Træn med Henrik Leth på Rhodos Lavente Beach Resort

Søndag den 28. juni 2015 til Lørdag den 4. juli 2015

Playi bjerg lava sten

Det er en stor fornøjelse at meddele, at jeg underviser alle gæsterne på Lavente Beach Resort og Mythos Beach Club på Rhodos i uge 27 og 28 2015.

I samarbejde med apollo arrangerer Henrikleth.com inspirerende træningsrejser for hele familien i 2015 og 2016.

Vi gentager succeserne fra Playitas og inviterer familier med hang til træning med til 9 nye træningsresorts.

Vi har udviklet en træningsuge med fokus på fællesskab, sjov træning og succesoplevelser og inviterer nu den aktive børnefamilie med på en motiverende familiebootcamp i særklasse.

Aktive ferier med Apollo og Henrik Leth booster jer fysisk, mentalt, individuelt og som familie.

Med over 20 træningsrejser på Playitas, udbygger vi nu med endnu flere resorts med samme familierejsekoncept. En aktiv ferie for hele familien.

I uge 27 og 28 får I mulighed for at prøve kræfter med et motiverende og varieret træningsprogram designet for danske børnefamilier.

Området har en masse gode træningsmuligheder både på- og rundt om resortet. Vi har musik og træningsudstyr med på resortet og det eneste der mangler er familier der vil have pulsen op og give den gas.

Puls, styrke, udfordringer og samarbejde - 4 dage med sjov træning:

  • Motiverende træningsoplevelser der udfordrer på alle niveauer, samt underholder og styrker familien.
  • Rå Mikkel Kessler motionsboksetræning og intro til Kickboxing hvor både børn, teenagere og voksne bliver skrappe til cirkelspark, frontspark, hooks og uppercuts.
  • Events hvor I lærer at træne hinanden og sammen når målet
  • Intro til Funktionel træning - vi træner udendørs med super udsigt over strand og poolområdet.
  • Input om motivation og handlekraft

 

Ugen kickstarter gode træningsvaner og kan især være en øjenåbner for mange teenagere, der sidder lidt for meget foran skærmen derhjemme.

Henrik Leth står for programmet og I kan forvente jer træning og oplevelser, der skaber vinderkultur, motivation og familiepower!

Læs mere om Henrik Leth

Hvad siger kunderne

Lyder det som noget for jer, så vent ikke med at ringe til Henrik og hør mere om rejserne. Ring på 27 28 41 22. eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

Se mere på www.henrikleth.com

playitas yoga

 

"KOM SÅ FAR - DU KA´GODT!"

Alle træninger skaber en fantastisk stemning, og får deltagerne til at mødes i et udfordrende indhold, som hurtigt giver de unge deltagere mulighed for at skabe nye ferierelationer.

Undervisningen foregår på dansk, og Henrik Leth der bla. er uddannet lærer, har undervist mere end 25.000 deltagere på sine hold gennem tiden, og har et rigtig godt tav på både børn, unge og voksne.

Henrik ved hvilke metoder der virker, hvordan han får selv de mindste til at blomstre, og selvfølgelig hvordan han på samme tid kan udfordre selv de mest hardcore forældre, på den gode måde.

Stor gruppe playitas web godt

Som deltager er du i gode hænder - Uanset om du er begynder eller øvet - barn eller voksen.

FEEDBACK - Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas sommeren 2012

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.

Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.

Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.

Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver e nkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.

Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere.

En super træningsform for alle og s om giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.


Dbh., Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRODAL Search & Selection ApS

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712