Show menuHide menu
Henrikleth.com

Sundhedsdag

Sundhedsdagen sætter fokus på sundhed, livskvalitet og arbejdsglæde. Sammen med førende profiler inden for fysisk og mental sundhed blander vi dagen med viden og fysisk aktivitet, så alle går hjem med en taknemmelig krop, masser af motivation og spændende nye værktøjer.

En sundhedsdag inspirerer jeres ansatte om arbejdsglæde, sundhed, kost og motion

Vi arrangerer sundhedsdage, trivselsforløb og teambuildingarrangementer med inspiration og sunde oplevelser til alle typer virksomheder.

Vi arbejder entusiastisk og passioneret for at finde det ultimative match mellem jeres ansattes behov og ønsker og de mange muligheder der er i forhold til at udvælge det rette indhold, program og location.

Sundhedsdagen kan planlægges i mange retninger. Måske ønsker I særligt fokus på mental sundhed? Måske er APV'en ikke som I ønskede, hvor det vil være bede at tænke i et forløb med fokus på arbejdsglæde og samarbejde? Måske skal det være et finurligt mix mellem foredrag, en workshop og et af vores populære firmaevents som afslutning.

Ønsker I at samle jeres ansatte om en aktiv dag med fokus på at styrke samhørighed og fællesskab i virksomheden, så lad os meget gerne bidrage og lad Henrik Leth facilitere dagen med masser af nytænkning, godt humør og sans for detaljen.

Unikke virksomhedspakker og meningsfulde sundhedsforløb i samarbejde med OfficeFit

Vi er gået sammen med OfficeFit om at gøre danske arbejdspladser til et sundt, socialt og livfuldt sted at være. Med OfficeFits mange muligheder for at mindske sygefravær og styrke trivsel, sundhed og arbejdsglæde på samme tid, er det et helt perfekt match for os.

Sammen har vi udviklet en model med et mix af firmatræning, events, workshops og online forløb, der giver os mulighed for at skabe langsigtede positive forandringer i samarbejde med jeres ansatte. Her gør vi det, vi er bedst til, nemlig at motivere, kickstarte og fastholde teams og virksomheder i gode processer gennem sparring med ledelsen og undervisning af medarbejderne.

Kontakt Henrik for nærmere info.


Vil du høre nærmere?

Kontakt os hvis du vil høre mere. Ring til os på 27 28 41 22 eller send os en mail.

Skriv til os


Fra andre sundhedsdage


Det siger vores kunder

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger
fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik. :-)

 
Robert Abild, Filialdirektør
Arbejdernes Landsbank

Hej Henrik

Endnu en gang tak for den flotte indsats du og dit team leverede ved PensionDanmarks teambuilding i fredags. Der var kun rosende ord hele vejen rundt til teamet og valg af aktiviteter - så GODT GÅET!


Du ønskes en god aften.

 
Mia Jørgensen, Teamleder, HR
PensionDanmark

Vi var alle 4 meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at drengene var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres
ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.

 
Camilla Kinch Jensen, Senior Director, Investor Relations
Novozymes

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.

På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.

Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.

Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Mange hilsner

 
Danielle Ruben, Fuldmægtig / Advisor
Klima,- Energi- og Forsyningsministeriet