Rocky Balboa Family Fitness week 1

Søndag den 24. marts 2013 til Søndag den 31. marts 2013

Den ultimative fitnessferie for hele familien.

2013 underviser jeg på Playitas i hele 5 uger. Vi har 5 træningsferier at tilbyde træningsglade danskere - alle højsæsonuger. Målet for Apollorejser og jeg er, at give jer der gæster Playitas en særlig træningsmæssig oplevelse i udvalgte uger.

  • Den første i Påsken er primært for familier og almindeligt trænede
  • Uge 27, 28 & 42 er både med indhold for familer, almindeligt trænede og for de mest hardcore.
  • Uge 42 vil Rene Hansen stå for undervisningen, da jeg er hjemme på barsel.
  • Uge 46 er vores legendariske Rocky Balboa week - hvor vi har en uge med fast program for holdet som er lukket. Det er en uge for alle jer der elsker udfordringer, fitnessboxing, crossfitness, et unikt socialt sammenhold og unikke træningsoplevelser i naturen. Det bliver 4 sæson vi tager afsted, og ugen bliver kun bedre.

Generelt om eventugerne med Henrik Leth:

Træning både for forældre og børn:

Denne uges events udvikles altså specielt til familier, hvis forældre og evt børn, kan prøve kræfter med nogle sjove og udfordrende træningspas der et stærkt socialt fokus men som også har nogle differentieringsmuligheder så alle bliver udfordret udanset fysisk niveau. Mor og far kan deltage sammen, alene eller sammen med deres børn.

Ugen har ialt ca. 8 træningspas og jeg står for undervisningen.

Se ugens fulde program her

Undervisningen foregår primært på dansk og evt. med et pift af engelsk :-)

Booking og info:

Skriv en mail til sport@apollorejser.dk - sprørg efter Henrik Praastrup

 

I møder følgende træningsformer:

Intro til Fitnessboxing, intro til Kickboxing, Kickboxing øvede, crossfitness, Rocky Balboa workout = den legendariske bjergtur.

Træningerne kan klares af de fleste. Jeres børn kan træne med og vi garanterer en super stemning på alle træningspas.

Sidst på ugen tager vi alle op på de tre bjergtoppe, hvor tre udfordringer venter.

Alle events kræver, at du har købt dine egne fitnessboksehandsker.

Handskerne bestilles hjemme fra, direkte ved køb af rejsen eller gennem henrikleth.com / Boxevents.dk - Vælg mellem S - M eller L

Pris: 350 kr. (vejl. butikspris i DK - 400,-)

Vi forsøger at få dem til salg i sportsbookingen, men vi anbefaler at I bestiller dem hos os, så har vi dem med til jer, når vi mødes til træningen. Skriv en mail til henrikleth@boxevents.dk

Alderskrav:

Børn skal være fyldt 10 år.

 

Har i spørgsmål - så ring eller skriv til mig.

Jeg glæder mig til at træne med jer - i varmen.

Henrik Leth

 

Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas sommeren 2012

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.

Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.

Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.

Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver enkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner. Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere. En super træningsform for alle og som giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.

Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Dbh.,

 

Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRODAL Search & Selection ApS

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712