PARKFIGHT i Fælledparken

Torsdag den 12. september 2013 kl. 17:30 til 18:45

Henrikleth.com inviterer i samarbejde med Fitclub.dk alle til Open Air PARKFIGHT - fællestræning i Fælledparken hver torsdag frem til 1.10.13.

PARKFIGHT lyder barsk, men du kan forvente 75 min. sjov, sund og udfordrende træning, hvor vi både har fokus på den sociale og fysiske dimension.

Træningen er gratis og du skal kun medbringe vand.

Skriv en mail til henrikleth@henrikleth.com hvis du ønsker at deltage, skriv kort hvem du er og hvor mange I kommer, så har vi boksehandsker og udstyr nok med.

Om træningen:

Vi træner ofte 2 og 2 og i mindre grupper, hvor vi hjælper hinanden med at træne effektivt og rigtigt. Der er fuld knald på, god stemning og vi har det sjovt!

Vi har sandsække i træerne, bildæk i tov du kan slæbe, skønne tunge vanddunke, pletpuder, sjippetorve, kettlebells osv. - vi skal nok vise dig hvordan, men det bedste er, at der er god plads og masser af frisk luft!

Du møder elementer fra crossfit, funktionel træning, fitnessboxing, kickboxing og vi har altid fokus på at træne hele kroppen - alsidigt, motiverende og til god musik fra vores fitnessbil.

Hold øje med nyeste info via Henrikleth.com på FACEBOOK.

Hvor: Træningen foregår på græsplænen ved Sauntes Alle - lige foran Familieboden. (kommer du fra Pavillionen - så gå over broen og til højre derefter)

Fysisk niveau: Tøv ikke - vi har deltagere på alle niveauer - du træner i dit eget tempo og vi lover, at træningen kan klares af de fleste og udfordrer alle!

Støt vores forening: for 300 kr. kan du blive medlem af Fitclub.dk og støtte vores forening. Medlemskabet gælder helt frem til 1.9.14.

Læs mere og meld dig ind her

Vi glæder os til at træne med jer!

Henrik Leth og Team

 

 

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712