Familie Bootcamp med Henrik Leth

Fredag den 10. oktober 2014 til Fredag den 17. oktober 2014

vandland poly

I samarbejde med FDM Travel arrangerer Henrikleth.com en inspirerende træningsrejse for hele familien.

Vi har udviklet en træningsuge med fokus på fællesskab, træning og succesoplevelser og inviterer hermed den aktive børnefamilie med på en motiverende familiebootcamp i særklasse.

Uge 42 bliver ugen der booster jer fysisk, mentalt - individuelt og som familie. Tag med til familieresortet Hotel Holiday Polynesia på Costa del Sol.

Vil I inspireres, træne og styrke fællesskabet, mens I er på ferie, og vil I sikre jer kvalitettid og nærvær på tværs af familien, så er denne uge et godt bud på jeres næste aktive ferie.

Efter 4 år og 14 træningsrejser med Apollo på Playitas, udbygger vi nu med endnu et rejsekoncept. Denne gang for hele familien.

Vi har fundet et fantastisk familieresort Hotel Holiday Polynesia nær Malaga i Spanien, som har alt det børnene drømmer om. Kæmpe pools, vandland, god mad og underholdning.

I denne ene uge får I mulighed for at prøve kræfter med et motiverende og varieret træningsprogram designet for danske børnefamilier.

Området har en masse gode træningsmuligheder både på- og rundt om resortet. Vi har musik og træningsudstyr med på resortet og det eneste der mangler er familier der vil have pulsen op og give den gas.

Vi træner bla. ved det sorte fyrtårn - med masser af luft, udsigt og tæt på de store pools.

Det er lige noget for vores familie - Se rejsen hos FDM Travel

Puls, styrke, udfordringer og samarbejde. Vi har udviklet et eventprogram med

 

 • Motiverende træningsoplevelser der udfordrer på alle niveauer, samt underholder og styrker familien.
 • Små underholdende events på 30 og 45 min.
 • Rå Mikkel Kessler motionsboksetræning og intro til Kickboxing hvor både børn, teenagere og voksne bliver skrappe til cirkelspark, frontspark, hooks og uppercuts.
 • Events hvor I lærer at træne hinanden og sammen når målet
 • Intro til Funktionel træning - vi træner udendørs med super udsigt over strand og poolområdet.
 • 2 Army training events med træning og samarbejde på stranden
 • Input om motivation og handlekraft
 • Henrik Leth afslutter ugen med tilbudet om en motivedrende 60 min. workshop der med spændende øvelser, sætter familiens hverdag i centrum. Sammen sætter I nye mål og skærper fokus på rutiner, kommunikation, samarbejde og familiekulturen. En workshop der gør det endnu bedre at komme hjem til en travl hverdag i Danmark.

Ugen giver jer træningsoplevelser af høj standart, masser af fællesskab, velfortjente succesoplevelser og vi garanterer, at I kommer hjem med en helt ny ferieoplevelse med både fælles fokus, energi og inspiration, der løfter hverdagen langt ud i fremtiden.

Ugen kickstarter gode træningsvaner og kan især være en øjenåbner for mange teenagere, der sidder lidt for meget foran skærmen derhjemme.

Henrik Leth står for programmet og I kan forvente jer træning og oplevelser, der skaber vinderkultur, motivation og familiepower!

Læs mere om Henrik Leth

Hvad siger kunderne

Lyder det som noget for jer, så vent ikke med at ringe til Henrik og hør mere om rejsen. Ring på 27 28 41 22. eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

Se mere på www.henrikleth.com

poly bred

Playi bjerg lava sten

Træning og program:

 • Intro til Fitnessboxing - familitræning med teamspirit
 • Funktionel træning - 2 niveauer og
 • Sunrise fitnessboxing ved poolen
 • 1 Morgenløb for de hardcore 6 km. op til en kæmpe Buddha med smuk udsigt over Malaga og resortet
 • Intro til Kickboxing for børn (+ forældre der tør)
 • Mave, ryg og træningsleg
 • Den legendariske "Family-walk" med teamspirit, sjove workouts på resortet og stranden.
 • Foredraget Guldmedajle morgener - Et foredrag om vinderkultur i familien og om hvordan forældre styrker deres børn selvværd og selvtillid.
 • Workshop - en vedkommende sceance, hvor Henrik præsenterer værktøjer der skaber resultater, motivation og positiv udvikling i hverdagen - Henrik guider jer gennem en inspirerende session hvor din familie er i centrum, og hvor I får afstemt fokusområder og indsatser der optimerer hverdag og familierutiner.

"KOM SÅ FAR - DU KA´GODT!"

Alle træninger skaber en fantastisk stemning, og får deltagerne til at mødes i et udfordrende indhold, som hurtigt giver de unge deltagere mulighed for at skabe nye ferierelationer.

Undervisningen foregår på dansk, og Henrik Leth der bla. er uddannet lærer og har undervist mere end 25.000 deltagere på sine hold gennem tiden, har et rigtig godt tav på både børn, unge og voksne.

Henrik ved præcis hvilke metoder der virker, hvordan han får selv de mindste til at blomstre, og selvfølgelig hvordan han på samme tid kan udfordre selv de mest hardcore forældre, på den gode måde.

____________________________________________________

Rejsen kan bookes fra 01.05.14 hos FDM travel og via sitet her.

Alle kan deltage! Almindelig god form er en fordel, men ingen forudsætning.

Børn skal være fyldt 7 år - Vi ses på Hotel Holiday Polynesia - Costa del Sol i uge 42.

Pris

 • fly
 • transfer lufthavn-hotel t/r
 • alle træninger, foredrag og eventprogram
 • hotel m/all inclusive


Pris pr person v/2 voksne i værelset kr. 8.995,-

Pris pr person v/3 voksne i værelset Kr. 8.595,-

Pris pr person v/4 voksne i værelset Kr. 8.595,-

 

Pris pr person v/2 voksne + 1 barn(u/12 år) Kr. 7.595,-

Pris pr person v/3 voksne + 1 barn(u/12 år) Kr. 8.095,-

Pris pr person v/2 voksne + 2 børn(u/12 år) Kr. 7.495,-

 

nat poly

Stor gruppe playitas web godt

Som deltager er du i gode hænder - Uanset om du er begynder eller øvet - barn eller voksen

FEEDBACK - Guest Classes v. Henrik Leth på Playitas sommeren 2012

Som familie holdte vi for andet år i træk sommerferie på sportsstedet Playitas, Fuerte Ventura, idet vi, voksne som børn, nyder en aktiv ferie.

Som aktive sportsudøvere har vi savnet et mere varierende programudbud af holdaktiviteter, da det fortrinsvist er yoga, dance-classes samt spinning, som bliver udbudt.

Derfor så vi med stor forventning frem til at deltage på Henrik Leths Guest Classes med fokus på fitness-/ og kickboxing samt crossfit, i håbet om nogle timer med hård styrketræning og hvor pulsen kom helt i top.

Henriks timer levede til fulde og op til vores forventning og mere til - og det uanset om du er øvet eller nybegynder. Henrik formår på fornemmeste vis med sin meget coachende og utrolig nærværende stil som instruktør, at henvende sig til hver e

nkelt deltager på holdet mhp. for at få nedbrudt eventuelle barrierer samt for at få det optimale ud af træningen, uanset niveau og evner.

Til Henriks timer træner du typisk i mindre hold, hvor hver enkelt deltager er ansvarlig for, ud over et eget optimalt træningsforløb, at motivere ens holdkammerater til lige at yde lidt mere.

En super træningsform for alle og s

om giver en super gejst og træningsglæde for holdet som helhed.Henriks timer og Henrik som instruktør er noget ud over det sædvanlige - en hænderne over hovedet oplevelse - som der forhåbentlig kun kommer mange flere af på Playitas. Det er der behov for.

Dbh., Heidi Lindeholm Fogtmann

Ass. Business Parnter, BRODAL Search & Selection ApS

 

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712