Show menuHide menu
Henrikleth.com

Træn med Henrik Leth på Playitas

22. september 2020

Pool med havudsigt

Kære alle

Alle træningsrejser i 2020 er desværre pt. aflyst grundet corona. Vi arbejder på at kunne tilbyde nye fantastiske, svedige, aktive rejser, når situationen tillader det igen i fællesskab med Apollo.

Pas på dig selv og hinanden.

KH Henrik

Tag med ud i verden og træn! Det er en stor fornøjelse at meddele, at jeg underviser alle gæsterne på Playitas (uge 42/Efterårsferien) i 2020.

Siden 2009 har Henrikleth.com i samarbejde med apollo arrangeret inspirerende træningsrejser for hele familien. I kan glæde jer til endnu flere aktive rejser i 2020 og 2021.Læs mere om Playitas her.

Henrik Leth underviser på følgende resorts i 2020

  • Aqua Vista, Hurghada - Familie Power Træningsuge (uge 7)

  • La Pared, Fuerteventura - Boksing & Surf Week (uge 15, Påsken)

  • Cavo Spada, Kreta - FamiliePowerUgen + Samariakløften 18 km. Familietur (uge 28)

  • La Pared, Fuerteventura - Boksing & Surf Week (uge 39) BEMÆRK - denne rejse er målrettet det voksne publikum og vi henviser børnefamilier til de andre uger :)

  • Playitas, Fuerteventura - FamilePowerUgen (uge 42)

Vi gentager succeserne fra Playitas og inviterer familier med hang til træning med til flere aktive ferier i særklasse.

Vi har udviklet en træningsuge med fokus på fællesskab, sjov træning og succesoplevelser og inviterer den aktive familie med på en motiverende familiebootcamp i særklasse.

Aktive ferier med apollo og Henrik Leth booster jer fysisk, mentalt, individuelt og som familie

Med over 50 træningsrejser på Playitas og andre af apollos sportshoteller, udbygger vi nu med endnu flere resorts med samme familierejsekoncept.

I får mulighed for at prøve kræfter med et motiverende og varieret træningsprogram designet for danske børnefamilier.

Hotellet har en masse gode træningsmuligheder både på og rundt om resortet. Vi har musik og træningsudstyr med på resortet, og det eneste der mangler er familier der vil have pulsen op og give den gas.

6 dage med sjov træning

  • Motiverende træningsoplevelser der udfordrer på alle niveauer, samt underholder og styrker familien.

  • Sjov motionsboksetræning og intro til Kickboxing hvor både børn, teenagere og voksne bliver skrappe til cirkelspark, frontspark, hooks og uppercuts.

  • Events hvor I lærer at træne hinanden og sammen når målet.

  • Intro til Funktionel træning - vi træner udendørs med super udsigt over strand og poolområdet.

  • Input om motivation og handlekraft

Program

Fitnessboxing intro : Sjov, effektiv og social træning med bokseudstyr.

Family Bootcamp : Funktionel træning og masser af teamspirit.

Powertraining : HIT med Puls og styrke - core, ben, ryg og mavetræning.

Fitnessboxing advanced : Kombinationstræning med pletpuder.

Karate Kid Event : Kickboxing intro - træn som Chuck Norris.

Leth's Beach Challenge : Event på stranden med effektive, sociale workouts.

Ugen kickstarter gode træningsvaner og kan især være en øjenåbner for mange teenagere der sidder lidt for meget foran skærmen derhjemme.

Henrik Leth står for programmet, og I kan forvente jer træning og oplevelser der skaber vinderkultur, motivation og familiepower!

Læs mere om Henrikleth.com

Lyder det som noget for jer, så vent ikke med at ringe til Henrik og hør mere om rejserne. Ring på 27 28 41 22. eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

playitas yoga

"KOM SÅ FAR - DU KA´GODT!"

Alle træninger skaber en fantastisk stemning, og får deltagerne til at mødes i et udfordrende indhold, som hurtigt giver de unge deltagere mulighed for at skabe nye ferierelationer.

Undervisningen foregår på dansk, og Henrik Leth der bla. er uddannet lærer, har undervist mere end 30.000 deltagere på sine hold gennem tiden og har et rigtig godt tav på både børn, unge og voksne.

Henrik ved hvilke metoder der virker, hvordan han får selv de mindste til at blomstre, og selvfølgelig hvordan han på samme tid kan udfordre selv de mest hardcore forældre, på den gode måde.

Stor gruppe playitas web godt

FEEDBACK - Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas sommeren 2012

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.

Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.

Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.

Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver e nkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.

Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere.

En super træningsform for alle og s om giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Dbh., Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRO
En super cool familie fra Sverige skriver:

Hi Henrik,

we just want to take the opportunity to give you some feedback regarding the Kickboxing training that we participated in during our vacation at Levante Bech Resort/Mythos, Rhodos, earlier this summer.

This was our first contact with Kickboxing and you really made it interesting and fun.

As we found your approach on how to make everybody involved and feel comfortable we joined five of your classes during these two weeks.

The whole family joined, ages from 13-47.

Now we have purchased our own gear: gloves, pads and a bag so we can continue what you started J.

Thank you!

Best regards

Elin, Anne, Lucas and Tommy