Show menuHide menu
Henrikleth.com

Fitness & Football Week - Sunrise Sports - Hurgharda

19. februar 2023 - 26. februar 2023

Så kan du godt pakke badetøj, træningstøj og snorkleudstyr. Henrik Leth inviterer på nye træningseventyr til Rødehavet☀️❤️🥊🍏

Fitness & football Week - Sunrise Sports - Hurgharda

Så kan du godt pakke badetøj, træningstøj og snorkleudstyr. 
Henrik Leth inviterer på nye træningseventyr☀️


Sammen med min nye samarbejdspartner Atlantis Rejser, inviterer vi alle aktive familier og træningsglade voksne med på en aktiv uge med sjov og effektiv træning krydret med snorkling og dykning i Rødehavet.

Sæt kryds i kalenderen nu og begynd at glæd jer. Uge 8 2023 flyver vi til Egypten, hvor vi lander på Sunrise Sports, der er et Mekka for os aktive mennesker.

Gratis deltagelse! Eventprogram er inkluderet i rejsens pris


Når du booker denne uge, er alle træninger med Henrik Leth og Rune Simonsen gratis.

Vælg mellem 3 lækre hoteller

Du kan frit vælge mellem Sunrise Sports 3 fantastiske hoteller. De ligger side om side og alle har egen strand - se herunder.

Priserne er landet

Sunrise Select Garden Beach Resort - All inclusive + alle vores træninger:

Voksne fra: 6.999 kr.

Børn fra: 3.999 kr.

Book direkte hos ATLANTIS Rejser og skriv en mail til Henrikleth@henrikleth.com - så vi kan holde styr på jer :)

Boksetræning uden kamp

Træn med Henrik Leth hele ugen. Henrik er kendt for at lave sjove, hårde og kreative træninger, der giver kæmpe træningsglæde og højt humør, hvor du selv bestemmer, tempo og hvor meget du går til den.

I får alle de fede øvelser og træningsmetoder, som Henrik har udviklet og forfinet gennem mere end 20 år.

"I ugens træninger er vi tit sammen 2 og 2 og mindre grupper. Vi bruger ofte bokseudstyr (boksehandsker og pletpuder) som er indkøbt til resortet. Vi træner sammen men uden rigtig kamp.


"Events for både begyndere og øvede! Lær alt det sjove fra boksningens verden, og træn som den ægte champ du er :)" - Henrik Leth 👏🥊🥊👍😀


Der vil være 2 daglige træninger i 5 dage, som er målrettet dels til voksne, der elsker at give den gas og til familier, der sætter pris på en aktiv ferie, hvor I kan lave ting sammen.

Børn fra 8 år kan træne med sine forældre. Mindre børn er altid velkomne til at prøve boksehandsker mv. med mor og far. Træningerne har ofte lidt smæk på, så her anbefaler vi, at børnene helst skal være 10 år og vant til træning, hvis de skal træne med søskende og uden mor og far.Børn fra 14 år kandeltage uden de store forudsætninger :)Henrik Leth har arrangeret mere end 50 træningsrejser i samarbejde med Apollo, men er nu gået sammen med Atlantis om at levere Danmarks fedeste aktive ferier!

Fodboldtræning med Rune!

På denne uge har vi også fodboldtræning hver dag. Rune Simonsen er med som træner for børn i alderen 7-11 år. Vi har plads til 12 spillere som vil drible, lærer nye skills og have det sjovt med 60 minutters fodbold pr. dag. Er der stemning laver vi lidt hyggekamp hvor alle kan være med.

5 hurtige om Rune

 • 29 år - fodboldentusiast og bor i København

 • Spillet fodbold i 25 år i forskellige københavnerklubber (højeste niveau 2. division)

 • Uddannet pædagog

 • Trænet børn og unge i 5 år (Østerbro IF og Copenhagen International School)

 • Står for en energisk træning, udviklende øvelser og fokuserer på stor spilleglæde

Nybegyndere og træningsentusiaster side om side i træningerne med Henrik

Alle kan være med. Alle får succes. En almindelig god grundform er naturligvis godt, men ikke afgørende. Du træner i dit eget tempo, og har du nogle små skavanker, så tilpasser du bare selv øvelsen. Vi træner ofte også i par. Kom og mød nye skønne mennesker.

God musik og fantastisk stemning

Hver dag laver vi 1-2 træninger af 60 minutter. Du kan forvente den bedste træning, sjov og spas på ugens mange træningspas. Vi træner på både græs, på strand og på resortets faciliteter. Du træner i dit eget tempo. Jeg integrerer inspirerende elementer af sportpsykologi i træningerne, så træningerne også giver stof til mindset og motivation.


Ugen er bygget op omkring disse velkendte træningstyper:

 • Cirkeltræning med makkertræning

 • Fitness boksning intro med professionelt udstyr

 • HIT træning

 • Roligt morgen løb

 • Kickboxing intro

 • Familie bootcamp

 • Fitness boksning Advanced

 • Core, afspænding og udstræk

 • Social football


De bedste hoteller

Vi har udvalgt 3 af de bedste Atlantis træningshoteller, hvor alle gæster, der kan lide at få pulsen op alene, sammen med sin famile eller med de andre på holdet, kan se frem til nogle fantastiske fællestræninger. Hotellerne ligger side om side og deler samme strand. Book det der passer bedst til jeres behov og økonomi. Alle gæsterne har mulighed for at træne med på Henriks events.

Se hotellerne her

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort: 5-stjernet luksus med fantastisk poolområde, egen lagune og All Inclusive. Egnet til både par og familier.

Sunrise Select Garden Beach Resort: Populært familiehotel af høj kvalitet med omfattende All Inclusive-program. Direkte beliggende ved børnevenlig strand.

Sunrise Select Mamlouk Palace Resort: Stort og velfungerende familiehotel med All Inclusive og dejligt poolområde. Direkte ved stranden.

Find begivenheden på Facebook:

Vi holder jer orienteret på begiveheden på Facebook -Klik ind herog tilmeld jer :)

Sæt kryds i kalenderen allerede nu - mere info kommer på facebook begivenheden 👏🥊

Billeder fra de 3 Atlantis resorts:

Booking

Tilmelding, kontakt og info:

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om rejsen, kan du ringe til Henrik.

27 28 41 22

Hjælp os gerne med at få overblik over antal deltagere. Skriv jer op helt uforpligtende til Henrik med det samme via mail, hvis I vil med.

Henrikleth@henrikleth.com

Så snart der er nye informationer, program mv., får I info direkte via mail ☀️👍

Booking hos Atlantis:

Husk at markere i din booking hos Atlantis, at I ønsker at deltage på en eller flere af træningerne med Henrik Leth.

Fra tidligere sportsferier:

Feedback fra tidligere ferie gæster siger:

Fitnessrejser på Playitas - ROCKY BALBOA WEEK:

Til Apollo


Det er nu et par uger siden jeg kom hjem fra Rocky Balboa Week på Playitas. Denne ferie er blandt de absolut bedste jeg har været på. Måske endda lidt bedre end samme ferie sidste år, som nok ellers var den bedste til dato.


Alt sammen på grund af Henrik Leth's top professionelle indstilling til tingene og hyggelige væsen. I samme omgang skal René, Nanna og Tina, som var med som hjælpe instruktører også have ros....


Henriks store viden om sportscoaching og om praktisk afvikling af forskellige typer træningsevents er simpelt hen helt i top. Og måden som han kan ryste alle deltagerne sammen på, og få det hele til at fungere som et stort team, er helt unik. Endda selv om deltagerne havde forskellige sportslige forudsætninger. Og oven i alt dette, kan han altid finde på nye idéer, så hans events ikke bare ender som gentagelser af sig selv.

Faktisk har jeg slet ikke noget at sætte en finger på, og som ville kunne gøres bedre en anden gang, men dette tænkte jeg også sidste år, og blev alligevel endnu mere positivt overrasket i år.

Også ros til Apollo for at vælge de rigtige folk (Henrik) som samarbejdspartner for en rejse af denne type!

Jesper Juul Pedersen,

Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas:

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.


Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.


Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.


Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver enkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.


Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere. En super træningsform for alle og som giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.


Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Heidi Lindeholm Fogtmann, Business Partner
BRODAL Search & Selection ApS

Kære Henrik og Apollo,

Vi er netop kommet hjem fra Kaya Side og vil gerne benytte lejlighede til at takke jer for en af de bedste ferier i mange år.

Der er mange faktorer som har spillet ind, blandt andet var hotellet nok det bedste Apollo hotel vi har prøvet. Maden, betjeningen, poolen og stranden var bare lige det bedre end f.eks. Playitas og Levante.

Det måske nok største plus er dog nok at vi igen fik mulighed for at træne med Henrik Leth.

Vi har gennem de sidste 15-20 år søgt efter ferie med lignende sportslige indhold. De første mange år gik til Club LaSanata, og efter vi fik børn faldt valget på jeres hoteller.

Den netop overståede ferie var som sagt den bedste af dem alle og faktisk så god at vi inden afrejsen fra Kaya Side forsøgte at booke næste ferie hos jer ud fra hvor Henrik Leth var arrangeret som træner.

Med dette håber vi at I vil fortsætte samarbejdet lang tid fremover og at Apollo måske endda udvider med yderligere dedikerede trænere.

Johan Doré,

Kære Henrik Leth,

Vi var afsted 2 voksne og vores dreng Johan på 9 år. Det var første gang i Tyrkiet og bestemt ikke sidste gang - fantastisk vejr, varmt og klart havvand, super service og god mad. Vi søger som regel efter ferier hvor vi kan være fysisk aktive og gerne noget for hele familien.


Det var derfor en glædelig overraskelse for os, da vi fandt ud af at du også skulle være på Kaya Side med dine træningsprogrammer! Det gjorde helt klart en forskel for vores ferieoplevelse.


Jeg var selv med til alle dine træningspas og vores dreng var med ca. halvdelen af dem også.


Du formår at lave et program som er fyldt af energi, sjove lege, alle bliver udfordret og får sved på panden både børn og voksne! Det er fedt at kunne være aktiv sammen med familien på den måde! Der er ingen tvivl om at vi næste gang når vi kigger efter feriemål vil holde øje med om du er med!


Tak for en god ferieoplevelse - håber vi ses en anden gang!

Trine, Johan og Henrik,