Show menuHide menu
Henrikleth.com

Bold Fitness med Thomas Kjærbye

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent som startskud på en indholdsrig mødedag.

Motion og bevægelse booster alle vores kognitive funktioner, og ønsker I at bevare et højt niveau af energi og engagement og stimulere det gode humør i løbet af dagen, kan boldfitness være det element, der løfter oplevelsen og deltagernes læringsudbytte.

Socialt fokus gennem boldøvelser

Sjove driblebaner, samarbejdsøvelser, god musik og små udfordringer får Bold Fitness til at blive det oplagte firmaevent, som startskud på en indholdsrig mødedag. 

Tåhylere er ikke forbudt, og Thomas elsker at gøre fodbold til allemandseje og tilpasser øvelser og indhold med både teknisk og socialt fokus, så alle får spilleglæden i top. Vi sætter samarbejde, kommunikation og holdånden i spil, mens I lærer en masse dribleskills. Start eller slut dagen med et socialt fodboldevent, der får både ben og lattermusklerne i gang. 


Dagens indhold justeres undervejs, så det passer præcis til jer og husk, at træning er en gave til kroppen, og at I altid træner i jeres eget tempo.

Tilpas tiden til jeres mødedag: Da tiden kan være knap på en mødedag og gevinsten ved motion og bevægelse  kan opnås ved blot 20 minutters aktivitet, har vi valgt at tilbyde vores events i 3 forskellige længder. Vælg imellem 20, 40 eller 60 minutter.

Tid: 20-60 minutter

Vælg tidspunkt på dagen: I kan vælge at lægge eventet som en kickstart på dagen, en brain-booster om formiddagen eller om eftermiddagen som afrunding på

Lokation: Indendørs eller udendørs

Omklædning: Alle vores events kan udføres i almindelig tøj. Ved 60 minutter anbefaler vi, at I har en skiftetrøje med

Intensitet:

🥊🥊 Let
🥊🥊🥊 Let til middel

🥊🥊🥊🥊 Middel

Priser: Opstart: 3500 kr. Herefter 240 kr. pr. deltager. Prisen indeholder koordinering, brug af udstyr og transport. Alle priser er eks. moms.

* Levering af events uden for København tillægges 1500 kr. Levering Fyn & Jylland + 3000 kr.

Ved booking skal I vælge tid samt intensitet. I kan vælge at
placere jeres event som opstart, før frokost eller som afslutning på dagen. Kontakt os på
27 28 41 22 eller via mailhenrikleth@henrikleth.com

Om instruktøren: Thomas er uddannet Cand. Scient i Humanfysiologi 2009. Tidligere dansk mester med FC København (2001). Tidligere fysisk træner for bl.a DBU’s Kvindelandshold, FCK og FC Midtjylland samt erfaringer som instruktør med fodboldfitness fra samme periode. Nuværende fysisk træner for førsteholdet i Lyngby Boldklub. Thomas har trænet fodbold hele sit liv, og som voksen har han undervist børn, unge og voksne i fysisk træning på alle niveauer. Hans helt store styrke formår at gøre træningen alsidig, legende, skadeforebyggende og specifik udviklet til formålet. Hans gode humør, brede erfaringsgrundlag og øje for detaljen passer perfekt ind til virksomheder, som ønsker humor, kvalitet og tryghed i deres aktive oplevelse med kollegerne.

Billeder fra vores events

Det siger vores kunder

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres

opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.

Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af

at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.


Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af

tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind

kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens

udfordringer.


Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om

fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke

egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut, Director, Human Resources
Telia

Efter flere år med bowling, gokart og lignende, trængte vi til at prøve noget nyt og anderledes. Det skulle dog stadig være noget, som alle i afdelingen kunne være med til, da afdelingen både består af mænd og kvinder og næsten aldersgrupper.

I den forbindelse fandt vi Henrik Leth, som tilbød et arrangement bestående af yoga, dans og boksning/kickboksning.

Det var et FANTASTISK arrangement! Vi grinte, vi svedte, ogvi lærte en masse om kroppen, os selv og kollegaerne! Henrik forstod at koordinere programmet, således at vi blev udfordret, men alligevel kunne være med til trods for dårlig form, knæskader m.v.  - og vigtigst af alt -han gjorde udfordringerne sjove! Vi var godt ømme i musklerne bagefter -men ømme på den fede måde!

Hans peptalk/coaching under udstrækningen fik os til at tro på, at vi kan alt, hvis vi virkelig vil! Vi gik derfra i meget opløftet stemning.

Kurt Mørk, Senior rådgiver
Udenrigsministeriet

Vi havde en fantastisk teamdag med Henrik Leth og hans team i oktober måned. Henrik skabte en helt speciel stemning med hans gode energi og dejlige humør. Der var fokus på vinderkultur, samt hvordan vi samler energi og bevarer det høje niveau. Alle kunne være med og fik meget ud af dagen, som vi sluttede af med Yoga. Vi gik på weekend med en fantastisk følelse i kroppen og startede mandag morgen med en high five. Flere blev inspireret til at komme igang med at træne igen og prioritere det i hverdagen.

Gitte Justesen Bay, 1st Sales Project Manager
By Malene Birger A/S

Henrik Leth og hans team medvirkede d. 6. oktober på Canon Danmarks Engagementdag for hele virksomheden. Henrik Leth stod for en super sjov og fysisk krævende bokseaktivitet, som virkeligt fik deltagerne op på tæerne og skabte god energi. Aktiviteten komplementerede på perfekt vis dagens øvrige indslag, som handlede om Motivation og arbejdsglæde og Mindfulness og søvn. Til sidst havde Henrik Leth arrangeret en yoga afstressnings-seance, som satte et perfekt punktum for dagen.

Else-Marie Westh, Marketingschef
Canon