Show menuHide menu
Henrikleth.com

Isabella FamiliePowerUgen - Hvidbjerg Strand

26. juli 2021 - 30. juli 2021

Velkommen til en fantastisk ny aktiv ferieform i Danmark.

Concept by henrikleth.com - Powered by Isabella Fonden

Velkommen til en fantastisk ny aktiv ferieform i Danmark.

Det er en stor fornøjelse at vi fra sommeren 2021 kan invitere danske familier med til GRATIS træning på vores nye aktive ferieuger i Danmark.

Sammen med Isabella Fonden og Danmarks bedste campingpladser booster vi den aktive ferietrend og sikrer ekstra grin, sjov træning, fællesskab og sundhed til børn, unge og forældre på ferien i Danmark.

Gratis træning for hele familien - bare mød op i Isabella POWERZONEN - Husk vand.

Vi har sammensat 5 dage med 10 motiverende events som løfter energi, sammenhold og ferieglæden. Træningerne er nøje udvalgt og tilpasset, så alle kan være med.

== > KLIK HER og se det fulde Familie Power EVENTPROGRAM med Henrik og Louise

Henrik Leth som underviser

I møder på ugens træninger Henrik Leth, som siden 2010 har medvirket til udvikling af apollos 10 skønne sportshoteller og som har trænet danske og skandinaviske familier på strande, bjerge og apollos aktive ferieresorts med sine flere end 50 aktive ferier i bagagen.

Henrik er uddannet idrætslærer, har arbejdet 12 år som lærer og er grundlægger af Skoleglæde.nu. Han har gennem sine 30 år med undervisning og coaching opnået en bred vifte af træningserfaringer, som nu foldes ud i Danmark i det nye aktive feriekoncept fra Henrikleth.com: FamiliePowerWeeks.

Fra Playitas til Danmark

Nu rykker vi alle de gode erfaringer og events ud på de skønneste steder i Danmark og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen de kommende år.
Har du spørgsmål til ugerne eller repræsenterer du en campingplads, som ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få leveret vores aktive camping konceptuge - Familiepowerweeks - så tag endelig fat i os.

Isabella Familiepowerweeks 2021

Vores nye langsigtede partnerskab med Isabella Fonden sikrer alle gæster gratis træning og aktive oplevelser på følgende campingpladser og resorts i 2021.

Uge 26: Feddet Camping & resort (mandag til fredag)

Uge 30: Hvidbjerg Strand Camping (mandag til fredag)


Hold øje med kalenderen her for info om nye aktive Isabella Familiepowerweeks, rejser og andre aktive oplevelser i 2022.

Billeder fra andre events

Program med Henrik Leth

Dag 1: Familieboksning intro (fra 7 år)
Dag 2: Fitnessboxing intro (fra 7 år)

Dag 3: Kickboxing intro (fra 7 år) + Familieløbet 3 km O løb med 10 challenges og teamwork

Dag 4: Motionsboksning for Champs (fra 7 år)

Dag 5: Den Legendariske Standtur - 4 km opgavetur med træning i små grupper.

Program med Louise Baumgarten

Dag 1: CampingFitness - Leg og motoriktræning (6-10 år)
Dag 2: Træning, motionsboksning, leg og dans for de mindste (4-8 år)

Dag 3: CampingFitness - Leg og motoriktræning (6-10 år)

Dag 4: Robinson dyst og leg på stranden (11-15 år)


* Bemærk alle træninger har fokus på sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi har afstand og sprit tilpasset alle gældende retningslinjer.

* I træner ofte 2 og 2 og børn træner enten sammen med søskende eller forældre

* I træner altid i eget tempo og tilpasser bare øvelserne, så de blive så sjove som muligt

* Alle træninger varer 55 minutter inkl opvarmning og udstræk

Fra andre events

Det siger vores kunder:

Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas:

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.


Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.


Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.


Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver enkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.


Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere. En super træningsform for alle og som giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.


Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Heidi Lindeholm Fogtmann, Business Partner
BRODAL Search & Selection ApS

Kære Henrik Leth,

Vi var afsted 2 voksne og vores dreng Johan på 9 år. Det var første gang i Tyrkiet og bestemt ikke sidste gang - fantastisk vejr, varmt og klart havvand, super service og god mad. Vi søger som regel efter ferier hvor vi kan være fysisk aktive og gerne noget for hele familien.


Det var derfor en glædelig overraskelse for os, da vi fandt ud af at du også skulle være på Kaya Side med dine træningsprogrammer! Det gjorde helt klart en forskel for vores ferieoplevelse.


Jeg var selv med til alle dine træningspas og vores dreng var med ca. halvdelen af dem også.


Du formår at lave et program som er fyldt af energi, sjove lege, alle bliver udfordret og får sved på panden både børn og voksne! Det er fedt at kunne være aktiv sammen med familien på den måde! Der er ingen tvivl om at vi næste gang når vi kigger efter feriemål vil holde øje med om du er med!


Tak for en god ferieoplevelse - håber vi ses en anden gang!

Trine, Johan og Henrik,

Kære Henrik og Apollo,

Vi er netop kommet hjem fra Kaya Side og vil gerne benytte lejlighede til at takke jer for en af de bedste ferier i mange år.

Der er mange faktorer som har spillet ind, blandt andet var hotellet nok det bedste Apollo hotel vi har prøvet. Maden, betjeningen, poolen og stranden var bare lige det bedre end f.eks. Playitas og Levante.

Det måske nok største plus er dog nok at vi igen fik mulighed for at træne med Henrik Leth.

Vi har gennem de sidste 15-20 år søgt efter ferie med lignende sportslige indhold. De første mange år gik til Club LaSanata, og efter vi fik børn faldt valget på jeres hoteller.

Den netop overståede ferie var som sagt den bedste af dem alle og faktisk så god at vi inden afrejsen fra Kaya Side forsøgte at booke næste ferie hos jer ud fra hvor Henrik Leth var arrangeret som træner.

Med dette håber vi at I vil fortsætte samarbejdet lang tid fremover og at Apollo måske endda udvider med yderligere dedikerede trænere.

Johan Doré,

Fitnessrejser på Playitas - ROCKY BALBOA WEEK:

Til Apollo


Det er nu et par uger siden jeg kom hjem fra Rocky Balboa Week på Playitas. Denne ferie er blandt de absolut bedste jeg har været på. Måske endda lidt bedre end samme ferie sidste år, som nok ellers var den bedste til dato.


Alt sammen på grund af Henrik Leth's top professionelle indstilling til tingene og hyggelige væsen. I samme omgang skal René, Nanna og Tina, som var med som hjælpe instruktører også have ros....


Henriks store viden om sportscoaching og om praktisk afvikling af forskellige typer træningsevents er simpelt hen helt i top. Og måden som han kan ryste alle deltagerne sammen på, og få det hele til at fungere som et stort team, er helt unik. Endda selv om deltagerne havde forskellige sportslige forudsætninger. Og oven i alt dette, kan han altid finde på nye idéer, så hans events ikke bare ender som gentagelser af sig selv.

Faktisk har jeg slet ikke noget at sætte en finger på, og som ville kunne gøres bedre en anden gang, men dette tænkte jeg også sidste år, og blev alligevel endnu mere positivt overrasket i år.

Også ros til Apollo for at vælge de rigtige folk (Henrik) som samarbejdspartner for en rejse af denne type!

Jesper Juul Pedersen,