Show menuHide menu
Henrikleth.com

FITCLUB-Danmark

Velkommen til FITCLUB-Danmark

Her kan du melde dig ind i Danmarks stærkeste fitnessforening og derfra hoppe ind og booke plads på de træninger, du elsker.

Vi træner lige nu hver tirsdag i Fælledparken og i løbet af året, inviterer vi løbende til nye events, nye instruktører og oplevelser. Vi er ved at udvide med nye instruktører - lyder det spændende og kunne du have lyst til at være med, så giv et kald eller læs mere længere nede på siden.

Bliv medlem:

Som medlem får du adgang til en række træningsoplevelser og events. Vi er lige nu kun i København, men vil i fremtiden træne flere steder i Danmark.

Vi åbner for nye medlemmer og du melder dig ind ved at:

  1. Skrive at du ønsker at indmelde dig tilhenrikleth@henrikleth.com

  2. Overføre75 kr. via Mobilepay til 27 28 41 22- 75 kr. pr. år.

Dit navn fremgår at indbetalingen og herefter, er du medlem. Herefter kan du købe entre og booke plads på vores events.

Om FITCLUB-Danmark:

FITCLUB-Danmark er en frivillig forening under Københavns Kommune, som blev startet i 2010 af Henrik Leth.

Formålet var at udvikle nye træningskoncepter, at få flere til at leve et aktivt liv, til at drikke mindre alkohol, til at træne mere ved at lave unikke træningsoplevelser og events for unge og voksne med DJ´s og elektronisk musik.

Det blev en stor succes og vejen derfra gik i flere retninger med målet om at gøre hele Danmark sundere, gladere og styrke fællesskabet med træning som løftestang.

FITCLUB-Danmark - Foreningens formål:

Gennem stærke partnerskaber og privat offentlige samarbejder, vil vi bidrage til danskernes livskvalitet og sundhed gennem aktive udendørs fællesskaber og træningsoplevelser i særklasse. Vi har et særligt fokus på at få udsatte unge til at finde glæde ved motion og bevægelse, og vi støtter især områder i Danmark, hvor tilbudene er få. Derfor kan vores fitnessbil og undervisere bookes til skoler, bosteder og institutioner, hvor kun det bedste er godt nok.

I 2022 er det vores mål at få endnu flere instruktører til at komme ud med deres viden og kompetencer og på den måde få langt flere danskere - børn, unge, voksne og ældre til at få mere bevægelse og livskvalitet ind i livet.

2022 kalder på nytænkning, så vi kan få trivsel og sundheden tilbage:

FITCLUB-Danmark og foreningens formål har aldrig været vigtigere og vi glæder os til fortsat i 2022 at samarbejde med virksomheder, skoler, private, fonde og andre organisationer om at løfte danskernes livskvalitet, sundhed og fællesskab.

I 2022 byder vi nu velkommen til endnu en sæson med en masse sunde oplevelser.

Velkommen til Tirsdagstræning med FITCLUB-Danmark:

Vi byder alle velkomne til en ny række af events i Fælledparken. Lad os sammen finde den bedste træningsform med fokus på sundhed og træningsglæde.
Vi træner i hold af max. 24 personer - og får DET ABSOLUT BEDSTE ud af situationen. Se mere på kalenderen.

Vi kører med klippekort:

For at deltage på vores særlige Tirsdagsevents, skal du købe klippekort og tilmelde dig begivenheden på Facebook.

Om træningen - du får et skønt mix af:

  • BOKSETRÆNING

  • FÆLLESSKAB

  • CORE og LØB

  • GOD MUSIK

  • HYGGE

  • KICKBOXING intro og basic

Hvor:

Vi træner i Fælledparken ved Familieboden på Edel Sauntes Allé. Alle er velkommen til at melde sig ind og være med.

Pris pr. Tirsdagsevent: 1 klip - bemærk kun for medlemmer af FITCLUB-Danmark:

5 events - 500 kr.
10 events - 800 kr.


Køb dit klippekort ved at overføre beløbet til foreningen på Tlf. 27284122 - Dit navn figurerer automatisk, og vi har dit kort med til første træning :)

Hvor mange træninger har vi?

Vi udvikler træningerne og antal events i takt med efterspørgslen. Til at starte med har vi 1 til 2 træningsevents i København om ugen.

Din form:

Du behøves ikke at have bokset før eller være tidligere dansk mester i Kickboksning, men det er en fordel med almindelig god grundform og mod på at presse dig selv sammen med os.

Vi har alt udstyr, musik mm. med, men boksehandsker skal du selv indkøbe. Vi har et parti med i fitnessbilen, som du kan anskaffe til 175 kr.

Arrangør:

FITCLUB-dk - Læs mere om foreningens aktiviteter i København mm. på kalenderen på www.henrikleth.com

Undervisere:

Martin, Rene, Henrik og gæster.

Vi åbner op for nye instruktører:

Er du instruktør og er du passioneret for noget du vil undervise i - så er du kommet det rette sted. Vi samarbejder med landes bedste og mest passionerede undervisere og er altid på udkig efter nye partnerskaber.

Vi hjælper med at få instruktører og lokale medlemmer til at mødes. Kontakt os for en snak og kom med i den sunde bølge, hvor vi udbreder sunde oplevelser på nye måder.
Sig til hvis du har spørgsmål eller ønsker til træningen.


Ring eller skriv til Henrik Leth (Formand) på T. 27 28 41 22


Vi GLÆDER os til at træne med dig!


Mange hilsner FITCLUB-danmark

Henrik Leth

Formand

Fra tidligere events