Show menuHide menu
Henrikleth.com

Bold Fitness med Thomas Kjærbye

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent, som startskud på en indholdsrig mødedag.

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent, som startskud på en indholdsrig mødedag. 

Tåhylere er ikke forbudt, og Thomas elsker at gøre fodbold til allemandseje og tilpasser øvelser og indhold med både teknisk og socialt fokus, så alle får spilleglæden i top. Vi sætter samarbejde, kommunikation og holdånden i spil, mens I lærer en masse dribleskills. Start eller slut dagen med et socialt fodboldevent, der får både ben og lattermusklerne igang. 


Dagens indhold justeres undervejs, så det passer præcis til jer og husk, at træning er en gave til kroppen og at I altid træner i jeres eget tempo.
Tid: 45-60 minutter

Om instruktøren:

Thomas er uddannet Cand. Scient i Humanfysiologi 2009. Tidligere dansk mester med FC København (2001) Tidligere fysisk træner for bl.a DBU’s Kvindelandshold, FC Midtjylland og Lyngby Boldklub. Erfaringer som instruktør med fodboldfitness fra samme periode. 

Thomas har trænet fodbold hele sit liv og som voksen har han undervist børn, unge og voksne på alle niveauer. Han har erfaring med den helt nørdede tilgang, hvor elitespillernes udviklining skal testes, måles og vejes, men den helt store styrke er at han formår at gøre træningen alsidig, legende, specifik til formålet og skadeforebyggende.  


Thomas gode humør, brede erfaringsgrundlag og øje for detaljen passer perfekt ind til virksomheder, som ønsker humor, kvalitet og tryghed i deres oplevelse med kollegerne.