Show menuHide menu
Henrikleth.com

Fodbold- & familiefitnessugen på Playitas

22. juli 2021 - 29. juli 2021

Få en fantastisk træningsuge, med fællesskab, træning, leg og succes for hele familien på Playitas Resort.

Ugen arrangeres af Henrik Leth, som i 25 år bl.a. har arbejdet med teambuilding, personlig coaching og kompetenceudvikling i uddannelsessektoren.

Sammen med 3 erfarne fodboldtrænere præsenterer Henrik et nyt aktivt feriekoncept med et mix af alt det gode. Ugens program præsenterer både fodboldtræning, sportspsykologi i børnehøjde, kickboksning, bjergtræning, foredrag og sjov fitnessboksning for hele familien påPlayitas Resortpå Fuerteventura.


Grundet restriktioner på Playitas hvor bla. fodbold og kontaktsport fortsat er forbudt, er træningsugen rykket til uge 7 2022. Hold øje med siden her for nærmere info.


Denne uge er fyldt med træningsglæde og fællesskab og med hjem får I uforglemmelige ferieminder. Ugen leveres i samabejde med Apollo.

Om Fodbold- & Familiefitnessugen på Playitas

Træningsugen er for alle, der vil dyrke den aktive livsstil og samtidig få mere ud af ferien igennem unikke trænings- og motionsoplevelser. Ugens program er for helt almindelige familier og du skal på ingen måde være eliteatlet eller på landsholdet for at være med. Tværtimod. Vi skaber træningsglæde for alle.

Alle fodboldglade børn og træningsglade voksne inviteres med til et brag af en aktiv ferie på Playitas. Vi præsenterer 10 fodboldevents for børnene fordelt i 2 aldersgrupper. Derudover præsenterer Henrik Leth 6 træningsevents for børn, unge og voksne, hvor alle med hang til træning kan tilkøbe eventprogrammet.

Playitas - Europas bedste sportshotel - Henriks 2. hjem

Henrik Leth har sammen med Apollo udviklet 10 sporthoteller i Europa og har mere end 50 træningsrejser i bagagen. Men han har afholdt over 30 træningsrejser på Playitas siden 2010 og Playitas er klart favoritten.

Super flot og hyggeligt resort med fantastisk natur og muligheder for pool, strand, vandrutchebane og rigtig god mad. Henrik kender hver en sten, træningsområder og personale og alt er nøje planlagt hjemmefra, så vi kan sikre jer super træningsoplevelser hver dag på jeres ferie.

Vi tør godt sige, at I derfor trygt kan tilmelde jer ugen. Intet er overladt til tilfældighederne og vi garanterer jer kvalitet, tryghed og et højt ambitionsniveau fra start til slut.

Et stærkt mindset og sportspsykologi i børnehøjde

Henrik har gennem 25 år i feltet med undervisning, coachning og træning opnået stor indsigt i, hvad der motiverer børn, unge og voksne.

Vi vil med denne uge

 • skabe et program, der krydrer ferien med succesoplevelser og styrker familiefølelsen

 • give alle i familien ny inspiration og træningsglæde

 • løfte børnenes træningsvaner og selvtillid i træningsmæssige sammenhænge

 • give børnene succes og redskaber på både den mentale og spilletekniske front

Programmet er udviklet med fokus på optimal tryghed og spilleglæde og derfor har vi max. 10 børn pr. underviser.

Henrik præsenterer dagens tema gennem sjove øvelser

 • Motor 1-2-3, krop, tanker og fællesskab

 • Vinderkultur - vi øver os på det svære og hjælper hinanden

 • Gode træningsvaner - vi kæmper til det sidste og fejrer de små skridt

 • Fokuser på det gode - vi fejrer det der virker - sig pyt når noget er for svært

 • Det udviklende tankesæt - vi spiller for at blive bedre og for at have det sjovt

 • Hulk skal også spise, sove og drikke vand - viden om pauser, søvn og træning

Hvem underviser?

Alle undervisere er nøje udvalgt til turen og vi vil med vores supplerende færdigheder og kompetencer sikre en god blanding at teknisk træning, leg, sociale kampe og fællestræninger. Vi vil neddrosle konkurrenceelementet, men fokuserer på udvikling og spilleglæde.

 • Stasia 25 år - Er en dygtig spiller og træner. Hun er 1. Divisionsspiller og ansvarlig for pigeafdelingen i Østerbro IF. Hun er træner for U10 og U8

 • Christian 37 år - Familiefar. Træner i Karlslunde IF. Spillet fodbold siden han var 5. Højeste niveau: 2. Division

 • Martin 47 år - Trænerassistent gennem mange år i AIK65 Strøby U13 & U14. Har to drenge, der spiller på eliteniveau, så har udover at være engageret forældrecoach også 10 år som elitefodboldchauffør i bagagen :)

 • Henrik - 47 år - Far til 4. Grundlægger af Skoleglæde.nu. Uddannet dansk- og idrætslærer, 2xIronman og kickbokser. Henrik er rejseleder og er ansvarlig for Fodbold & Familiefitnessugen på Playitas

Tag med Henrik Leth og fodboldtrænerne til Playitas, hvor I udover fodboldtræning, også kan deltage i Henrik Leths legendarisk fitnessboksning, der sikrer alle succes, kæmpe smil og lange arme.

Forvent en unik træningsatmosfære og mange glade mennesker. Træningen vil foregå på resortet, på stadion, på stranden, på MC1 og på bjerget tæt ved resortet. Med dette feriekoncept skaber vi sammen med jer den bedste ramme for en aktiv ferie til hele familien.

Ring til Henrik på T. 27284122 for flere info eller læs mere om rejsen og book direkte på Apollos hjemmeside.


Ugens program:

Programmet er på plads, men tilpasses endeligt, når vi ved, hvor mange deltagere vi bliver. Det endelige program præsenteres her på siden 3 dage før afrejse.

Generelt om ugens 2 programmer

Fodboldprogrammet: består af 10 fodboldevents og er udviklet i to niveauer og målrettet børn i alderen 7-10 og 10-13 år.

FamilieFitnessprogrammet: består af 6 træningsevents med Henrik Leth og er målrettet de unge og forældre, men børn i god form kan deltage fra 8 år sammen med en søskende eller forælder.

Programmet giver plads til masser af pool og hygge, men vil du træne hele dagen, vil der selvfølgelig også være mulighed for at benytte sig af Playitas Resort's øvrige faciliteter.

Se programmet her (PDF)

Hvem kan deltage?

Alle træningsglade familier kan deltage. Børnene skal være fyldt 8 år. Du kan forvente at træningerne på både børne- og voksen programmet er inkluderende, pædagogiske, humoristiske, legende og målrettet helt almindelige familiers fysiske form og træningsniveau.

Vi sigter ikke mod eliten, men vælg os, hvis I vil give jeres børn succes og træningsglæde og hvis du vil udfordres og udvikles gennem et alsidigt program der fokuserer på kvalitet og udvikling.

Om træningerne

 • Hver formiddag træning starter med 20 min. opvarmning for hele familien

 • Alle der er friske 9.30 (mor, far, storesøster osv.) er med i opvarmningen, der består af sjove funktionelle lege og øvelser, god musik og super stemning

 • Hver dag præsenter Henrik dagens sportspsykologiske tema

 • Derfter ud på dagens træning med 1, 2 eller 3 hold - Max 10 spillere på hvert

Vi er 4 undervisere, der står klar hver formiddag kl. 9.30 og har forberedt jer 1-2 daglige træninger. Vi opfordrer til at dit barn altid er med på formiddagstræningen og den ekstra tekniktræning skal ses som et ekstra tilbud, vi har inkluderet i prisen. Træn med på eftermiddagstræningerne, hvis der er overskud og lyst.

Vi spiller på Las Playitas professionelle fodboldbane med kunstgræs, på resorts MC1, på stranden, på græsområderne og træner i det store Comebat Telt.

Medajler og T-shirts

Alle børn får flotte T-Shirts og eventugen afsluttes med et brag af en bjergtræning samt uddelng af medaljer og certifikat for gennemgået ugeprogram. Man kan selvfølgelig springe de træninger over man har lyst til hvis I har brug for mere luft eller en restitutionsdag.

EKSTRA TILBUD om frokost-fodbold for børn, unge og voksne

Social football hver dag kl. 12.00 er for alle familier med tilmeldte børn. Vi har lejet den store MC1, som vi kan spille hyggekamp på. Når et barn er tilmeldt eventugen, kan I være med.


Priser

Vi har lejet baner og udviklet program til nøjagtig de deltagere, der melder sig på.

Eventfee - Fodbold: 10 træningsevents: 1500 kr. inkl. T-shirt og medalje

Eventfee - Familiefitness: 6 træningsevents + foredrag med Henrik Leth - 850 kr. inkl. nye boksehandsker som udleveres til første træning.


Sådan booker du

Når du vil med på rejsen, booker du direkte hos apollo. Du kan her tilkøbe de to eventprogrammer til de i familien, som skal deltage.

Forbehold for gennemførelse

 • Turen gennemføres når vi har minimum 8 spillere i en af fodboldgrupperne. Tilmeld jer derfor så hurtigt som muligt. Book tidligt af hensyn til planlægning

 • Familiefitnessprogrammet med Henrik Leth kræver mindst 12 betalende deltagere

 • Hvis corona-situationen spænder ben, kan vi blive nød til at aflyse eller rykke rejsen. Rejsen erstattes/tilbagebetales efter gældende regler

Deadline 10. juli 2021. - Herefter giver vi jer svar, om det lykkedes os at få holdet op at køre. Vi holder jer løbende opdateret.

Kan forældre være med som hjælpetrænere?

Ja, hvis du vil være med som hjælper, så kontakt os. Det vil kun gøre oplevelsen for børnene endnu bedre, hvis vi er flere, der er med. Skriv tilhenrikleth@henrikleth.com

Vi håber og krydser for at corona ikke spænder ben for turen. Vi informerer jer løbende frem til afrejse.

Vi glæder os enormt til at lave en fantastisk uge sammen med jer :)

Stasia, Martin, Christian og Henrik

Fra tidligere events