Show menuHide menu
Henrikleth.com

ISABELLA familiepower weeks 2024

Kære Campingpladser

Efter en stor succes med aktive familieuger i 2021, 2022 og 2023 er det en fornøjelse, at vi igen til sommer 2024 kan invitere danske familier med til fantastiske træningsuger på vores aktive feriekoncept i Danmark.

Aktiv campingferie for hele familien

Sammen med Isabella Fonden og Danmarks skønne campingpladser booster vi den danske aktive ferietrend sammen med interesserede campingpladser i Danmark.

Ønsk Uge 28 - 29 eller 31

I kan ønske en af disse 3 uger. Vi kan ikke garantere, det bliver netop den uge vi kommer hos jer, da hele puslespillet skal gå op. Vi giver besked inden jul. Men. Det vi lover - at jeres aktive famlier vil elske det :)

Sundt fællesskab - godt for Danmark

Vi ved, at flere og flere danske familier gerne vil have fokus på sundhed, træning og få pulsen op i løbet af dagen på deres ferier. Derfor er det godt for både vores samfund, familiefølelse og fællesskabet på pladserne, at vi i fremtiden tilbyder nogle særlige aktive sommerferieuger med motiverende, fysiske aktiviteter sammen med jer.

Vil du også skabe gode oplevelser for dine gæster?

Efter to år med successen ISABELLA FAMILIE POWER rundt omkring på campingpladser i Danmark, vil vi gerne tilbyde dig og din plads at blive en del af disse arrangementer i sommeren 2024.

 • ISABELLA FAMILIE POWER er et træningsarrangement for hele familien. Programmet skaber god stemning og nogle dynamiske dage for dine gæster.

 • Det hele faciliteres af Henrik Leth og hans team fra Skoleglæde.nu, som sørger for at alle de deltagende familier føler sig underholdt og i trygge hænder.

 • På ISABELLA FAMILIE POWER kan alle være med. Lige fra de mindste til bedstemor.

 • Der er 100 procent fokus på at inkludere alle - så man behøver slet ikke at være vant til at træne.

 • Alle træner og er aktive i eget tempo og på eget niveau.

 • Der er god musik og sjove øvelser.

Hent Isabella Fondens invitation 2023 her

I FÅR

 • En fantastisk uge at tilbyde jeres gæster

 • Vi opsætter eventområde - alt leveret til døren

 • 2 små film fra Isabella til jeres digitale medier, så I kan reklamere med arrangementet

 • A3 plakater til jeres infoboards (som I kan printe selv)

 • Flyers til reception til uddeling (som I kan printe selv)

 • 5 Familieevents leveret med vores eventbil fra skoleglæde.nu - musik og udstyr

 • Mulighed for at sætte en uge i kalenderen som er ekstra social sund og aktiv

PRIS

Vi laver 5 familieevents og leverer det direkte hos dig.
Hele pakken koster 30.000 kr. men ISABELLAFONDEN støtter med 50 %. Prisen er eks. moms. Jeres pris er 15.000 kr. for hele konceptugen.

FØRST TIL MØLLE

Da alle campingpladser i Danmark tilbydes ISABELLA FAMILIE POWER arrangementet er det vigtigt at være først ude med din tilmelding da der kun gennemføres 9 arrangementer i 2024.

TILMELDING

Giv dine gæster en god og aktiv oplevelse i 2024. Tilmeld din plads allerede nu på 27284122 eller skriv til Henrikleth@henrikleth.com

Hvor har vi været?

I 2021 og 2022 afholdte vi familieuger på Feddet Strand Resort, Hvidbjerg Strand Camping, Skiveren Camping, Råbjerg Mile Camping, Grenaa Strand Camping, Ebeltoft Camping.

2023: Hvidbjerg Strand, Grønninghoved Strand, Greenå Camping, Randbøldal Camping.

Vi håber I være med i 2024. Vi har 9 pladser


Kære gæster

Gratis træning for hele familien - bare mød op i Isabella POWERZONEN - Husk vand.

Vi har sammensat 5 dage med 5 motiverende events som løfter energi, sammenhold og ferieglæden. Træningerne er nøje udvalgt og tilpasset, så alle kan være med.

Det eneste jeres gæster skal gøre er, at møde op på vores eventområde og have det sjovt sammen med de andre gæster og vores veloplagte undervisere.


Henrik Leth som arrangør og gæsteunderviser

I møder på nogle af ugens træninger Henrik Leth, som siden 2010 har medvirket til udvikling af 10 Apollos Sports træningshoteller. Henrik har trænet danske og skandinaviske familier på strande, bjerge og Apollos aktive ferieresorts med mere end 50 aktive ferier i bagagen.

Henrik er uddannet idrætslærer, har arbejdet 12 år som lærer og er grundlægger af Skoleglæde.nu. Han har gennemført flere Ironman og har med sine 30 år med undervisning og coaching opnået en bred vifte af træningserfaringer, som nu foldes ud i Danmark i det nye aktive feriekoncept fra Henrikleth.com: FamiliePoweruger.

Fra Playitas til Danmark

Nu rykker vi alle de gode erfaringer og events ud på de skønneste steder i Danmark, og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen de kommende år.
Har du spørgsmål til ugerne eller repræsenterer du en campingplads, som ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få leveret vores aktive camping konceptuge - Familiepowerweeks - så tag endelig fat i os.

Louise Baumgarten som underviser

Louise vil også være med som undervisner på pladserne. Louise har stor erfaring i at undervise, lege, danse og motivere børn, unge og voksne. Louise har arbejdet for Skoleglæde.nu i 8 år og er for nuværende også ansat i Dansk Røde Kors. Louise får alle med og skaber bevægelseglæde for alle. Med en kandidat i idræt og psykologi har hun ligeledes en solid faglig ballast og vi er stolte af at have hende med på instruktørholdet. Glæd jer til at træne med Louise :)

Billeder fra Isabella Familie Power 2021

MANDAG

15.00 -16.00 Leths Fitnessboksning intro (fra 8 år)

TIRSDAG

10.00 - 10.45 Isabella Happy Mix – Træning, motionsboksning, leg og dans (5-13 år + forældre)

ONSDAG

10.00 - 11.00 Leths Familieløb 3 km. O-løb med 8 sjove challenges og teamwork

TORSDAG

10.00 - 11.30 Robinson dyst og leg for hele familien

FREDAG

10.00-11.30 Den Legendariske Strandtur - 4 km opgavetur med sjov træning og teamwork i familiegrupper (Fra 5 år)

Alle events med boksning er uden fysisk kamp, men med masser af sjove træningsformer, hvor I træner sammen 2 og 2. Børn under 10 år træner med en voksen. 

* I træner ofte 2 og 2 og børn træner enten sammen med søskende eller forældre

* I træner altid i eget tempo og tilpasser bare øvelserne, så de blive så sjove som muligt

* Alle træninger varer 55 minutter inkl opvarmning og udstræk

Billeder fra andre events

Det siger campingfamilierne

Tak for et super godt initiativ, med både træning og udfordringer for store og små 💪🏼🙏🏼. Vi er super fan af jeres koncept

Rasmus,

Det har været sjovt. Også fordi man kan dele det, når man er kommet hjem og fortælle den familie, vi nu har været sammen med, hvor sjovt det har været. Og så få hevet nogle af deres børn med også.

Sanne,

Det giver super meget. Det gør, vi bliver inspireret til at være igang og være aktive og vi har noget sammen. Noget fællesskab. Og vi hygger os sammen. Det gør rigtig meget.

Malene,

Oplevelsen har været super positiv. Jeg synes, det er dejligt at komme ud og røre sig på trods af man har ferie. Og at der så er sådan et her arrangement, det er super fedt !

Martin,