vinderkultur

Velkommen til Henrikleth.com

Vi er et stærkt passioneret team, der arbejder med projekter, der styrker børn, unge og voksnes læring, udvikling og trivsel.

I folkeskolerne og på EUD arbejder vi med kompetenceudvikling af undervisere, lærere og pædagoger. Vores produkter og metoder tager udgangspunkt i forskningen samt nyeste viden om læring, og har altid et skarpt fokus på, hvad der virker i den virkelige verden.

Omdrejningspunktet er udvikling af motiverende undervisningskulturer med fokus på trivsel og læring gennem inddragelse af bevægelse, aktive strukturer, teamwork, coaching og motivation i undervisningen.

Siden 2003 har vi løst opgaver omkring teambuilding, personaledage og skabt motivation og arbejdsglæde i udviklingsprocesser, hvor vi udvikler unikke personaleoplevelser til virksomheder i hele landet.

Hvad siger kunderne?

Vil du vide mere om vores produkter? Ring til os på T. 27 28 41 22 eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

Henrik Leths trivsels- og læringskoncept i folkeskolen

leth blå film

Giv jeres undervisere et effektivt kompetenceløft og lær at anvende vores læringskoncept Leth aktiv undervisning, der styrker elevernes læring gennem letanvendelige aktive undervisningsstrukturer.

Vi har især specialiseret os i motivation af mellemtrin og udskoling og vi hjælper jer med at øge elevernes engagement og klassens trivsel gennem involvering, teambuildingbreaks og teamwork.

Vores kurser gør vi samtidig til en fantastisk personaledag.

Træn med Henrik Leth på din ferie

Henrik har afholdt mere end 30 træningsrejser til bla. Fuerteventura, Grækenland, Tyrkiet, Lanzarote og er nu klar med 10 nye træningsferier i 2016-2017 i samarbejde med Apollo. Se her Apollos 5 nye attraktive sportsresorts

unnamed

Leth's KLASSEFITNESS på din skole?

Henrik Leth

Hop ind og se hvad vi har udviklet til mellemtrins- og udskolingsklasserne. Et komplet bevægelses- og trivselskoncept der optimerer trivsel og læring gennem teamwork, sjove udfordringer og funktionel træning.

Book en sundhedsdag eller jeres næste teambuildingarrangement hos os

PensionDanmark-team

Vi arrangerer sveddryppende sundhedsdage og teambuildingarrangementer med masser af inspiration og motiverende oplevelser til alle typer virksomheder. Vi er med fra start til slut. Læs mere under teambuilding

 

Videoer

Henrik underviser på DR3 - Se alle programmer her

bootcamp ny dr3

faceb find os

 

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712