Show menuHide menu
Henrikleth.com

Vinderkultur - online foredrag med Henrik

Med gnist og glimt i øjet leverer Henrik inspiration og værktøjer til, hvordan vi kan løfte os selv og skabe et liv med arbejdsglæde og overskud.

Du besidder nogle helt unikke egenskaber, erfaringer og interesser. Disse skal i spil, hvis arbejdsglæden skal i top og holde i længden.
Der er knald på samfundet og med garanti også på ambitionerne i jeres virksomhed.

  • Hvordan opnår du FLOW i dit arbejde?

  • Hvilke 3 ben bygger vi vinderkulturen på?

  • Hvordan opbygger I high performance teams i en transformationstid?

Det har jeg et bud på, og jeg hjælper virksomheder med at kickstarte processer, strategier samt arbejdsglæden gennem mit nye online foredrag.

Med stor indsigt i menneskers udvikling, trivsel og gennem forståelse for jeres unikke virksomheds position og jeres ansattes hverdag, dykker jeg ned i emnet og udfolder cases, indsigter, forskning målrettet jeres type virksomhed og medarbejdere. I og jeres medarbejdere går hjem med et skarpladt fokus.

WORK LIFE HEALTH

Vi afslutter med en præsentation af et konkret motiverende værktøj WORK-LIFE-HEALTH, hvor jeres ansattes ser ind i eget liv og hvor arbejde, kolleger, roller og den aktuelle periode kommer i fokus.

Oplev Henriks evne til at balancere seriøsitet og underholdning

Hele oplevelsen krydres med involverende indslag, en finurlig medarbejderdyst og naturligvis med en aktiv start og afslutning, så energien boostes og smilene fylder på skærmen.

I inspireres om:

  • Mindset til udvikling - The growth mindset

  • FLOW - vejen til arbejdsglæde

  • Positiv psykologi - hvordan vi integrerer PERMA i vores arbejdsliv

  • Work-Life-Health - værktøj med fokus på udvikling af personlige resultater, balance og sundhed

Tid: Vælg mellem 30, 45 eller 60 minutter.

Pris v. max 30 deltagere fra: 7.500 kr.

Pris v. max 100 deltagere fra: 9.500 kr.

Pris v. over 100 deltagere fra: 11.500 kr.

Pris v. over 200 deltagere - indhent tilbud

Prisen er inkl. forventningsafstemning, forberedelse via sparring med jeres ledelse omkring strategi, eksisterende virksomhedskultur, styrker, udfordringer med fokus på at ramme det helt rigtige indhold.

Alle priser er eks. moms.

Spar 50 % på firmaevents i hele 2021

Når I booker et foredrag, får I 50 % på vores aktive firmaevents - Prøv f.eks. motionsboksning, yoga eller Teambooster eventet, som leveres direkte på jeres arbejdsplads med vores populære Fitnessbil og de sejeste undervisere - Yearhhh!

Det siger vores kunder

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger
fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik. :-)

Robert Abild, Filialdirektør
Arbejdernes Landsbank

Hej Henrik

Endnu en gang tak for den flotte indsats du og dit team leverede ved PensionDanmarks teambuilding i fredags. Der var kun rosende ord hele vejen rundt til teamet og valg af aktiviteter - så GODT GÅET!


Du ønskes en god aften.

Mia Jørgensen, Teamleder, HR
PensionDanmark

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.

På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.

Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.

Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Mange hilsner

Danielle Ruben, Fuldmægtig / Advisor
Klima,- Energi- og Forsyningsministeriet

Vi havde fornøjelsen af en teambuilding eftermiddag faciliteret af Henrik Leth. Med god energi, høj på motivation og godt humør tog han os igennem en aktiv boksetræning efterfulgt af en humørspredende musikquiz med en livespillende guitar solist.

Det hele blev holdt på et niveau hvor alle kunne være med, uden at det gik på kompromis med konkurrencelysten og vindermentaliteten. Vi forlod dagen i højt humør og har sidenhen modtaget stor ros for arrangementet fra deltagerne på dagen.

Dea Nordstrøm Ferré, Hospitality Large Account Admin
Elis

Vil du høre nærmere?

Kontakt os hvis du vil høre mere. Ring til os på27 28 41 22eller send os en mail.

Skriv til os

Flere billeder fra foredraget