Show menuHide menu
Henrikleth.com

Vinderkultur og arbejdsglæde

Styrk arbejdsglæden og forebyg stress og dårlig trivsel. Tilbyd jeres ansatte et motiverende trivselsværktøj, der vil løfte samarbejde, indbyrdes forståelse og holdånden i teamet. Book Henrik Leth til at facilitere et motivationsforløb på 2-5 eftermiddage og lad jeres medarbejdere finde sammen om vejen til arbejdsglæde, engagement og et højt niveau af teamwork.

Det siger vores kunder

Mandag den 6. februar havde vi besøg af Henrik Leth fra Henrikleth.com.

Som nystartet institution havde vi brug for et fælles afsæt, når vi skulle til at tale om vores pædagogiske værdier.


Vi arbejdede på forskellige måder med øvelser, der skærpede vores opmærksomhed på vores hverdag.


Efterfølgende satte vi os sammen i de teams, vi arbejder i til dagligt og gav forskellige situationer i dagligdagen karakterer fra 1-10. Øvelsen gik herefter ud på at tage en situation, der lå på 5 eller derunder og snakke os frem til, hvad vi kunne gøre, for at den blev en 8'er eller højere. Det medførte, at vi i hvert team valgte et fokuspunkt at arbejde med henover den næste tid.


Reaktionerne fra personalet på disse øvelser har været utrolig positive. Vi var især glade for den stemning, Henrik fik skabt blandt os, om at tænke på "det, der virker" og for at Henrik rettede vores fokus på "hvad kan blive bedre".


Aftenen skulle slutte af med tre kvarters fitnessboksning, og her var der lidt skepsis at spore, inden vi gik i gang. Dog var Henrik meget opmærksom på dette, og vores udgangspunkt og træningen blev tilrettelagt derefter. Så snart musikken blev sat på, og opvarmningen var i gang, smed vi alle sammen hæmningerne, og der blev gået til den. Alle fik sved på panden, og grinede højlydt undervejs.


Under udstrækningen ville flere vide, om ikke vi kunne træne sammen igen, hvilket resulterede i, at afslutningen på vores pædagogiske dag den 3. marts blev en times "Come Back"-træning sammen med Henrik i fitness dk i Falkoner - dette var endnu en fantastisk oplevelse!


Vi vil gerne her i Trinbrættet sige TAK for en super lærerig og sjov aften i dit selskab! Dejligt med redskaber til at kigge efter det positive. :-)

Heidi Vick, Leder
Trinbrættet i Lyngby

Henrik Leths teambuilding-arrangement har siden 2010 været en fast del af den introweekend, vi i Dansk HRM Forening afholder for de nye studerende på HRM-kandidaten på CBS. Eventet er altid weekendens højdepunkt, bl.a. fordi Henrik formår at udfordre og presse de studerende rent fysisk, samtidig med at drage paralleller til hvordan man kan motivere og forventningsafstemme med sig selv i forskellige situationer – under fysisk pres såvel som i studie- eller karrieremæssige valg.

I Dansk HRM Forening er vi glade for vores samarbejde med Henrik og kan kun anbefale andre at benytte Henrik, hvad end det drejer som om teambuilding, udvikling af samarbejde eller et motiverende indspark til arbejdspladsen.

Frederik Bech, Bestyrelsen
Dansk HRM Forening

1000 tak for en fed og inspirerende workshop, her følger vores feedback til dig.

HF & VUC Nordsjælland havde fornøjelsen af at have Henrik til at stå for en 3 timer lang workshop for vores AVU-undervisere, med særlig foks på arbejdsglæde og medarbejdertrivsel. Henrik fik indtaget scenen med sit nærvær og engagement i en fin kombination af teori og øvelser der talte direkte ind i en undervisers praksis. Henrik fik inddraget alle, så vi endte med et få en sjov, aktiv og meget vedrørende dag, som både gav stof til eftertanke og idéer til god undervisning. En fantastisk saltvandsindsprøjtning der fik skudt skoleåret godt i gang for vores undervisere.


Jeg vil helt sikkert have dig i baghovedet til fremtidige arrangementer.

Magdalena, Uddannelseskoordinator AVU
HF & VUC Nordsjælland

Vi havde fornøjelsen af en teambuilding eftermiddag faciliteret af Henrik Leth. Med god energi, høj på motivation og godt humør tog han os igennem en aktiv boksetræning efterfulgt af en humørspredende musikquiz med en livespillende guitar solist.

Det hele blev holdt på et niveau hvor alle kunne være med, uden at det gik på kompromis med konkurrencelysten og vindermentaliteten. Vi forlod dagen i højt humør og har sidenhen modtaget stor ros for arrangementet fra deltagerne på dagen.

Dea Nordstrøm Ferré, Hospitality Large Account Admin
Elis

Fra andre events