Show menuHide menu
Henrikleth.com

Isabella FamiliePowerUgen - Hvidbjerg Strand

26. juli 2021 - 30. juli 2021

Velkommen til en fantastisk ny aktiv ferieform i Danmark.

Concept by henrikleth.com - Powered by Isabella Fonden

Velkommen til en fantastisk ny aktiv ferieform i Danmark.

Det er en stor fornøjelse at vi fra sommeren 2021 kan invitere danske familier med til GRATIS træning på vores nye aktive ferieuger i Danmark.

Sammen med Isabella Fonden og Danmarks bedste campingpladser booster vi den aktive ferietrend og sikrer ekstra grin, sjov træning, fællesskab og sundhed til børn, unge og forældre på ferien i Danmark.

Gratis træning for hele familien - bare mød op i Isabella POWERZONEN - Husk vand.

Vi har sammensat 5 dage med 10 motiverende events som løfter energi, sammenhold og ferieglæden. Træningerne er nøje udvalgt og tilpasset, så alle kan være med.

== > KLIK HER og se det fulde Familie Power EVENTPROGRAM med Henrik og Louise

Henrik Leth som underviser

I møder på ugens træninger Henrik Leth, som siden 2010 har medvirket til udvikling af apollos 10 skønne sportshoteller og som har trænet danske og skandinaviske familier på strande, bjerge og apollos aktive ferieresorts med sine flere end 50 aktive ferier i bagagen.

Henrik er uddannet idrætslærer, har arbejdet 12 år som lærer og er grundlægger af Skoleglæde.nu. Han har gennem sine 30 år med undervisning og coaching opnået en bred vifte af træningserfaringer, som nu foldes ud i Danmark i det nye aktive feriekoncept fra Henrikleth.com: FamiliePowerWeeks.

Fra Playitas til Danmark

Nu rykker vi alle de gode erfaringer og events ud på de skønneste steder i Danmark og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen de kommende år.
Har du spørgsmål til ugerne eller repræsenterer du en campingplads, som ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få leveret vores aktive camping konceptuge - Familiepowerweeks - så tag endelig fat i os.

Isabella Familiepowerweeks 2021

Vores nye langsigtede partnerskab med Isabella Fonden sikrer alle gæster gratis træning og aktive oplevelser på følgende campingpladser og resorts i 2021.

Uge 26: Feddet Camping & resort (mandag til fredag)

Uge 30: Hvidbjerg Strand Camping (mandag til fredag)


Hold øje med kalenderen her for info om nye aktive Isabella Familiepowerweeks, rejser og andre aktive oplevelser i 2022.

Billeder fra andre events

MANDAG

15.00 -16.00 Leths Fitnessboksning intro (fra 8 år)

TIRSDAG

10.00 - 10.45 Isabella Happy Mix – Træning, motionsboksning, leg og dans (5-13 år + forældre)

ONSDAG

10.00 - 11.00 Leths Familieløb 3 km. O-løb med 8 sjove challenges og teamwork

TORSDAG

10.00 - 11.30 Robinson dyst og leg for hele familien

FREDAG

10.00-11.30 Den Legendariske Strandtur - 4 km opgavetur med sjov træning og teamwork i familiegrupper (Fra 5 år)

Alle events med boksning er uden fysisk kamp, men med masser af sjove træningsformer, hvor I træner sammen 2 og 2. Børn under 10 år træner med en voksen. 

* I træner ofte 2 og 2 og børn træner enten sammen med søskende eller forældre

* I træner altid i eget tempo og tilpasser bare øvelserne, så de blive så sjove som muligt

* Alle træninger varer 55 minutter inkl opvarmning og udstræk

Fra andre events

Det siger campingfamilierne

Tak for et super godt initiativ, med både træning og udfordringer for store og små 💪🏼🙏🏼. Vi er super fan af jeres koncept

Rasmus,

Det har været sjovt. Også fordi man kan dele det, når man er kommet hjem og fortælle den familie, vi nu har været sammen med, hvor sjovt det har været. Og så få hevet nogle af deres børn med også.

Sanne,

Det giver super meget. Det gør, vi bliver inspireret til at være igang og være aktive og vi har noget sammen. Noget fællesskab. Og vi hygger os sammen. Det gør rigtig meget.

Malene,

Oplevelsen har været super positiv. Jeg synes, det er dejligt at komme ud og røre sig på trods af man har ferie. Og at der så er sådan et her arrangement, det er super fedt !

Martin,