FITNIGHT med Apollo Juni 2013

Onsdag den 26. juni 2013 kl. 17:30 til 21:30

Vi er klar med næste række af FITNIGHTS og du kan nu tilmelde dig og dine kolleger, venner mfl. endnu en herlig aften med 90 minutters topmotiverende træning, god musik og super stemning, samt efterfølgende middag i Vestaurenten, DGI-byens populære spisested.

 

Den ideelle løsning, når afdelingen, jeres team eller dit private netværk vil i byen og hygge jer sammen på en sund, sjov og anderledes måde.

Vi inviterer jer ind i Sportshuset (den hal der ligger til højre, når I ankommer ved hovedindgangen) til Danmarks vel nok mest motiverende træningsevent.

Træningen: Træningsdelen er igen udviklet så både nybegyndere og erfarne får en sjov aften med en tilpas mængde udfordringer og sved på panden.

I møder 3 af landets dygtigste undervisere, der alle kan noget forskelligt. I er i de bedste hænder, og sammen får vi eventet til at blive noget helt særligt.

Du kan vælge ind i mellem: Der vil undervejs være mulighed for at vælge sig på den type træning, der motiverer dig mest.

 

Leth i Lorry

 

Eventet og træningsmetoderne smører relationerne og vi lover, at I både kommer til at grine, svede og kæmpe og danse sammen.

Naturligvis er der en finurlig balance mellem de maskuline og feminine træningselementer, så alle føler sig godt til rette fra start til slut.

Spisningen: Spisningen foregår på den eksklusive restaurent Vestaurenten, der serverer en sund og lækker menu med inspiration fra det nordiske køkken. Vi spiste der i februar og alle var meget tilfredse.

tpsl_vestauranten3

 

Pris & program

  • Hele aftenen koster 300 kr. og vi har 100 pladser til salg.
  • Eventet starter 17.30 - Slutter 19.00 (Tjek ind og omklædning fra kl. 17.00)
  • Middag: Efter bad og omklædning går vi alle til Vestaurenten, der har middagen klar kl. 19.45.
  • Ja tak jeg vil med - Køb billet

Ønsker I en faktura på en større medarbejdergruppe - skriv en mail til henrikleth@henrikleth.com

Hvor: FITNIGHT med Apollo Juni 2013 - afholdes i DGI-Byens store hal - sportshuset og spisningen foregår i Vestauranten, der ligger lige ved hotellet.

Vi mødes i forhallen ved DGI-Byens hovedindgang - kl. 17.00 - 17.15

Glæd jer til en optimal ramme for fitness: Da eventet er et inspirationsevent der gerne skulle give jer blod på tanden, vil vi give jer de bedste elementer fra forskellige træningstyper.

Indhold: Opvarmning med stræk og balance, yoga, dans, cirkeltræning, intro til fitnessboxing, funktionel træning med fokus på samarbejde, afspænding, en fokusskabende reflektionsøvelse og motiverende mentale inputs fra elitesportens verden.

 

Undervisere:

Rene Hansen - Instruktør - fitnessboxing - core - funtionel træning - vores altid glade og underholdende motivator

En danseinstruktør - Instruktør - dans, yoga, flow og balance

Henrik Leth - Teambuilder, coach og fysisk træner

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712