart eller afrunding på mødedagen, så er Esther naturlivis også klar til det.

Målgruppe: Alle der kan lide rytme
Sted: En sal med musikanlæg

Tid: 30 minutter

Om instruktøren: Esther Baltzer er entusiastisk person, der brænder for at give sin glæde ved motion og bevægelse videre til andre. Med stort personligt engagement motiverer hun såvel grupper som den enkelte  i at nå nye mål indenfor bevægelse. Hun er professionel og resultatorienteret med erfaringer og kompetencer inden for Dans, løb, undervisning og fitness.

Gennem de sidste 17 år har Esther guidet, coachet motiveret, inspireret og trænet mange forskellige personer til at nå deres mål. Med baggrund og erfaring i at undervise med en dybere teoretisk tilgang  er hun meget opmærksom på hvordan man motiverer og hvordan man på bedste vis kan føre andre til endnu bedre resultater.