Show menuHide menu
Henrikleth.com

Løbeteknik med Esther Baltzer

Løbeteknik - redskaber og inspiration med Esther der booster din løbemotivation.

Alle kan lære at løbe og de fleste, der går i gang med løbetræning, der har det rette træningsprogram, bliver også rigtig glade for det.

Esther vil på dette aktive firmaevent formidle øvelser, viden og træningsmetoder der sigter mod, at du kommer igang med løb eller får endnu mere ud af dit løb. Eventet er perfekt for dig, der vil genoptage/igang med løbetræning og som har brug for det sidste motiverende skub, for at få snørret skoene. 


Vi gennemgår basisteknikker inden for løb. Dette er naturlivis tilpasset en firmakontekst og er ikke et træningsevent, der kun består af intervaller og løbeture.


Husk løbesko og tøj til at bevæge sig i.
Målgruppe: Alle
Sted: Udendørs

Tid: 45-60 minutter
Om instruktøren: Esther Baltzer er entusiastisk person, der brænder for at give sin glæde ved motion og bevægelse videre til andre. Med stort personligt engagement motiverer hun såvel grupper som den enkelte  i at nå nye mål indenfor bevægelse. Hun er professionel og resultatorienteret med erfaringer og kompetencer inden for Dans, løb, undervisning og fitness.
 

Gennem de sidste 17 år har Esther guidet, coachet motiveret, inspireret og trænet mange forskellige personer til at nå deres mål. Med baggrund og erfaring i at undervise med en dybere teoretisk tilgang  er hun meget opmærksom på hvordan man motiverer og hvordan man på bedste vis kan føre andre til endnu bedre resultater.