vinderkultur

Instruktørerne fra Henrikleth.com fejrer en veloverstået teambuildingdag med PensionDanmark på Crown Seaways. Foto: Hans Garde

Velkommen til Henrikleth.com

Vi løser opgaver omkring teambuilding, personaledage og motivation i udviklingsprocesser og har siden 2005 udviklet unikke personaleoplevelser til virksomheder i hele landet.

I folkeskolerne og på EUD arbejder vi med kompetenceudvikling af undervisere, lærere og pædagoger, hvor omdrejningspunktet er trivsel, læring, bevægelse og motivation.

Målet er altid implementering og forankring og I kan forvente involvering, samarbejde, bevægelse, kreativitet og fællesskab, i alt hvad vi laver.

Hvad siger kunderne?

Vil du vide mere om vores produkter? Ring til os på T. 27 28 41 22 eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

Henrik Leths trivsel- og læringskoncept i folkeskolen

leth blå film

Giv jeres undervisere et effektivt kompetenceløft og lær at anvende vores motiverende læringskoncept aktiv målstyret undervisning, der styrker elevernes mundtlighed, trivsel og selvtillid.

Vi gør det samtidig til en fantastisk personaledag.

Henrik har afholdt mere end 30 træningsrejser til bla. Fuerteventura, Grækenland, Tyrkiet, Lanzarote og er nu klar med 10 nye træningsferier i 2016-2017 med Apollo

apollo 7

Leth's KLASSEFITNESS i folkeskolen

Henrik Leth

Hop ind og se hvad vi har udviklet til mellemtrins- og udskolingsklasserne. Et komplet bevægelses- og trivselskoncept der optimerer trivsel og læring gennem teamwork, sjove udfordringer og funktionel træning.

Book en sundhedsdag eller jeres næste teambuildingarrangement hos os

PensionDanmark-team

Vi arrangerer sveddryppende sundhedsdage og teambuildingarrangementer med masser af inspiration og motiverende oplevelser til alle typer virksomheder. Vi er med fra start til slut. Læs mere under teambuilding

Træn med Henrik på din ferie i 2016 og 2017

karatekid event nyt

Det er fantastisk at kunne meddele, at vores gode samarbejde med Apollo fortsætter i 2016 og 2017 år. Vi underviser aktive familier og sportsfolk på Apollos 5 nye attraktive sportsresorts i uge 7, 12, 28, 29 og 42. Se vores rejser i kalenderen til venstre.

 

Videoer

Henrik underviser på DR3 - Se alle programmer her

bootcamp ny dr3

faceb find os

 

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712