1

Sundhedsdagen

Vi sætter fokus på sundheden i og uden for virksomheden. Sammen med førende profiler inden for emnet blander vi dagen med viden og fysisk aktivitet, så alle går hjem med motivation og værktøjer til at skabe et sundt liv.

2

Trivselsforløb med Henrik Leth

Er APVén rødglødende eller ønsker I at forebygge stress og dårlig trivsel? Book et forløb med Henrik Leth og lad jeres medarbejdere finde vejen til arbejdsglæde, engagement og performance.

3

Teambuilding

Gør brug af vores erfaringer med at skabe unikke teambuildingoplevelser. Sammen skaber vi den optimale personaledag, hvor relationerne styrkes og jeres mål og værdier er i fokus.


Lad os arrangere en personaledag, der inspirerer jeres ansatte om arbejdsglæde, sundhed, kost og motion.

Vi arrangerer sundhedsdage, trivselsforløb og teambuildingarrangementer med inspiration og sunde oplevelser til alle typer virksomheder.

Er APVén ikke som I ønskede, så lad Henrik Leth facilitere et udviklingsprogram bestående af 3 workshops og lad jeres ansatte finde vejen til et bedre fysisk og psykisk arbejdsklima.

Går det meget godt?

Og ønsker I blot at vedligeholde jeres ansattes indbyrdes relationer?

Vi er gået sammen med Apollo om udvikling af unikke virksomhedspakker, så vi nu kan tilbyde jeres ansatte sociale træningsforløb og rejser til Apollos sportsresorts til ekstra gode priser.

At leve livsbevidst - at vi har styr på livet - er afgørende for livskvaliteten og vores arbejdsglæde. Træning og et godt socialt liv kan være nedprioriteret i travle perioder. Men det holder ikke i længden. Vores aktive foredrag sætter fokus på "Det gode liv" og I får både en dag med grin, relevante indlæg og sjov træning.

Work life balance er en hård nød at knække. Det er ikke let, men vi kan prøve.

Arrangementet kan afvikles i almindeligt tøj. Vælg mellem 60-90-120 min.

Tag kontakt til os, hvis I ønsker tilsendt en præsentation.

Ring direkte på T. 27 28 41 22 eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

mind-2

al

 

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik :-)

Robert Abild - Filialdirektør

Arbejdernes Landsbank

 

 

 

Henrik Leth havde den 9. juni 25 medlemmer af Aarhus W.I.N. (We Improve Your Network) under sine kyndige vinger. Seancen blev afholdt på en græsplæne ved idylliske Skovmøllen i Moesgaard Skov, og de smukke omgivelser var med til, at komplementere hele oplevelsen.

Henrik Leths udgangspunk i det fysiske med boksetræning gør, at vi som deltagere kom i det helt rigtige mode og åbnede os op, så vi virkelig fik reflekteret over vores work-life balance.

Her fra en meget stor anbefaling af Henrik Leth - det var super inspirerende.

Torben Andersen

Filialdirektør - AL Bank

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712