Show menuHide menu
Henrikleth.com

FamiliePowerUgen + vandretur i Samariakløften på Kreta

11. juli 2020 - 18. juli 2020

Tre som træner og strækker ud

Kære alle

Alle træningsrejser i 2020 er desværre pt. aflyst grundet corona. Vi arbejder på at kunne tilbyde nye fantastiske, svedige, aktive rejser, når situationen tillader det igen i fællesskab med Apollo.

Pas på dig selv og hinanden.

KH Henrik Siden 2009 har Henrikleth.com i samarbejde med apollo arrangeret inspirerende træningsrejser for hele familien. I kan glæde jer til endnu flere aktive rejser i 2020 og 2021. I sommerferien går det løs på det 5 stjernede hotel Cavo Spada Deluxe Resort på Kreta.

En træningsuge med fokus på fællesskab, sjov træning og succesoplevelser

Samariakløften kalder

Jeg glæder mig enormt til at møde alle jer danske familier her på resortet i ferien. Vi træner motionsboksning ved stranden en gang om dagen og derudover, så håber jeg, I har lyst til at vandre med mig og min familie i Samaria kløften.

Det er en privat tur, som jeg selv går for hyggens og oplevelsens skyld og for at give mine børn lidt hår på brystet :)

Det er ikke en del af Apollo programmet og jeg har ikke ansvaret for at lede turen. Vi mødes ved kløftens P-Plads på aftalt dag og tid. Herfra følges vi ad og får en fantastisk oplevelse i fællesskab.

Lidt erfaringer fra min tur i 2019

Vi gik 18 km. i april 2019 i en lignende kløft i området. (Samaria Kløften åbner først fra 1. maj grundet smeltevand)

Jeg anbefaler at alle familier har 4-5 gode træningsture med i baggagen i distancen, 5-7-9-12-12 for at vi kan sikre, at alle får en god tur. Vi gik turen i almindelige sko. Turen tager ca. 6-8 timer med pauser og god tid.

Ring endelig, hvis I har spørgsmål.

Vi ses til sommer! KH Henrik

Praktisk info

Hvor: Gran Canaria ved Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Hvornår: Uge 28, 2020