Referencer

pensiondanmark

Hej Henrik

Endnu en gang tak for den flotte indsats du og dit team leverede ved PensionDanmarks teambuilding i fredags. Der var kun rosende ord  hele vejen rundt til teamet og valg af aktiviteter - så GODT GÅET!

Du ønskes en god aften.

Med venlig hilsen / Kind regards

Mia Jørgensen

Teamleder, HR


keb min

Hej Henrik

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring vores personaledag. Du var god til at fornemme, hvad vi havde brug for og var meget kreativ i din iver efter at målrette et koncept, der passede lige til os.

På selve dagen var I gode til at skabe en energifyldt stemning, der fik alle til at tage boksehandskerne på og give, hvad de havde i sig.

Det er fedt at samarbejde med nogen, hvor man trygt kan læne sig tilbage og vide, at I tager hånd om hver en detalje og leverer en super professionel og nærværende oplevelse.

Jeg håber vores veje krydses igen - med eller uden boksehandsker.

Mange hilsner

Danielle Ruben

Fuldmægtig / Advisor


 

ironman

"Jeg har med stor tilfredshed brugt Henrik til sparring, coaching og personlig udvikling i forbindelse med mit job som direktør for YWC Sports i perioden 2011 - 2013. Henriks engagerede væsen og professionelle tilgang har hjulpet mig med at holde boldene i luften, kaste lidt flere op og få sat tanker og ideer i bokse og kasser, så der er plads til nye.

Der er ingen lette løsninger og tro ikke du går ikke fra første session og tænker "Jeg er kureret". Tro i stedet på at brikkerne falder på plads for dig selv efter flere sessions - og vid samtidig at effekten er så mange gange stærkere.

Rigtig god fornøjelse!"

Direktør - YWC-Sports

Thomas Veje Olsen

KMD Ironman Copenhagen

 

al

Kære Henrik                                                                           16.03.14

Tak for endnu et kanon arrangement på Sørup Herregård!

Vores kursister har været overordentlig tilfredse - selvom de bliver bedt om at møde op kl. 07.00 om morgen til en hemmelig aktivitet.

Dit arrangement løfter hele formiddagen - snakken går  og begejstringen lyser ud af kursisterne!

Ligeledes din coachende pointer under selve træningen forfiner dit set-up og det giver vores kursister noget positivt at tænke over.

Vi i Arbejdernes Landsbank har været super tilfredse for vores samarbejde i 2013 og 2014 og vores kursister har ligefrem glædet sig til at komme op om morgen og give den gas i fællesskab med deres kollegaer.

Super set-up !

Med venlig hilsen

Bo Sachmann
Projektchef

 

al

Vi har brugt Henrik i vores lokale netværk og her var lutter positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Et perfekt mix mellem fysisk træning og mental træning - temaet var Work/life balance. En morgen med en motiverende og inspirerende Henrik Leth - det kan klart anbefales. Vi fik alle noget med hjem den morgen, tak for det Henrik :-)


Robert Abild -
Filialdirektør

Arbejdernes Landsbank

 

 

al

Henrik Leth havde den 9. juni 25 medlemmer af Aarhus W.I.N. (We Improve Your Network) under sine kyndige vinger. Seancen blev afholdt på en græsplæne ved idylliske Skovmøllen i Moesgaard Skov, og de smukke omgivelser var med til, at komplementere hele oplevelsen.

Henrik Leths udgangspunk i det fysiske med boksetræning gør, at vi som deltagere kom i det helt rigtige mode og åbnede os op, så vi virkelig fik reflekteret over vores work-life balance.

Her fra en meget stor anbefaling af Henrik Leth - det var super inspirerende.

Torben Andersen

Filialdirektør - AL Bank


canon

Henrik Leth og hans team medvirkede d. 6. oktober 2016 på Canon Danmarks Engagementdag for hele virksomheden.

Henrik Leth stod for en super sjov og fysisk krævende bokseaktivitet, som virkeligt fik deltagerne op på tæerne og skabte god energi. Aktiviteten komplementerede på perfekt vis dagens øvrige indslag, som handlede om Motivation og arbejdsglæde og Mindfulness og søvn.

Til sidst havde Henrik Leth arrangeret en yoga afstressnings-seance, som satte et perfekt punktum for dagen.


Else-Marie Westh

Corporate Communications Director at Canon Denmark A/S

 

novozymes

 

Kære Henrik.
Vi var alle 4 meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at drengene var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.
Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.
Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).
Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.
Camilla Kinch Jensen
Senior Director, Investor Relations
Novozymes A/S

 

 

Bevægelsesdag på EUD

EUD står midt i et paradigme skifte. Udover at vores uddannelser ændres, skal vi nu også have bevægelse tænkt ind i hverdagen.

I den forbindelse havde vi entreret med Henrik Leth på vores Pædagogiske Dage, hvor vi fik et relevant og lærerigt foredrag omkring, hvordan vi kan få bevægelse implementeret, som en naturlig del af undervisningen. Det behøver jo ikke være svært at gøre bevægelse både sjovt, lærerigt og effektfuldt på en og samme tid.

Henrik gav os flere gode eksempler på, hvordan vi i hverdagen kan få læring og bevægelse til at gå op i en højere enhed. Og vi fik da også både smilet, engagementet og pulsen frem under det 1½ times foredrag Henrik berigede os med.

Uddannelsesleder, Anne-Mette Stender

Hotel og Restaurant, Teknisk Skole Silkeborg

tss 2016

 

udtalelse eventyrlandet

gule flyver udtalelse

TEMADAG Aktiv Undervisning - Motion og bevægelse 2014

Hej Henrik

Tak for sidst.

Det var en super inspirerede dag.

Personalet har givet udtryk for, at det var en super god dag. Super start i Hallen. Mange gode eksempler.

Mange gav udtryk for, at de følte sig inspireret, motiveret og langt bedre klædt på til at gennemføre bevægelse i fagene.

En god kombination af praktisk og teoretisk viden. Flot, at du kunne ramme den store målgruppe. Også de skeptiske :-)

Med venlig hilsen

Birgitte Edens

Bakkevejens Skole

Bramming

Personaledag

Kære Henrik

En stor tak til dig og dine folk herfra. I levede til fulde op til vores forventninger og skabte en fantastisk dag for os. Vi har fået så meget positiv respons fra medarbejderne, så nu er det blot at komme videre ud over stepperne.

Susanne Reker

Skoleleder - Bagsværd Skole

 

Teamudvikling

Kære Henrik.

Vi var alle 4 meget glade for eventen og teamcoachingen. Jeg tror, at drengene var lidt overraskede over, hvor sjovt de synes det var.

Overordnet set blev vores bevidsthed skærpet, samtidig med at vi havde det sjovt. Det blev det helt rigtige udgangspunkt til arbejdet med en faglig/opgavemæssig prioritering.

Som leder fik jeg derudover et bedre indtryk af, hvorledes gruppen arbejder sammen som team, og et indtryk af hvad de sammen og hver især prioriterer, og således hvordan deres ambitioner gav sig udtryk (det er helt klart, at kvalitet er vigtigt for dem).

Vi vil anbefale en sådan session til andre, det var sjovt, og man fik noget med hjem i bagagen.


Camilla Kinch Jensen
Senior Director, Investor Relations

Novozymes A/S

 

Trænerkursus med Henrik

Hej Henrik
Tak for endnu en fed dag på fuld skrald hvor alle var topmotiveret, der er ingen tvivl om at du er en af de absolut dygtigste instruktører her i landet og det er noget alle burde prøve.

P.s tak for en dejlig øm krop

Mvh
Tommy Rosendal Nielsen

Kolding bokseklub

Teambuilding

Henrik Leth og hans team formår at levere varen med høj energi og en høj grad af indlevelse i det formål som opdragsgiveren stiller.

Som deltager i et af deres arrangementer oplevede jeg, at mine egne og andres
opfattelse af hvad vi selv var i stand til, blev udfordret positivt.
Det var svært at stå udenfor den stemning der blev skabt, hvilket betød at alle gik derfra med en følelse af
at have opnået noget særligt som individ og som gruppe.

Vores event handlede om hvordan man kunne finde motivation og energi i en hverdag præget af
tidstrængsler og travlhed, og jeg tror vi alle sammen oplevede, på en meget praktisk måde, at krop og sind
kan nå mere når vi husker, at vi selv har magten til at vælge vores mindset og indstilling til dagligdagens
udfordringer.

Jeg tror personligt at Henriks arrangementer er gode til at bevæge en stor gruppe mennesker sammen om
fælles udfordringer og da det, på en fin måde, tager hensyn til det fysiske niveau den enkelte har, er der ingen tabere kun vindere, når man bagefter står og har svedt to liter og anstrengt sig mere for at rykke
egne grænser end mange andre lignende events formår.

Anders Theut
Director, Human Resources
Telia, Part of TeliaSonera Group, Business Area Mobility

 

 

 

Foredrag & event

Hej Henrik, selv tak - det var super godt. Mit indtryk er, at folk synes det var en rigtig god oplevelse - jeg hørte endda en sige, at boksedelen havde været dagens højdepunkt!!

Min egen elev, har udtrykt at de ting du sagde, var ting hun virkelig kunne bruge på privatfronten, hvilket er rigtig fint, da arbejdsliv og privatliv hænger utrolig meget sammen.

Folk var glade da de gik herfra og havde haft en god dag - bla. takket være dig!! Personligt synes jeg at boksedelen var et rigtig godt indslag, og gav god energi og noget at tale om - både for dem der deltog, men også for resten af huset. (både departementschefen og afdelingschefen havde bemærket det lille indslag).

Perfekt indslag til vores dag - TAK!!

Nina Siegenfeldt

Sekretær for ministeren

Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Coaching

Hej Henrik,

Jeg bliver sgu lige nødt til at skyde lidt god karma i din retning. Der skal i al sin enkelhed lyde et stort tak, kan mærke i hele skroget at seancerne med dig skubber mig og udvikler mig til at få det bedre.

Denne uge med Amaya er helt suveræn, hun smider så meget kærlighed til mig og vores uge er så harmonisk at det næsten er latterligt perfekt J Jeg har fuldstændigt styr på hende og mig selv når vi er sammen.

Kan mærke hun af og til som børn jo gør pisser mig af, men indeni mig starter en proces når blodet begynder og koge. Jeg løser det og padler videre uden vi får sammenstød som tidligere.

Kæft det giver overskud. Jeg glæder mig til fremtiden med hende fordi det her nu er jo " bare " konsolidering og det at finde manuskriptet, fremover skal der jo bygges på fordi kærligheden til ens barn har jo intet loft.

Så jeg vil godt rose dig, du giver mig værdifuld sparring og det er jeg dybt taknemmelig for J

God weekend til dig og dine kære.

Bedste hilsner

Rasmus

Med venlig hilsen/Best regards

Rasmus Jul

Sales Manager


Skoleleder Birgitte Pilgård udtaler efter en temadag med Henrik Leth på Herstedøster skole i Albertslund;

Dagen var først og fremmest en rigtig sjov dag, hvor det pædagogiske personale fik mange konkrete ideer til hvordan organiseringen af de 45 minutter kan foregå i praksis på tværs af fagene og vi kom også lidt bagom hvorfor er det nu bevægelsen er så vigtig og hvad forskningen siger om dette.

Alle medarbejderne synes, at dagen var meget udbytterig og rigtig sjov. Dagen sluttede med at alle årgangsteamene fik aftalt hvilken struktur der fremover skal være for den enkelte årgang. F.eks. besluttede 8. årgang at der skal være 7 minutters bevægelse i alle faglige lektioner hvor Henrik Leths bevægelseskort er omdrejningspunktet.

Den største ændring jeg efterfølgende kan se er i udskolingen, hvor det hidtil har været sværest. Vi valgte at købe Henrik Leths kort - Leth's KLASSEFITNESS - som har bevirket at de store elever også nu får deres 45 minutter. Vi ser hver dag mange flere elever i gang med bevægelse rundt på skolen end tidligere. En dag med Henrik Leth var det der skulle til.

Med venlig hilsen

Birgitte Pilgård

Skoleleder

Herstedøster Skole

 

Kære Henrik

Som mange andre skoler i landet har vi arbejdet med at få bevægelse ind som en fast del af hverdagen. I år slog vi dørene op for medarbejderne 3. august med overskriften 'Bevægelsesdag'. Det er jo altid spændende at iagttage, hvordan 60 lærere håndterer at få skubbet lidt til deres vaner og 'comfort-zone' straks efter en lang sommerferie.

Det har nok været den bedste og mest positive start på et nyt skoleår, som jeg kan huske. Vi blev præsenteret for en fin blanding af oplæg og praktiske øvelser og lege, der er lige til at tage med i den daglige planlægning. Du formåede for alle med til dybe knæbøjninger, armstrækninger og lidt boksecise. En på alle måder inspirerende og sjov første arbejdsdag - tak for det.

Med venlig hilsen

Søren Hald

Skoleinspektør

Herstedlund Skole

 

 

 

I august præsenterede Henrik Leth strukturer og organisationsformer for lærere, sanglærere og pædagoger på Sankt Annæ Gymnasium. Dagen igennem bidrog Henrik med et fantastisk engagement, god humor og positiv energi.

Henrik introducerede mange spændende øvelser, der kunne bruges i alle fag i klasselokalet, ude i skolegården eller på de mange gangarealer. Henrik skabte sammenhæng mellem teori og praksis og var en super inspirerende formidler i forbindelse med at integrere bevægelse i den daglige undervisning.

Efterfølgende fik vi et "mini katalog" med en kort beskrivelse af øvelserne.

Jeg kan varmt anbefale Henrik Leth, når den aktive undervisning har brug for et boost.

 

Christina Ekman

Lærer og udviklingsmedarbejder på Sankt Annæ Gymnasium

 

Kære Henrik

På din temadag på Brøndagerskolen var tilbagemeldingerne meget begejstrede.

Nedenfor får du nogle udtalelser hørt lige efter og også nu senere.

"Workshoppen var fuld af energi - gav os lyst til at prøve noget nyt"

"Dejligt med fokus på små let tilgængelige øvelser, der var godt illustreret, så de kan huskes".

"Godt med små øvelser med power i, som let kan puttes ind i elevernes dagligdag uden at der skal  tænkes helt om".

"Let at omsætte det Henrik kom med til de elever vi har med at gøre."

"Øvelserne gav nogle rigtig gode nye ideer til vores bevægelsesprogrammer"

"Godt med variationerne og lettilgængelige øvelser".

"En fed dag med en masse energi og gode input."

 

Med venlig hilsen

Mette Deibjerg Rasmussen

Skoleleder

Brøndagerskolen, Helhedstilbudet

 

Motivation & træning af 100 Elite idrætselever

Vi har med stor succes anvendt Henrikleth.com to gange i dette skoleår (2013/14), hvor Henrik med stor entusiasme og positiv energi guidede de unge mennesker igennem et tempofyldt program.

Formålet var at ryste eleverne sammen samt flytte deres fysiske og mentale grænser. Målgrupperne var vores særlige idrætslinje (7.-9. klasse) og hele vores 7. årgang.

Jeg kan varmt anbefale Henrikleth.com.

Med venlig hilsen

Daniel Bundgaard, Afdelingsleder

­­­­­­Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole

Specialist i undervisningen - Udvikling af motivation og trivsel i Gentofte Kommune

Kære Sanne / Gentofte Kommune, Børn & Unge

Jeg vil bare lige sende dig en mail her dagen efter vi har afviklet bokseeventforløb med Henrik Leth. Vi var i gang i 4 lektioner med i alt 6 klasser fordelt over tre 7. klasser i 2 lektioner og tre 8. klasser i 2 lektioner. Der var masser af energi og glæde i hallen.

Henrik er fantastisk til at få eleverne med på at give den maks gas. Hans udstyr og valg af øvelser og udfordringer er perfekt tilpasset elevgrundlaget.

Henrik er rigtig god til hurtigt at spotte et par elever, der har rigtig gode oplevelser ved at blive sat i et positivt centrum som "kanin" for ham.

Henrik er rigtig god til hurtigt at spotte et par elever, der har rigtig gode oplevelser ved at blive sat i et positivt centrum som "kanin" for ham. Der bliver arbejdet hårdt fysisk, men den psykiske dimension om at turde sætte sig mål, gå efter dem og bryde ud af sin comfortzone bliver også bragt i spil.

Da vi før frokost sluttede af med at lave øvelser i skolegården, gav det genklang rundt i skolen. Flere kolleger har meldt positivt tilbage, også de kolleger, der "overtog" eleverne efter idrætstimerne.

Der var engagement og glæde - altså en synergieffekt over i det boglige læringsrum. Flere af eleverne har allerede evalueret, at de MEGET gerne vil have mulighed for at opleve boksefitness med Henrik igen næste år.

Det er rigtig dejligt at opleve svedige, glade blussende elever, der kommer hen for at give Henrik hånd og sige tak for i dag. Jeg giver Henrik min bedste anbefaling i forhold til videre samarbejde med skolerne.

 

Hilsen Iris

Maglegårdsskolen, Gentofte

Vinderkultur - træning af udskolingsklasser

Hej Henrik,

Tak for et godt arrangement med 7. og 8. årgang fra Gentofte Skole. Særligt hæfter jeg mig ved din evne til uafbrudt i knap halvanden time at holde ALLE i gang hele tiden. Aktiviteten var utrolig høj, der blev svedt, knoklet, pustet, prustet og smilet.

Mange elever som ikke altid er de mest aktive fik du virkelig ram på. Jeg hæftede mig ved flere elever, som efterfølgende vill have informationer om, hvor man kan få mere af den slags træning. Jeg hæftede mig ved det, da det var nogle elever, som ikke normalt dyrker sport, og de så ud til virkelig at være motiveret for dette.

Jeg har talt med lærerne fra 7. årgang, og de var ligeledes meget imponeret over dit engagement og indholdet i eventet.

Det var ikke blot fysisk træning, men også mentatræning. Vi kan ikke komme udenom, at flere af vores elever til tider kan have præstationsangst i skolen pga. karakterer, men jeg synes, du havde mange virkelig gode pointer, som jeg er fuldstændig sikker på, trængte ind.

Alt i alt er jeg vildt glad for, at vi fik muligheden for dette arrangement. Jeg gør det meget gerne igen, og håber andre kolleger og elever får muligheden for det samme.

Mikkel Christiansen

Idrætskoordinator, Gentofte Skole

 

Personlig træning og coaching

Jeg har ofte benyttet mig af Henriks træning til en afvekslende form for træning, hvor fokus altid er at yde sit bedste - og lidt til.

Ligeledes har Henrik en periode fungeret som min personlige coach, hvor han har hjulpet mig med at opsætte mål og rette min opmærksomhed mod processen i at nå netop denne ønskede tilstand.
Henrik´s drive og passion for kursisterne har en særdeles smittende effekt, som med garanti vil være en øjenåbner for deltagernes personlige muligheder; det være sig arbejdsmæssigt, motionsmæssigt eller i den private sfære.


En stor tak skal lyde til Henrik for, at jeg har fået en endnu stærkere tro på, at alting kan lykkes med den rette motivation.


Venlig hilsen

Rasmus Daugaard,

Professionel fodboldspiller

 

Træningsrejser

Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas sommeren 2012

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.

Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.

Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.

Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver enkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.

Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere. En super træningsform for alle og som giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.

Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

 

Dbh.,

Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRODAL Search & Selection ApS

 

Kære Henrik Leth,

Vi var afsted 2 voksne og vores dreng Johan på 9 år. Det var første gang i Tyrkiet og bestemt ikke sidste gang - fantastisk vejr, varmt og klart havvand, super service og god mad. Vi søger som regel efter ferier hvor vi kan være fysisk aktive og gerne noget for hele familien.

Det var derfor en glædelig overraskelse for os, da vi fandt ud af at du også skulle være på Kaya Side med dine træningsprogrammer! Det gjorde helt klart en forskel for vores ferieoplevelse.

Jeg var selv med til alle dine træningspas og vores dreng var med ca. halvdelen af dem også.

Du formår at lave et program som er fyldt af energi, sjove lege, alle bliver udfordret og får sved på panden både børn og voksne! Det er fedt at kunne være aktiv sammen med familien på den måde! Der er ingen tvivl om at vi næste gang når vi kigger efter feriemål vil holde øje med om du er med!

Tak for en god ferieoplevelse - håber vi ses en anden gang!

Mange hilsner

Trine, Johan og Henrik

Kære Henrik og Apollo,

Vi er netop kommet hjem fra Kaya Side og vil gerne benytte lejlighede til at takke jer for en af de bedste ferier i mange år.

Der er mange faktorer som har spillet ind, blandt andet var hotellet nok det bedste Apollo hotel vi har prøvet. Maden, betjeningen, poolen og stranden var bare lige det bedre end f.eks. Playitas og Levante.

Det måske nok største plus er dog nok at vi igen fik mulighed for at træne med Henrik Leth.

Vi har gennem de sidste 15-20 år søgt efter ferie med lignende sportslige indhold. De første mange år gik til Club LaSanata, og efter vi fik børn faldt valget på jeres hoteller.

Den netop overståede ferie var som sagt den bedste af dem alle og faktisk så god at vi inden afrejsen fra Kaya Side forsøgte at booke næste ferie hos jer ud fra hvor Henrik Leth var arrangeret som træner.

Med dette håber vi at I vil fortsætte samarbejdet lang tid fremover og at Apollo måske endda udvider med yderligere dedikerede trænere.

Venlig hilsen

Johan Doré

 

Lifecoaching - arbejdsglæde - 2013

Hej Henrik

Er nød til at skrive denne mail til dig - på denne højt hellige søndag.

I den forgangen uge er der sket det mest fantastiske  - det starter med at jeg har sagt ja til mig selv - og det er med dig i baghovedet :)


Jeg har fået et nyt job - et job som jeg er overbevist om kan give mig arbejds glæden tilbage med 100% - jeg er vanvittig glad og fyldt med energi
Det er så dejligt at mærke efter, det her er en 110 % ego Rikke tænker kun på sig selv, og lytter ikke til onde tunger, handling

Det er mig selv først
Det er feel god
Det er en prioritering - og en forfremmelse (det er jo altid med til at få en til at rette ryggen)
Jeg får ro til at arbejde og med noget som jeg længe har ville arbejde med
Jeg tager kun ansvar for mig selv
Og jeg har vidst jeg er god præcis som jeg er - jeg er ansat for den jeg er, jeg har ikke erfaring med området
Jeg har styr på mine ting

Nu har jeg en måned i XXX - i morgen bliver slem, min chef er tosset, men det er hende gave, jeg har givet hende så mange chance - mødet i Finland var en fadæse. XXX har fået det bedste jeg kunne give dem og jeg lukker døren med et smil på læben og et højt og klart på gensyn

DET FØLES SÅ GODT

Tak Henrik - du har fået mig til at tro på mig selv
Tak

God søndag
Tanker fra
XXX

 

Fitnessrejser på Playitas - ROCKY BALBOA WEEK 2012

Til Apollo

Det er nu et par uger siden jeg kom hjem fra Rocky Balboa Week på Playitas. Denne ferie er blandt de absolut bedste jeg har været på. Måske endda lidt bedre end samme ferie sidste år, som nok ellers var den bedste til dato.

Alt sammen på grund af Henrik Leth's top professionelle indstilling til tingene og hyggelige væsen. I samme omgang skal René, Nanna og Tina, som var med som hjælpe instruktører også have ros....


Henriks store viden om sportscoaching og om praktisk afvikling af forskellige typer træningsevents er simpelt hen helt i top. Og måden som han kan ryste alle deltagerne sammen på, og få det hele til at fungere som et stort team, er helt unik. Endda selv om deltagerne havde forskellige sportslige forudsætninger. Og oven i alt dette, kan han altid finde på nye idéer, så hans events ikke bare ender som gentagelser af sig selv.

Faktisk har jeg slet ikke noget at sætte en finger på, og som ville kunne gøres bedre en anden gang, men dette tænkte jeg også sidste år, og blev alligevel endnu mere positivt overrasket i år.

Også ros til Apollo for at vælge de rigtige folk (Henrik) som samarbejdspartner for en rejse af denne type!


Med venlig hilsen

Jesper Juul Pedersen


Personaledag - EVENTMIX - yoga - dans og fitnessbox:

Hej Henrik

Hermed en udtalelse om dit arrangement til vores teambuilding den 10. juni 2011:

Vores afdeling skulle afholde et sommer-/teambuilding-arrangementden 10. juni. Efter flere år med bowling, gokart og lignende, trængte vi til at prøve noget nyt og anderledes. Det skulle dog stadig være noget, som alle i afdelingen kunne være med til, da afdelingen både består af mænd og kvinder og næsten aldersgrupper.

I den forbindelse fandt vi Henrik Leth, som tilbød et arrangement bestående af yoga, dans og boksning/kickboksning.

Det var et FANTASTISK arrangement! Vi grinte, vi svedte, ogvi lærte en masse om kroppen, os selv og kollegaerne! Henrik forstod at koordinere programmet, således at vi blev udfordret, men alligevel kunne være med til trods for dårlig form, knæskader m.v.  - og vigtigst af alt -han gjorde udfordringerne sjove! Vi var godt ømme i musklerne bagefter -men ømme på den fede måde!

Hans peptalk/coaching under udstrækningen fik os tilat tro på, at vi kan alt, hvis vi virkelig vil! Vi gik derfra i meget opløftet stemning.

Senior rådgiver

Kurt Mørk

Udenrigsministeriet

Personalearrangement

Vi har allerede anbefalet Henrik og hans arrangement til andre kollegaer og venner - og kunne godt finde på at booke et lignendearrangement hos Henrik igen! Det er ALLE pengene værd!

Marika Jansson og Charlotte W. Christiansen

 

Teambuildingdag

Hej Henrik

Tusind tak for et super arrangement! J Vi var godt ømme i dagene efter, men det var rigtig sjovt og godt at prøve kræfter med en lidt anden form for teambuilding!

Desværre må du ikke bruge ----- som reference (firmaet har en meget streng politik omkring det), men jeg samler lige lidt udtalelser/kommentarer fra mine kollegaer, som du kan få,såfremt du kun bruger vores personnavne.

Jeg vender snart tilbage igen! J

Charlotte

 

Trænerkursus i motionsboksning og vinderkultur

Hej Henrik

Tak for sidst, det var virkelig en inspirerende dag at opleve dine 3 events og dine indlæg om træningsøvelser, motivation og coaching.

Vi er meget glade for at vi sammen med dig har fået udviklet en træningsmanual, som giver nytænkning og udvikling i boksetræningen

så den fortsat bliver varieret, motiverende og skaber sammenhold på tværs i klubben.

Dine måder at veksle mellem fysisk træning og undervisning i motivation og coaching er et godt mix.

Endvidere er det super godt, at vi får nedskrevet alle øvelser og træningsmetoder, da de kan hjælpe os til den kommende undervisning på klubbens forskellige hold.

Vore trænere er blevet endnu bedre instruktører, der nu kan give vore medlemmer en bedre, sjovere og mere inspirerende træning med masser af variation og nytænkning.

Vi er sikre på at dit kursus også er medvirkende til at vi får et endnu bedre sammenhold i klubben.

Mvh

Ulrik

Kolding Bokseklub

 

200 Deltagere til CHAMP NIGHTS - DK´s største Fællestræning

Jeg kan virkelig VARMT anbefale CHAMP-NIGHT-eventet, som er et KANON trænings-event karakteriseret ved FEST, FARVER, ENERGI & COACHING - ALL NIGHT LONG  J

Det unikke ved CHAMP-NIGHT, som boxevents.dk afholder er kombinationen af varierende og alsidig udfordrende træning understøttet af formidabel mental-coaching.

Det foregår samtidig i en social kontekst, hvor man træner og hygger sammen. Der er plads til alle uanset niveau og eventet har givet mig nye venskaber og et større netværk - både fordi man kommer tæt på hinanden til træningen, men også fordi man socialiserer sammen til middagen efterfølgende. Det er sjovt og smadder-hyggeligt.

De mentale værktøjer man får med i baggagen kan bruges i alle livets henseender.

Dem er jeg dybt taknemlig for, og jeg fik i høj grad brug for dem, da jeg i sommeren 2010 skulle løbe en ironman i københavn - Challenge Copenhagen.

Til dette stævne som jeg målrettet havde trænet til i lang tid blev jeg udfordret mere end jeg havde forventet.

Jeg havde kalkuleret med risikoen for at punktere et par gange, men da jeg punkterede 6 gange var det lidt frustrerende, når man samtidig var træt. I denne situation huskede jeg heldigvis Henrik Leth´s formidable coaching fra fitnights:

"det er i ressourcesvage og pressede situtationer du bliver stærkere".

Og det var jo netop det som min Ironman handlede om - nemlig at blive stærkere og bruge ALLE mine ressourcer og acceptere, at jeg ikke var herre over de ydre omstændigheder.

Det lykkedes mig at gennemføre min Ironman på trods af udfordringerne og jeg havde samtidig en KANON oplevelse undervejs. Det vil jeg bla. gerne takke CHAMP-NIGHTS og Henrik Leth for!

Henrik Nymark - Triatlet & Ironman.

 

 

Personaledag med Teambuilding - 120 lærere

Til Henrik Leth, Boxevent
Kære Henrik
Her en tilbagemelding efter vores teambuildingsdag og ryst-sammen-arrangement 8/5-10 for Bagsværd og Søndergård Skoler. Hvis du skønner det hensigtsmæssigt, er du velkommen til benytte mit brev i orienteringsmateriale eller markedsføringsøjemed.
Ryst-sammen-dag og teambuilding - hårdt, sjovt, grænseoverskridende og respektfuldt
I Bagsværd i Gladsaxe skal to skoler slås sammen til én - en opgave, som åbner mange spændende pædagogiske muligheder, men samtidig en opgave, som stiller store krav til arbejdet med opbygning af et nyt fællesskab og en ny fælles kultur. Ét af elementerne i det arbejde har været en ryst-sammen-dag med fokus på teambuilding og personlige relationer på tværs af skolerne. Vi havde i den anledning bedt Boxevent om at hjælpe os med at arrangere en dag med fokus på gode fælles oplevelser. Den overordnede ramme var boksning, bevægelse og idræt, men programmet var meget alsidigt med indslag også af  yoga og meditation. Hårdt, sjovt, grænseoverskridende og respektfuldt, idet enhver kunne deltage på sit eget niveau. Det blev en super dag, som blev afsluttet med en fest, hvor dagens fælles oplevelser lagde en god bund for samvær og snak om alt muligt andet.
Mvh Søren Højland
Viceskoleleder på Søndergård Skole

 

Kære Henrik

Her en tilbagemelding efter vores teambuildingsdag og ryst-sammen-arrangement 8/5-10 for Bagsværd og Søndergård Skoler. Hvis du skønner det hensigtsmæssigt, er du velkommen til benytte mit brev i orienteringsmateriale eller markedsføringsøjemed.

Ryst-sammen-dag og teambuilding - hårdt, sjovt, grænseoverskridende og respektfuldt

I Bagsværd i Gladsaxe skal to skoler slås sammen til én - en opgave, som åbner mange spændende pædagogiske muligheder, men samtidig en opgave, som stiller store krav til arbejdet med opbygning af et nyt fællesskab og en ny fælles kultur. Ét af elementerne i det arbejde har været en ryst-sammen-dag med fokus på teambuilding og personlige relationer på tværs af skolerne.

Vi havde i den anledning bedt Boxevent om at hjælpe os med at arrangere en dag med fokus på gode fælles oplevelser. Den overordnede ramme var boksning, bevægelse og idræt, men programmet var meget alsidigt med indslag også af  yoga og meditation.

Hårdt, sjovt, grænseoverskridende og respektfuldt, idet enhver kunne deltage på sit eget niveau. Det blev en super dag, som blev afsluttet med en fest, hvor dagens fælles oplevelser lagde en god bund for samvær og snak om alt muligt andet.

Mvh Søren Højland

Viceskoleleder på Søndergård Skole

 

 

Introforløb på CBS - for nye studerende på cand. merc HR.

Hej Henrik.

Tak for en fantastisk boxevent i lørdags 4.9.10 - der blev snakket om det længe efter!

Jeg vil allerede gerne nu, booke dig til næste års intro-seminar. Det er weekenden den 2.-4. september 2011, hvor vi vil sku bruge dig den 3.

Jeg glæder mig til at høre fra.


Med venlig hilsen / Best Regards

Merete Pitters
Næstformand

© 2008 Dansk HRM Forening
merete@dhrmf.dk el. +45 60161418

Fysisk- og mental træning af fodboldspillere

Hej Henrik.

Tuse IF vil gerne takke for den gode indsats du leverede i forbindelse med vores opstart i foråret 2010

Din entusiasme, din glæde og din evne til at motivere var hel kanon.

Gutterne har rykket sig enormt, ikke mindst mentalt.

Antallet af gule og røde kort er blevet kraftigt reduceret, og vi er meget sikre på at din indsats har været medvirkende til at der er blevet skabt en større træningsglæde.

Alt i alt har dette kulmineret med en oprykning til sjællandsserien, via 21 kampe med 18 sejre 2 uafgjorte og bare ét nederlag!

Tak for hjælpen Henrik!

Christian - Træner - TUSE IF

 

Foredrag og personalearrangement

Tak for en fantastisk aften! Det er altid inspirerende at træne med dig - og i dag var absolut ingen undtagelse. God energi og god forståelse for gruppen.

Jeg anbefaler uden forbehold Henrik Leth til alle med trang og lyst til en sjov og givende aften med deres kolleger! :)

Heidi Herbst Vick

Lyngby

Teambuilding

Hej Henrik

Som Martin skrev var reaktionerne efter eventet meget positive! Alle var imponerede over at et program kunne skrues sammen, så alle blev udfordret uanset fysisk niveau. Og dem, der ikke havde haft handsker på før, synes det var en rigtig god oplevelse at "få lov at slå" :o)

Mvh Jane

Jane Albertus Steenberg
Senior Process Engineer

Haldor Topsøe A/S

KICKOFF 120 Cand. Merc. HR studerende CBS

Hej Henrik

Selv tak, Jeg synes at det endnu engang var en kæmpe succes! og dem jeg nåede at snakke med var virkelig også virkelig positivt stemte overfor jeres events, og specielt det, at det var så specifikt for HR.

Jeg håber personligt, at du/I vil blive booket igen til enten i slutningen af august eller starten af september 2014.

Tak for et fedt samarbejde i dette års introweekend!

 

Med venlig hilsen / Kind Regards Frederik Bechfrederik@dhrmf.dkwww.dhrmf.dk

 

Eksamensevents for 9. klasser

I foråret 2008, valgte vi lærere, at eleverne fra de tre 9. klasser skulle have en anderledes social oplevelse inden eksamenslæsningen. Og da vi spurgte dem, om de havde lyst til at prøve at komme ud og bokse, var begejstringen stor - både hos pigerne og drengene!

Henrik Leth var imødekommende og sammensatte et program på 4-5 timer, der passede til os. Først var der den hårde fysiske træning og dernæst coaching. Begge forløb var meget succesfulde.

Eventet viste sig at være meget mere, end bare en sjov træning. Under træningen, der var bygget op over 8 temaer, der alle relaterede dig til deres skolegang, skulle eleverne hele tiden fokusere på både at yde deres eget bedste, opmuntre hinanden og arbejde sammen. Sveden haglede af dem, men de var vilde med det og oplevede hver især, uanset grundform, at presse sig til det yderste.

Under coachingen blev der talt om at sætte sig et individuelt mål og om den mentale styrke, der er behov for under eksamenslæsningen. Det gik faktisk rent ind hos eleverne - alt det vi lærere havde plapret løs om mht. eksamenslæsning stod pludselig i et klarere lys, når eleverne kunne sammenligne det med den fysiske træning.

Om de så klarede eksamen bedre, er svært at sige :-) Men der er ingen tvivl om, at de over en bred kam var meget fokuserede på eksamenslæsningen, og da en elev kom ud fra eksamenslokalet med en dårlig karakter, kunne kammeraterne minde om det de havde lært:

Læg det dårlige og skuffelsen bag dig, se fremad, tænk positivt og fokuser 100 % på næste eksamen.

Vi inddrager Henrik Leth til vores næste årgang i et lignende samarbejde.

Lene Ingsø Laursen, lærer, Skovgårdsskolen.

 

IRONMAN - Henrik som personlig træner

Hej Henrik

Jeg vil gerne takke dig for at hjælpe mig frem til mit mål om ikke bare fuldføre KMD Ironman Copenhagen 2013, men også for at gøre det inden for den målsætning vi lagde 8 måneder før.

Det var svært at tro på dig da du en januar aften sagde at det ville være realistisk for mig at komme under de 12 timer. Men med den rette planlægning måned efter måned og gode råd til hvordan jeg hele tiden kunne holde mig oven på, ikke kun med at få klaret træningen men også til at få tid til familien så blev den 18 august en fest dag hvor alt gik op i en højere enhed.

Hvordan det kunne lykkedes for dig, da jeg manglede 15 km på løbet og ikke havde flere kræfter i min krop, at få mig til at trække på smilebåndet og tænke at jeg kan godt det her ved jeg ikke.

Men det beviser at du kan få det bedste frem i hvem som helst, selv når de er mest presset. Du gjorde det i hvert fald med mig.

Igen tusind tak for en fantastisk rejse og jeg glæder mig til at skulle sparre med dig igen når næste mål skal klares.Mads Dalager

Novo Nordisk A/S
Brennum Park 25A
DK-3400 Hillerød
Denmark

Holdtræning på Playitas

Jeg er netop hjemvendt fra en uge på Playitas, hvor jeg for første men bestemt ikke sidste gang har deltaget i Henriks træningstimer.

Det har været en oplevelse udover det sædvanlige - en oplevelse man bliver glad i låget af

Først og fremmest fordi Henrik formår med hans nærværende og engagerede stil som instruktør, at motivere på en sådan måde at man rykker sig langt udover sin comfortzone.

Derudover skaber Henrik en fælles entusiasme og træningsglæde på hele holdet, der ...gør timerne underholdende og sidst men ikke mindst er der altid et hav af forskellige, udfordrende og sjove øvelser, der medvirker til at timerne aldrig er ensformige.

Så tusind tak for en inspirerende træning der sparker røv, rykker grænser og fylder alle ens depoter med god energi!


Camilla Nielsen

Coaching - eksamensangst

Hvor er det dog fuldstændig ligegyldigt at det glippede i sidste uge. Dette var meget bedre, du er en stjerne! Med få ord kan du vende den nedadgående tankespiral til en opadgående og positiv.

Virkelig inspirerende at snakke med dig, måske du har mig som kunde resten af livet :-) god aften

SMS besked fra studerende 10.06.10.

 

Coachingforløb om bearbejdelse af tab og sorg


Hej Henrik
Håber du har det godt!

 

Jeg tænkte at jeg ville sende dig en mail, nu hvor jeg sidder midt i eksamen og bruger overspringshandlingerne til at tænke tilbage på det her år.
Jeg sætter virkelig pris på din hjælp og er så glad for at jeg opsøgte dig i foråret! Selvom grunden til at jeg besøgte dig var fordi jeg ville tabe mig, har vores samtaler virkelig hjulpet mig igennem det her år.
Jeg har fået talt ud med mine veninder og det hjalp mig at tage dit råd om at skulle give mig tid til at forklare over for folk hvorfor jeg reagerer som jeg gør.
Jeg sætter stor pris på at du er en person man altid kan skrive/ringe til hvis der er noget! Du er virkelig et godt menneske Henrik, og du gør et virkelig godt stykke arbejde!

 

Tusind tak og glædelig jul!

Henriks timer levede til fulde op til vores forventninger og mere til - uanset om man var øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver enkelt deltager på holdet mhp. at få nedbrudt eventuelle barrierer, samt at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.

Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere. En super træningsform for alle og som giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.

Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en "hænderne over hovedet"-oplevelse, som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRODAL Search & Selection ApS

 

 

Tak for en super eftermiddag, dejligt at slutte en arbejdsdag af i godt selskab og sjov træning i naturen.

Jeg brøds mig ellers ikke om boksning men mellem alt det grønne, solens stråler og Henriks selvskab var det så fedt ;0)

Dina Roos Johansen,

BoxerTV

August 2013

 

Hej Henrik

Tak for i går - det var helt super. 
ALLE kollegerne havde synes at det var et kanon arrangement - og jeg ligeså, og rigtigt inspirerende.

Du kommer nok til at se mig til en boxcamp på et tidspunkt.


Peter Zdrinka Nannestad

Deloitte

 

Virksomheder - uddrag

 

DR - Morgengymnastikken 2013, 2014, 2015

Gentofte kommune - sundhedsdage

PensionDanmark

DFDS

INSPARI

BUCH € HOLM A/S

Arbejdernes Landsbank -Teambuilding & foredrag om handlekraft

Top Danmark 

MSD

Fitnight 2013 i DGI-byen 

Deloitte

Novozymes

Klima, energi og miljøministeriet

Rejsefeber


Apollo - Playitas - Power & Balance uger 2009, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Nike convention 2010, 2011, 2012, 2014

Bankinvest
Midgård event

Trongårdsskolen

CBS

COP/Europe/MCKINSEY

Telia

Novartis

Nesa

Nokia

Rambøll

Quadrant

Novo Nordisk

NNIT

Iguzzini

Fitness.dk

HUGO BOSS

ILLUM

Dansk Folkesundhed

Arkitektfirmaet Bo Andersen & Thorsen

Humanic Group

Camp True North

Post DK

HTH

Geihede ingeniører og arkitekter

Valora Trade

Slopetrotter

Herlev Kommune

Kræftens bekæmpelse

Austrian Airlines

Lufthansa

Canadian Airlines

Swiss Air

Pilegården i Gentofte

Bisnode

Onphone

Nykredit

DGI-Byen

Udenrigsministeriet

Kbh universitet

Informi A/S

Institution Stenurten

Revisionsfirmaet Chr. Lysehøj

Lyreco

Ywc-Sports

Hvidovre Hospital

Brøndby Stadion

Sundhedsministeriet

Københavns Politi

Mc Kinsey & Company

COOP

Arbejdstilsynet

SEB-BANK

Institution Eremitagen Lyngby

Kimberly-Clark Nordic Consumer

Haldor Torpsøe - open Air event

Bosch - Ballerup Super Arena

Søndergård og Gladsaxeskole - Idrætsdag 120 ansatte

Novozymes - 22 ledere fra Kina - USA - Brasilien og DK i DGI-byen

Novo Nordisk Sportscamp - 75 instruktører på Rungsted Gymnasium


Klubber

Lyngby 1. hold

Brønshøj Boldklub 2. div. Herrer

FC Amager 1. div.

Kastrup Fodboldklub

Holbæk TUSE IF Serie 1 - Herrer

Hvidovre Liga Hockey

Helsingør Svømmeklub - Eliteholdet

Falcon Basketbalklub

HIK U. 14

Hb Boldklub

Gladsaxe bokseklub

Christiansbjerg IF.

Tuse IF - Holdbæk 3. div.

HIK

SIF - Skovshoved Fodbold u. 18

Boldklubben Victoria Østerbro 1. senior

Uddannelsesinstitutioner

Dansk HRM Forening* 4 år med introforløb

Copenhagen Business School - 5 år i træk*

Aurehøj gymnasium

Øregård gymnasium - Introdag 300 elever

Skolen ved Bulowsvej

Skolen ved Duevej

NBI - Aabenraa

Bavnehøj skole

Privatskolen Fyrtårnet

Bagsværd Skole

Skovgårdsskolen

Ungdomskolen Hvidovre

Skovshoved skole

Maglegårdskolen

Dyssegårdsskolen

Teknisk Skole Gladsaxe - 12 ugers motivationsforløb

Bakkegårdsskolen - Bramming

Sankt Annæ Gymnasium - Lærerkursus

Klima, Energi og Bygningsministeriet

TEC - Oplæg på konference

TEC - Introforløb for 200 nye elever

Eventyrlandet - Foredrag og workshop

Herstedøster Skole

Herstedvester Skole

Humlebæk Skole

Arena Skole

Herstedlund Skole

10 Element - Ungecenteret

Frederiksberg Tekniske skole

Brøndagerskolen, Helhedstilbudet

Egelundskolen


 

Sidste kvartal i virksomheder:

Danske Bank - 50 deltagere til motivations og teambuilding event i DGI-byen.

Scunia - 80 deltagere i Bygning 55 i Øksnehallen.

Nykredit - 130 deltagere - Aktivitet på deres årlige idrætsdag.

Nike Convention 2011, 12, 14 - Mentaltræning - vindermentalitet. Kickbox og Boxevent.

Lægemiddelstyrelsen - 12 ledere.

CBS - motivation og teambuilding for 120 Cand. Merc HR. studerende

TDC - 10 ledere til teambuilding

4 Gentofte Skoler - 800 udskolingselever

Apollo - undervisning på Fuerteventura, Kaya Side

Hvidovre Hospital - 30 læger og sygeplejersker

 

 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 10.3px Verdana; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: right; font: 10.3px Verdana; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: right; font: 10.3px Verdana; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font-kerning: none}

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712