Henrik Leth

Henrik bor sammen med Eva på Østerbro, er far til 4 og har været selvstændig siden 2003.

Henrik har en baggrund som folkeskolelærer, hvor han har undervist på alle klassetrin i Gentofte Kommune 1999-2013. Er uddannet life-, team- og businesscoach fra Manning Inspire - har en diplomleder og en række mindre kurser i bla. motivation, teamcoaching og positiv psykologi.

Coaching og teambuilding

Henrik har +1000 en-til-en sessioner, og har coachet alt fra travle bankdirektører, til enlige mødre og fædre, unge og ældre med misbrug, samt hjulpet familier og unge i den rigtige retning under skilmisser.

Han har en stærk passion for at hjælpe mennesker med at nå nye personlige niveauer af livsglæde, sundhed og overskud.

Henrik hjælper 4 atleter om året gennem personlig træning og coaching med at genneføre deres 1. Ironman.

Henrik har siden 2000 undervist i Fitnessbranchen - SATS og Fitness.dk og har udviklet træningscamps og teambuilding for sportshold og virksomheder.

Henrik bookes til at arrangerer små og større teambuildingdage, hvor hans unikke bokseevent ofte indgår.

Se referencer

Henrik Leth henter selv inspirationen fra idrætten. Han har mange års erfaring med Taekwondo, triatlon, bordtennis og kickboxing og har en fortid som sergent i Hæren.

Den hårde attitude er dog for længst blevet blødt op, og nu leverer han et effektivt mix af alt det der virker.

Han tester ofte sin egen medicin og har derfor også bla. løbet maraton, adventure races og lavet to Ironman (2010 og 2011)

Morgengymnastik på DR3

Oplev Henrik på  Morgengymnastikken på DR3 hvor han i en årrække har vækket de morgenfriske med effektiv træning hjemme i stuerne.

Henrik Leth:

 • Grundlægger og produktansvarlig - Skoleglæde.nu 2014
 • Direktør i Henrikleth.com - selvstændig siden 2003
 • Bor på Østerbro i København med Eva og sine 4 børn
 • PROBANA Business School - Diplomleder 2014-2016
 • Uddannet life- & businesscoach fra Manning Inspire 2008
 • Uddannet folkeskolelærer - Frederiksberg Seminarium 1999 med speciale i Idræt og Dansk.
 • Uddannet redningsdykker fra PADI
 • Speciale i voksenpædagogik
 • Speciale i transaktionsanalyse
 • Sergent i Kamptropperne - bla. som underviser i Fysisk-Udannelse- og Træning i Hæren
 • Har undervist folkeskolens ældste klasser i over 10 år i Gentofte kommune. (1999-2013)
 • Konsulent og specialist i undervisningen i Gentofte siden 2009
 • Udvikler af den frivillige forening FITCLUB.dk
 • Afholdt 30 træningsrejser til bla. Fuerteventura, Grækenland, Tyrkiet og Lanzarote i samarbejde med Apollo
 • Har bla. gennemført 2 Ironman i 2010 & 2011

karatekid event nyt

Fra sergent i Kamptropperne til folkeskolelærer - til direktør i Henrikleth.com og Grundlægger af kursusvirksomheden Skoleglæde.nu

Henrik har arbejdet med træning, motivation og udvikling af mennesker siden 1990, hvor han som 18 årig sergent i kamptropperne, underviste soldater i FUT - Fysisk uddannelse og træning.

Efter hæren blev Henrik folkeskolelærer (1999) og arbejdede derefter som dansk- og idrætslærer i 14 år i Gentofte Kommune.

Henrik var projektudvikler i kommunen omkring sundhedsprojekter og motivationsforløb for alle kommunens udskolingselever og eliteskoleelever (Teamdanmark) og fungerede som specialist i undervisningen i perioden 2007-2011.

Fra Boxevents.dk til Henrikleth.com

I 2003 stiftede Henrik egen virksomhed, der arrangerede personaledage, events, rejser og kickoffs for fantastiske mennesker i sportsklubber og virksomheder fra hele landet.

Henrik blev certificeret life- og businesscoach fra Manning Inspire (2008) og begyndte her arbejdet med coaching på kontoret på Østerbro.

Mange nye projekter kom til.

Kickoffs, foredrag, workshops, sundhedsdage i virksomheder, hundredevis af personlige coachingforløb og mere end 25 træningsrejser i samarbejde med Apollo blev afviklet.

Henrik tilbage i folkeskolen - men med kompetenceudvikling og lærerkurser

I 2012 gik Henrik ind i arbejdet med kompetenceudvikling i folkeskolen og samarbejder nu med kommuner og skoler i hele Danmark i forbindelse med opfyldelse af kravene i folkeskolereformen, men også for at gøre gode skoler endnu bedre for eleverne.

Nye værktøjer

2007 og 2008 tog arbejdet en drejning med fokus på coaching. Henrik blev certificeret lifecoach med team- og businesscoaching som overbygning. Det var en god beslutning, da han succesfuldt arbejder i dette felt den dag i dag.

I 2010 fik han eget kontor på Østerbro, hvor han gennem coaching fik private kunder til at gennemgå små som store udviklingsprocesser.

Foredrag og workshops blev en naturlig del af arbejdslivet og Henrik arbejdede mere og mere med virksomheder, hvor han fik teams til at trække i samme retning og arbejde bedre sammen.

Den første Ironman og nye events i udlandet

I 2010 og 2011 gennemført 2 Ironman og har efterfølgende hjulpet private kunder med at gennemgå samme forvandling og nå sammme mål.

Siden 2008 har Henrik arrangeret 4-6 træningsrejser om året i samarbejde med Apollo. Triatlonuger, familieuger og poweruger.

Alle erfaringer kogt ned til foredrag og events

Flere end 30.000 har deltaget i Henriks events, træningsrejser og firmaarrangementer landet over og instruktørerne i Henrikleth.com får stadig mere travlt med personaledage, sundhedsdage og events.

Henrik har siden 2007 derudover arbejdet med coaching af private, og siden 2012 har han formidlet sine erfaringer omkring motivation, work-life balance og High performance teams gennem foredrag og workshops.

Instruktørkurser til fitnesscentre og idrætslærere

Henrik afholder stadig kurser for trænere rundt om i landet og har undervist på NIKE- og Inspire Convention i 2010, 2011, 2012 og 2014.


Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712