Show menuHide menu
Henrikleth.com

ISABELLA familiepower weeks 2022

Concept by henrikleth.com - Powered by Isabella Fonden

Velkommen til en fantastisk ny aktiv ferieform i Danmark.

Det er en stor fornøjelse at vi fra sommeren 2021 kan invitere danske familier med til GRATIS træning på vores nye aktive ferieuger i Danmark.

Sammen med Isabella Fonden og Danmarks bedste campingpladser booster vi den aktive ferietrend og sikrer ekstra grin, sjov træning, fællesskab og sundhed til børn, unge og forældre på ferien i Danmark.

Gratis træning for hele familien - bare mød op i Isabella POWERZONEN - Husk vand.

Vi har sammensat 5 dage med 10 motiverende events som løfter energi, sammenhold og ferieglæden. Træningerne er nøje udvalgt og tilpasset, så alle kan være med.

I 2021 afholdte vi events på Feddet Strand Resort og Hvidbjerg Strand Camping.

Læs pressemeddelelse fra ISABELLA her.

== > KLIK HER og se Familie Power EVENTPROGRAM med Henrik og Louise fra 2021

Isabella Familiepowerweeks 2022

Vores nye langsigtede partnerskab med Isabella Fonden sikrer alle gæster gratis træning og aktive oplevelser på udvalgte campingpladser og resorts i 2022.

Hold øje med kalenderen her for info om de kommende Isabella Familiepowerweeks, rejser og andre aktive oplevelser i 2022.

Henrik Leth som underviser

I møder på ugens træninger Henrik Leth, som siden 2010 har medvirket til udvikling af Apollos 10 skønne sportshoteller. Henrik har trænet danske og skandinaviske familier på strande, bjerge og Apollos aktive ferieresorts med mere end 50 aktive ferier i bagagen.

Henrik er uddannet idrætslærer, har arbejdet 12 år som lærer og er grundlægger af Skoleglæde.nu. Han har gennemført flere Ironman og har med sine 30 år med undervisning og coaching opnået en bred vifte af træningserfaringer, som nu foldes ud i Danmark i det nye aktive feriekoncept fra Henrikleth.com: FamiliePowerWeeks.

Fra Playitas til Danmark

Nu rykker vi alle de gode erfaringer og events ud på de skønneste steder i Danmark, og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen de kommende år.
Har du spørgsmål til ugerne eller repræsenterer du en campingplads, som ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få leveret vores aktive camping konceptuge - Familiepowerweeks - så tag endelig fat i os.

Billeder fra Isabella Familie Power 2021

Program med Henrik Leth

Dag 1: Familieboksning intro (fra 7 år)
Dag 2: Fitnessboxing intro (fra 7 år)

Dag 3: Kickboxing intro (fra 7 år) + Familieløbet 3 km O løb med 10 challenges og teamwork

Dag 4: Motionsboksning for Champs (fra 7 år)

Dag 5: Den Legendariske Standtur - 4 km opgavetur med træning i små grupper.

Program med Louise Baumgarten

Dag 1: CampingFitness - Leg og motoriktræning (6-10 år)
Dag 2: Træning, motionsboksning, leg og dans for de mindste (4-8 år)

Dag 3: CampingFitness - Leg og motoriktræning (6-10 år)

Dag 4: Robinson dyst og leg på stranden (11-15 år)


* Bemærk alle træninger har fokus på sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi har afstand og sprit tilpasset alle gældende retningslinjer.

* I træner ofte 2 og 2 og børn træner enten sammen med søskende eller forældre

* I træner altid i eget tempo og tilpasser bare øvelserne, så de blive så sjove som muligt

* Alle træninger varer 55 minutter inkl opvarmning og udstræk

Billeder fra andre events

Det siger camping familierne:

Tak for et super godt initiativ, men både træning og udfordringer for store og små 💪🏼🙏🏼. Vi er super fan af jeres koncept

Rasmus,

Det har været sjovt. Også fordi man kan dele det, når man er kommet hjem og fortælle den familie, vi nu har været sammen med, hvor sjovt det har været. Og så få hevet nogle af deres børn med også.

Sanne,

Det giver super meget. Det gør, vi bliver inspireret til at være igang og være aktive og vi har noget sammen. Noget fællesskab. Og vi hygger os sammen. Det gør rigtig meget.

Malene,

Oplevelsen har været super positiv. Jeg synes, det er dejligt at komme ud og røre sig på trods af man har ferie. Og at der så er sådan et her arrangement, det er super fedt !

Martin,