vinderkultur

Instruktørerne fra Henrikleth.com fejrer en veloverstået teambuildingdag med PensionDanmark på Crown Seaways. Foto: Hans Garde

Velkommen til Henrikleth.com

Vi løser opgaver omkring teambuilding, personaledage og motivation i udviklingsprocesser og har siden 2005 udviklet unikke personaleoplevelser til virksomheder i hele landet.

I folkeskolerne og på EUD arbejder vi med kompetenceudvikling af undervisere, lærere og pædagoger, hvor omdrejningspunktet er trivsel, læring, bevægelse og motivation.

Målet er altid implementering og forankring og I kan forvente involvering, samarbejde, bevægelse, kreativitet og fællesskab, i alt hvad vi laver. Hvad siger kunderne?

Vil du vide mere om vores produkter og ydelser? Ring til os på T. 27 28 41 22 eller skriv til henrikleth@henrikleth.com

Henrik´s læringskoncept i folkeskolen

leth blå film

Giv jeres undervisere et kompetenceløft i Henrik's motiverende læringskoncept Aktiv målstyret undervisning og lad os samtidig gøre det til en fantastisk personaledag.

Leth's KLASSEFITNESS i folkeskolen

Henrik Leth

Hop og se hvad vi har udviklet specielt til mellemtrins- og udskolingsklasserne. Et komplet  bevægelses- og trivselskoncept der optimerer trivsel og læring gennem teamwork, sjove udfordringer og funktionel træning.

Sundhedsdag og teambuilding

PensionDanmark-team

Vi arrangerer sveddryppende sundhedsdage og teambuildingarrangementer med masser af inspiration og motiverende oplevelser til alle typer virksomheder. Vi er med fra start til slut. Læs mere under teambuilding

Træn med Henrik på din ferie i 2016 og 2017

karatekid event nyt

Det er fantastisk at kunne meddele, at vores gode samarbejde med Apollo fortsætter 2 år mere. Henrik underviser derfor aktive familier og sportsfolk på Apollos 5 nye attraktive sportsresorts i uge 7, 12, 28, 29 og 42. Se vores rejser i kalenderen til venstre.

 

Videoer

Henrik underviser på DR3

bootcamp ny dr3

faceb find os

 

Henrikleth.com | Livjægergade 44 | 2100 Kbh Ø | T: 27 28 41 22 | Email: henrikleth@henrikleth.com | CVR 30255712